![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben sadece bir Pentium D 925 için benim Celeron D 360, şimdi önce benim PC koyun ile değiş tokuş etmek için alınan (bu nasıl yapmak) ne (örneğin herhangi bir preperations) olarak koyarak önce bunu yapmak için bilmeniz gereken bilgileri gibi ne bu gibi Bios ile ilgili bilmeniz gereken kendi CPU yükseltme ile ilk karşılaşma olduğunu. Tüm talimatları büyük =) takdir edilecektir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hiçbir şey sadece dont olarak heatsink ve fan için termal yapıştırın unutma ben UR eski 1 olabilir koydu?
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Toshiba NB 100 Kurtarma Talimatları | BawHeid | Windows İşletim Sistemleri | 1 | 22 Kasım 2009 12:20 |
| Talimatları nasıl şekilleneceğini yeni bir sabit sürücüdeki | eddyjack | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 5 | 12 Ekim 2009 07:11 |
| Takip Acer Laptop Kurtarma Talimatları ... | rayparrish | Yazılım Genel Sohbet | 1 | 9. Haziran 2009 21:18 |
| Kaç talimatları yeni bir işlemci aynı anda çalıştırabiliriz | Zarrukh | CPU'lar Anakartlar & RAM | 3 | 15. Şubat 2009 20:30 |
| Kötü amaçlı yazılım temizleme talimatları sonrasında, bazı sorularım var. | jcastell | Virüs, Spyware ve Güvenlik | 17 | 19. Şubat 2008 18:18 |
| Konu Araçları | |
| |