![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аны идеас? Пожељно је слободан софтвер који може да се једноставно само стан, реците ми која 1 од 4 ми је потребно да се замени ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само би уклањање једног штапа у тренутку док рачунар ради, онда ти је неисправан један.
| |||
| |||
| Могу да укључите свој рачунар на добро. једном сам ударио је тачка у којој је дрво РАМ-а користи рачунар рестартује. ИМ постављање са рачунара ми је потребна помоћ. други софтвер тестови показују да је штап лоше, али не показује које је лоше. и цант рећи без софтвера.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јуст усе Мемтест да проверите сваку држати појединачно.
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| мора да постоји нешто у реду са РАМ-цуз ову дијагнозу емисија постоји, али не кажу која је РАМ-а. ![]() Сам ишла Мем Ф тест за 15 сати, а ја немам појма како да тестирате сваки држати појединачно. ![]() ИМ тако збуњени, као шта ја сада треба да урадите.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| можда да покуша са мојим сургестион превише? можете да уклоните један штап у једном тренутку, онда урадите тест, онда треба наћи што је неисправан. |
|
| |||
| |||
| истина, али то ће трајати сатима и сатима на глави. не постоји софтвер који може једноставно рећи: "штапа # 2 је неисправан"? желим да се зна које је лоше. нема никога у свету али да софтвер који једноставно?
|
| |||
| |||
| Ако покушате да користите Еверест Ултимате Едитион чак и на проби режиму ће рећи име штапа, али некако можете видети тајминга и ствари за сваког од њих. Да бисте ово урадили идите на мени са стране и идите на неки други мени матичне плоче ће се појавити од тога, идите доле до СПД, то ће показати своје 4 штапића РАМ упоредите сваког другог, па ако приметите непаран један од у односу на све остало, погледај шта је у отвор може да буде нешто попут ДИММ2, онда погледајте своје мајке на плочи треба рећи тачно исту ствар, тј ДИММ2, ако досент уклоните један од оних средини, а затим покушајте да је тест емисија није успела, ако се каже да не убаците оне коју је извукао, и уклоните другу. исто ако извештаја ДИММ1 али донт кноткле један који је, поред замене средини са једне на крају у реченици изнад. ово може да ради ја донт знати. |
|
| |||
| |||
| Дужина тог низа је смешно. Сте првобитно објављена на 9. је сада 12.. Ако подесите само Мемтест за тестирање једног штапа РАМ-а по ноћи док је спавао ти могао бити завршен до сутра. Ово је једноставан проблем дијагнозу је потребно само неколико стрпљење већ се претворила у фарсу. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| УСБ-Стицк ™ несреће ... помогнете, молим Вас? | даминеонеилл | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 4 новембар 2008 06:43 |
| Мем стицк грешку | робина80 | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 1 април 2008 12:51 |
| Дигитална ТВ УСБ Стицк | дфр200764 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 12 фебруар 2008 15:02 |
| Стицк неисправан РАМ | даннырицхес | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 15 децембар 2007 10:23 |
| Нови Меморы Стицк! | коога | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 29 аугуст 2007 15:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |