![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikko saņēma Pentium D 925 nolūkā aizstāt ar manu Celeron D 360, tagad pirms man to datoru (ko es zinu, kā to izdarīt), man ir jāzina, kā rīkoties pirms laišanas in (ex. jebkurā preperations) kā arī man ir jāzina, ko darīt ar jo šis Bios ir mana pirmā sastapšanās ar uzlabošanu savu CPU. Visas instrukcijas būs ļoti appreciated =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nekas vienkārši ielieciet to dont aizmirst siltuma pasta Heatsink un ventilatoru var būt ur vecs 1?
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Toshiba NB 100 Recovery instrukcijas | BawHeid | Windows Operating Systems | 1 | 22 novembris 2009 12:20 |
| Norādījumus par to, kā formāts jaunu cieto disku | eddyjack | Drives & Removable Media | 5 | 12 oktobris 2009 07:11 |
| Sekoja Acer Laptop Recovery instrukcija ... | rayparrish | General Software Čats | 1 | Jūnijs 9, 2009 21:18 |
| Cik instrukcijas Jaunais procesors izpildīt, tajā pašā laikā | Zarrukh | CPU, Motherboards & RAM | 3 | 15 februāris 2009 20:30 |
| Pēc ļaundabīgās programmas noņemšanas instrukcijas, ir daži jautājumi. | jcastell | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 17 | 19 februāris 2008 18:18 |
| Thread Tools | |
| |