mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

I Have Packard Bell Istart 1.379, bet ja Jūs Lasiet Jūs ievērosiet I Have Changed Partija IT

Reply

Thread Tools
Old 2 marts 2009, 17:15
Loceklis

Default I Have Packard Bell Istart 1.379, bet ja Jūs Lasiet Jūs ievērosiet I Have Changed Partija IT

Pirms dažiem gadiem es dabūju šo comp un tas bija ok ar laiku, bet pēdējā gadā es mainīts mem no 512K DDR2 2GB DDR2 un d360 Celeron uz Celeron e1200.
Bet kā jūs varat redzēt no pārskata sadaļā saiti, pārstrādātājs ir ļoti overclockable bet bios ir bloķējis P / B, un es domāju, ka tas ir tikai uz Celeron D.
Es tikai gribu grozīt galveno spriegumu tā vietā ir 1,6 GHz procesors ir sācies 1.8/2.0ghz pirms man ir pietiekami daudz naudas, lai biuld vienu.
http://www.overclockers.co.uk/showpr...atid=6&subcat =
Old 3 marts 2009, 15:39
Moderator Group

Default I Have Packard Bell Istart 1.379, bet ja Jūs Lasiet Jūs ievērosiet I Have Changed Partija IT

Palielināt spriegumu nav dodas, lai sniegtu jums lielāku clock speed!

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.