![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som dostal Pentium D 925, aby sa s mojím swap Celeron D 360, teraz, ako som ju v mojom PC (o ktorom viem, ako to urobiť) Potrebujem vedieť, čo robiť pred uvedením v (napr. žiadne preperations) stejně jako já potřebuju vedieť, čo robiť s BIOSem, ako je to moje prvé stretnutie s modernizáciou svoje vlastné procesor. Akékoľvek usmernenia budú veľmi ocenené =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nic jenom ji v dont zabudnúť termálne pasta na chladič a ventilátor môže mať aj ur starý 1?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Toshiba NB 100 Oddych Návod | BawHeid | Operačné systémy Windows | 1 | 22.listopadu 2009 12:20 |
| Pokyny na formáte nového pevného disku | eddyjack | Drives & Removable Media | 5 | 12. októbra 2009 07:11 |
| Nasleduje Acer Laptop zotavenie inštrukcie ... | rayparrish | Všeobecné Software Chat | 1 | 9. jún 2009 21:18 |
| Koľko usmernenia môže nový procesor vykonávať súčasne | Zarrukh | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 15. februára 2009 20:30 |
| Po odstránení malware inštrukcie, majú niektoré otázky. | jcastell | Virus, spyware a bezpečnosť | 17 | 19. február 2008 18:18 |
| Thread Tools | |
| |