![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я досить комп'ютер лайна на даний момент, і їм намагаються поставити Windows XP на великі жорсткі диски я отримав від мого друга після якого я на даний момент тільки 10 Гб (постарайтеся не сміятися). Чат з проблемою є те, що я нахиляє отримати в моїй біографії. Поточні і материнських плат встановленої вкл. Microstar MS-6340 (я знаю своє лайно, але beggers нахиляє бути chosers LOL). Будь-яка допомога буде appreceated. Ghst. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви намагалися натиснути F2 або Видалити влада?
| |||
| |||
| Та частіше за все є F2 або видалити, як Дейв сказав, якщо б не спробувати F12, F11, Esc Thats, якщо це не хіт спробувати деякі випадкові. Він повинен сказати, де-то на екрані те, що преса ввести 'настроювання ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Допомога на http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/...40/MSI6340.PDF
3.1 Введення установці Увімкніть комп'ютер і натисніть <Del> негайно, щоб дозволити вам установку. Інший спосіб введення установки до влади на комп'ютері. Коли нижче повідомленні короткий час з'явиться в нижній частині екрана під час POST (Power On Self Test), прес-<Del> ключ або одночасно натисніть <Ctrl>, <Alt> І <Esc> ключі. TO ENTER SETUP ДО Завантаження натисніть <CTRL-ALT-ESC> АБО <DEL> KEY Якщо повідомлення зникає, перш ніж реагувати, і ви все ще хочете Введіть установки перезавантажити систему, щоб повторити спробу, вимкнувши його потім ПО або Натиснувши на кнопку "RESET" на системному справи. Ви також можете перезавантажити по одночасним натисканням <Ctrl>, <Alt> і <Delete> ключі. Якщо ви не клавіші в потрібний час, і система не вантажиться, помилка Повідомлення буде відображатися, і ви знову буде запропоновано, ПРЕС <F1> продовжувати <CTRL-ALT-ESC> АБО <DEL> TO ENTER SETUP Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Знайти гарне місце. |
|
| |||
| |||
| Дякую, але вже Ive Tryed них. Thats, чому їм так важко LOL. Я ще один Bash просто бути певні Тхо. Ghst |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Я була така ж проблема, і зрозумів, моя клавіатура не було, починаючи аж до Windows було.
|
| |||
| |||
| Ви не затримуючись ключами жорсткий достатньо з молотками Ghst. Хіба ви не пам'ятаєте Артура Юінга і його музична миша в програмі "Дзвони Святої Марії"? Ось як можна отримати від співпраці цих коробок. Ви можете підключити клавіатуру, що ви знаєте роботи в розетку ви всі підстави бути впевненим тільки про ліквідацію можливостей. |
|
| |||
| |||
| Ви використовуєте USB K / B? Вони не працюють на деяких системах на посаду екранах. Отримати PS / 2 одиниці, якщо у вас є правильний роз'єм на задній панелі комп'ютера. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за совет, жорстоке будемо використовувати ці знання не завтра, а зараз їм сном. Ще раз спасибі, я буду оновлення Yous з цього питання завтра. Ghst. |