![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prije nekoliko godina dobio sam ovaj comp i to je bio ok, ali u to vrijeme prošle godine sam promijenio od 512k DDR2 mem do 2GB DDR2 i Celeron Celeron d360 za e1200. No, kao što možete vidjeti iz pregleda sekcija na link koji procesor je visoko overclockable a bios je zaključan po P / B i mislim da je samo za Celeron D. Samo želim mijenjati napon jezgre tako da je umjesto 1,6 GHz procesor je pokrenut na 1.8/2.0ghz prije imam dovoljno novaca da biuld jednu. http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Povećanje napona se ne događa da vam veći clock speed!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Packard Bell Easynote R1938 beľične pomoć | gorevan | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 25. svibanj 2008 14:34 |
| Packard Bell Master diskovi ne rade | SlapnutSkits | Općenito Software Chat | 1 | 20. veljača 2008 02:56 |
| Packard Bell TFT Monitor | ashmehta | Graphics Cards & Monitors | 2 | 29 siječanj 2008 12:14 |
| Packard Bell 2422 | chrisc90 | PC & konzole Igre | 2 | 4. siječanj 2008 18:59 |
| Packard Bell Lappys | jeystone | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 7. svibanj 2007 07:24 |
| Thread Tools | |
| |