![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Вече съм сторил миналата година 512k DDR2 до 2GB DDR2 и Celeron d360 до Celeron e1200 както на базата на Pentium 4 65nm ядра conroe но BIOS е заключен мога да направя така, че бързо чипове бяха двете сокет 775 и Celeron e1200 над часовници доста добре но само на фондовата CPU фен на d360 в mobo, но бих искал да направи малко по-бърз процесор. mobo може да вземе 800mhz процесори което дуел Celeron ядрото. Фондова e1200 1,6 GHz, но може ли да получа 2ghz или 1,8 / 9, без топлинна проблем, тъй като това евтини mobo липсва температура монитори |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всяко повече пари в това не си струва. Основен ремонт на цялата работа.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам Пакард Бел Istart 1379, но ако четете на вас ще забележите ли са се променили много от нея | cragtom | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 3 Март 2009 15:39 |
| Как да направите компютъра Леко-бързо от Messing За с процесор | tolet | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 11 Feb 2009 15:09 |
| Как мога да направя Vista-бързо стартиране и спиране бързото | ashmehta | Windows операционни системи | 12 | 11 май 2008 г. 02:16 |
| Как да прехвърляте файлове от мъртвите COMP към нови COMP | ltlon | Windows операционни системи | 3 | 15 Jan 2008 15:12 |
| Изтрит файл, за да spac но веднъж заличава didn't никакъв пространство | enright666 | Общи Софтуер Чат | 2 | 22 Дек 2007 04:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |