![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що отримав Pentium D 925, з тим щоб замінити мій Celeron D 360, тепер, перш ніж я поклав його в мій комп'ютер (якого я знаю як це зробити) Мені потрібно знати, що потрібно зробити, перш ніж покласти її в (ex. будь-який Preperations) а також я повинен знати, що робити з Bios, оскільки це моя перша зустріч з оновленням свого процесора. Будь-яка інструкція буде прийнята з вдячністю =) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нічого не тільки покласти його в Dont Forget термопасти на радіатор і вентилятор Чи можу я мати Ура 1 старе?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Toshiba NB 100 Відновлення інструкції | BawHeid | Операційні системи Windows | 1 | 22 листопада 2009 12:20 |
| Інструкції по формату нового жорсткого диска | eddyjack | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 12 жовтня 2009 07:11 |
| Потім Ноутбук Acer відновлення дії ... | rayparrish | General Software чат | 1 | 9 червня 2009 21:18 |
| Скільки інструкції можна виконати новий процесор в той же час | Zarrukh | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 15 лютого 2009 20:30 |
| Після видалення шкідливих інструкцій, є деякі питання. | jcastell | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 17 | 19 лютого 2008 18:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |