kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Van egy rossz memória kibír ... de hogyan tudom megmondani, melyik a 4 van?

Reply

Téma eszközök
Old Június 9, 2008, 16:01
Donor Group

Default Van egy rossz memória kibír ... de hogyan tudom megmondani, melyik a 4 van?

any ideas? lehetőleg egy szabad szoftver amit tud csak lakás egyszerűen, mondd meg, amelyek közül 1 a 4 vennem kell cserélni ...

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Június 9, 2008, 16:32
Donor Group

Default Van egy rossz memória kibír ... de hogyan tudom megmondani, melyik a 4 van?

csak tartsa eltávolította a bot egy időben, amíg a számítógép működik, akkor ez a hibás egyet.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Június 9, 2008, 17:29
Donor Group

Azt lehet kapcsolni a számítógépet a finom. hogy egyszer elütöttem egy pont, ahol a bot RAM használják a számítógép újraindul. im kiküldetés a számítógép szükségem van segítségre. egyéb szoftverek tesztek azt mutatják, hogy a bot nem rossz, de nem jeleníti meg, melyik rossz. én vidám mondani nélkül szoftver.
Old Június 9, 2008, 18:09
Donor Group

Csak használ Memtest ellenőrizni minden kibír külön-külön.
Ez szokás venni, hogy a hosszú és túl fogalmad sincs, ha csak egy bot hibás egyébként.

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old Június 9, 2008, 23:25
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by cheesepuff View Post
Azt lehet kapcsolni a számítógépet a finom. hogy egyszer elütöttem egy pont, ahol a bot RAM használják a számítógép újraindul. im kiküldetés a számítógép szükségem van segítségre. egyéb szoftverek tesztek azt mutatják, hogy a bot nem rossz, de nem jeleníti meg, melyik rossz. én vidám mondani nélkül szoftver.
oh, ok, én nem tudom, hogy lehet elindítani a számítógépet.
Old Június 10, 2008, 11:27
Donor Group

lennie kell valami baj van a RAM cuz ez azt mutatja Diagnosztikai van, de nem megmondani, melyik RAM van.

Futottam Mem teszt 15 órát, és fogalmam sincs, hogyan kell az egyes vizsgálati bot külön-külön.

im so zavaros, hogy mit tegyek most.
Old Június 10, 2008, 11:59
Donor Group

talán ön tudna megpróbál az én surgestion is? Ezzel le lehetne szedni egy bottal egy időben, majd tegye a teszt, akkor meg kell találni, ami hibás.
Old Június 10, 2008, 13:26
Donor Group

igaz, de ez órákba telik, és órákon át. nem látható a szoftver, amely egyszerűen mondani, hogy "bot # 2 hibás"? minden én szeretném tudni, melyik rossz. még senki a világon, bár hogy egy szoftver ilyen egyszerű?
Old Június 12, 2008, 11:41
Csoport tagja

Ha megpróbál használ EVEREST Ultimate Edition próba üzemmódban is azt fogja mondani, a neve a bot, de valahogy láthatjuk az időzítések és a dolgok mindegyik esetben.

Ehhez menj rá a menü az oldalon, és menj az alaplapon egy menü jelenik meg, az menjen le a spd, akkor jeleníti meg a 4 rúd RAM összehasonlíthatja az egyes egyet egymással, és ha látsz egy furcsa egyet képest minden más, nézzük meg, mi ez a nyílás lehetne valami hasonló DIMM2, akkor nézzük meg alaplap meg kell mondani, pontosan ugyanaz a dolog, azaz DIMM2, ha az adag távolítsa el az egyiket a középső is, és próbálja meg teszt azt mutatja, nem sikerült, ha azt mondja, nem illessze be az egyik vettél ki, és távolítsa el a másikat.
Ugyanez, ha jelentéseket DIMM1 de dont 'tud melyik egy van, eltekintve a helyébe középen egy a végén a mondat fölött.

ez működhet én dont tud.
Old Június 12, 2008, 13:56
Donor Group

Hossza ezen szálra szűkíthető nevetséges.

Eredetileg feltették a 9. most a 12..
Ha csak meghatározott memtest kipróbálni egy pálca kos éjszakánként, amíg aludt akkor lehetett volna kész a holnap.

Ez egy egyszerű problémát diagnosztizálni igénylő csak néhány türelmét hanem vált egy színjáték.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
USB Stick baleset ... help please? damineoneill Drives & Removable Media 2 4. november 2008 06:43
Mem Stick hiba robina80 Drives & Removable Media 3 1. április 2008 12:51
Digital TV USB Stick dfr200764 Általános fémáru Chat 4 12. február 2008 15:02
Hibás Stick RAM dannyriches Processzorok, alaplapok és RAM 9 15. december 2007 10:23
Új Memory Stick! kooga Drives & Removable Media 4 29. augusztus 2007 15:49
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.