mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Aš Bad atminties kortelę ... bet aš galiu pasakyti, kuri iš 4 tai yra?

Reply

Temos įrankiai
Old 9 birželis 2008, 16:01
Donorų grupės

Any ideas? geriausia nemokama programinė įranga, kuri gali tik iš fiksuoto tiesiog papasakok man, kurios 1 / 4 man reikia pakeisti ...

Mano sistema: Top Secrit

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM atmintis:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (-ai):
GTX280
Garso plokštė:
laive (dabar)
Kietasis diskas (-ai):
WD6401AALS WD 640GB
Optical Drive (s):
Paspauskite nuorodą parašo daugiau
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Aušinimas:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm šautuvas
Tinklas / Internetas:
DSL vidutinio
Monitorius (-ai):
30 colių 2650x1600 (netrukus anyway)
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old 9 birželis 2008, 16:32
Donorų grupės

just keep pašalinti vieną viskam iki kompiuterinių darbų metu, tada, kad jūsų gedimas.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old 9 birželis 2008, 17:29
Donorų grupės

Aš savo ruožtu mano kompiuteryje baudą. jo, kai aš Hit kur atminties kortelę naudojamas kompiuteris paleidžiamas iš naujo. im parašėte nuo kompiuterio Man reikia pagalbos. kitos programinės įrangos tyrimai rodo, kad lazda yra blogai, bet neįrodo, iš kurių vienas yra blogas. I cant pasakyti be programinės įrangos.
Old 9 birželis 2008, 18:09
Donorų grupės

Tiesiog naudokite Memtest patikrinti kiekvieną kortelę atskirai.
Jis įpratęs būti, kad ilgai ir be Jūs neturite idėja, jei tik vieną klijuoti bet kuriuo atveju yra klaidingas.

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old 9 birželis 2008, 23:25
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by cheesepuff View Post
Aš savo ruožtu mano kompiuteryje baudą. jo, kai aš Hit kur atminties kortelę naudojamas kompiuteris paleidžiamas iš naujo. im parašėte nuo kompiuterio Man reikia pagalbos. kitos programinės įrangos tyrimai rodo, kad lazda yra blogai, bet neįrodo, iš kurių vienas yra blogas. I cant pasakyti be programinės įrangos.
Oh, ok, I didn't know galite paleisti kompiuterį.
Old Birželis 10, 2008, 11:27
Donorų grupės

turi būti kažkas negerai su RAM cuz diagnostikos rodo yra, tačiau ji negali pasakyti, kuris RAM tai.

Išbėgau Mem testas 15 valandų, ir aš neturiu supratimo, kaip patikrinti kiekvieną kortelę atskirai.

im so confused, ką man reikia padaryti dabar.
Old Birželis 10, 2008, 11:59
Donorų grupės

Gal galite pabandyti su mano surgestion per? Jums gali pašalinti vieną kortelę vienu metu, atlikite bandymą, tada jums reikia surasti, kurie yra klaidingas.
Old Birželis 10, 2008, 13:26
Donorų grupės

tiesa, bet tai užtruks laiko ir valandos pabaigos. Ar nėra programinės įrangos, kurios gali tiesiog pasakyti "stick # 2 yra klaidingas"? Viskas, ką aš noriu žinoti, kuris iš jų yra blogai. neturi pasaulyje nors vieną, kad programinė įranga taip paprasta?
Old Birželis 12, 2008, 11:41
Narys

Jei bandote naudoti EVEREST Ultimate Edition net bandomuoju režimu jis pasakys apie Stick pavadinimą, bet kažkodėl jūs galite pamatyti laikus ir daiktus, už kiekvieną iš jų.

Norėdami tai padaryti eikite į meniu pusėje ir pereiti į kitą plokštę meniu bus rodomas nuo tos, eiti į BPD, jis parodys savo 4 lazdos RAM lyginti kiekvieno iš kito, ir tada, jei matote, odd one out , palyginti su visa kita, pažiūrėk į ką lizdo ji galėtų būti kažkas panašaus DIMM2, tada pažiūrėkite į savo gimtąją laivą reikėtų pasakyti tiksliai tas pats, ty DIMM2, jei ji dosent pašalinti vieną iš Vidurio klubus, tada pabandykite savo bandymą, rodo nesėkmę, jei jis sako, nepavyksta įrašyti vieną jums paėmė, ir šalinti kitas.
pat jei ji pranešimus DIMM1 bet jūs Nežinau kuris tai be pakeisti viduryje ne sakinyje minėtų pabaigoje vieno.

Tai galėtų dirbti i dont know.
Old Birželis 12, 2008, 13:56
Donorų grupės

Šio pokalbio trukmė yra juokingi.

Iš pradžių buvo paskelbtas 9 dabar yra 12.
Jei tik nustatytas Memtest išbandyti vieną Stick RAM per naktį, o jūs kodėl jums galėjo baigti iki rytojaus.

Tai paprasta problema diagnozuoti reikia tik kai kantrybės bet vietoj to tapo farsi.

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.