![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Deja am făcut în ultimul an 512k DDR2 de 2 GB DDR2 şi Celeron d360 la un Celeron e1200 ambele bazate pe Pentium 4 65nm conroe miezuri a BIOS-ului, dar este blocat pot face mai repede chips-uri au fost atât socket 775 şi Celeron e1200 peste ceasuri destul de bine dar am doar stocul CPU fan al d360 în mobo, dar aş vrea să facă din procesor un pic mai repede. mobo poate lua 800mhz procesoare, în consecinţă, duel core Celeron. Stock e1200 1.6 GHz, dar pot ajunge 2GHz sau 1,8 / 9 fără căldură problema ca acest ieftine mobo lipsesc temp monitoare |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Orice mai mulţi bani în care acest lucru nu este meritat. Revizie generală totul.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|