![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Prieš keletą metų aš tai comp ir buvo OK ne kartą, tačiau praėjusiais metais mes pakeitėme MEM nuo 512k DDR2 2 GB DDR2 ir Celeron d360 už Celeron e1200. Tačiau, kaip matyti iš apžvalgos skyriuje nuoroda, kad procesorius yra labai overclockable bet BIOS yra užrakintas P / B ir manau, kad tai tik Celeron D. Aš tik noriu pakeisti Core Voltage todėl vietoj to, kad 1,6 GHz procesorius tai veikia ne 1.8/2.0ghz kol turiu pakankamai pinigų, kad biuld vieną. http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat = |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Didėjanti įtampa neketina suteikti jums daugiau clock speed!
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Packard Bell Easynote R1938 belaidžio Pagalba | gorevan | Networking, Modems & VoIP | 3 | Gegužė 25, 2008 14:34 |
| Packard Bell Meistras Ratlankiai Don't Work | SlapnutSkits | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 20 vasaris 2008 02:56 |
| Packard Bell "TFT Monitor | ashmehta | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 29 sausis 2008 12:14 |
| Packard Bell 2.422 | chrisc90 | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 4 sausis 2008 18:59 |
| Packard Bell Lappys | jeystone | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 7 gegužė 2007 07:24 |
| Temos įrankiai | |
| |