менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Мені потрібні інструкції перед зміною процесор

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 січня 2008, 16:07
Нові члени групи

Default Мені потрібні інструкції перед зміною процесор

Я тільки що отримав Pentium D 925, з тим щоб замінити мій Celeron D 360, тепер, перш ніж я поклав його в мій комп'ютер (якого я знаю як це зробити) Мені потрібно знати, що потрібно зробити, перш ніж покласти її в (ex. будь-який Preperations) а також я повинен знати, що робити з Bios, оскільки це моя перша зустріч з оновленням свого процесора.

Будь-яка інструкція буде прийнята з вдячністю =)
Old 2 січня 2008, 18:01
Забороненої угруповання

Default Мені потрібні інструкції перед зміною процесор

нічого не тільки покласти його в Dont Forget термопасти на радіатор і вентилятор Чи можу я мати Ура 1 старе?

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Toshiba NB 100 Відновлення інструкції BawHeid Операційні системи Windows 1 22 листопада 2009 12:20
Інструкції по формату нового жорсткого диска eddyjack Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 12 жовтня 2009 07:11
Потім Ноутбук Acer відновлення дії ... rayparrish General Software чат 1 9 червня 2009 21:18
Скільки інструкції можна виконати новий процесор в той же час Zarrukh Процесори, материнські плати RAM & 3 15 лютого 2009 20:30
Після видалення шкідливих інструкцій, є деякі питання. jcastell Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 17 19 лютого 2008 18:18
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.