![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Už som urobil minulý rok 512k DDR2 do 2 GB DDR2 a Celeron d360 na Celeron E1200 oba založené na Pentium 4 65nm jadrá Conroe, ale bios je zamknutá môžem to rýchlejšie čipy boli obe socket 775 a Celeron E1200 počas hodiny docela dobre ale já len populácie cpu větrák na d360 v Mobo, ale rád by som, aby sa procesor trochu rýchlejšie. Mobo môže trvať 800MHz procesory teda duel základné Celeron. Sklad E1200 1,6 GHz, ale môžem získať 2GHz alebo 1,8 / 9 bez tepla problém, pretože to nie je lacná Mobo temp monitory |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viac peňazí na to nie je za to. Prestavby na celú vec.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I Have a Packard Bell Istart 1379, ale ak ste Prečítajte si o vás som sa zmenila spousta Je | cragtom | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 3. marca 2009 15:39 |
| Ako spôsobiť, že počítač bude mierne rýchlejší by umazávání O s procesorom | tolet | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 11. február 2009 15:09 |
| Ako môžem začať Vista rýchlejšie a zavřel Rýchlejšie | ashmehta | Operačné systémy Windows | 12 | 11. mája 2008 02:16 |
| Ako na prenos súborov z mŕtvych comp na nový comp | ltlon | Operačné systémy Windows | 3 | 15. januára 2008 15:12 |
| Vypúšťa súbor aby space ale raz vypúšťa didnt akýkoľvek priestor | enright666 | Všeobecné Software Chat | 2 | 22. december 2007 04:26 |
| Thread Tools | |
| |