![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem se stal frustrovaný svým počítačům rychlost Není problém s ním, je to jen ne tak rychle, jak by to mohlo být. Běžím Vista a já jsem učinil hloupé rozhodnutí jít pouze 1 GB namísto 2 ... Nevadí .. Já vám teď trochu více: D Ale já jsem chtěl pomoct, jak jsem nikdy měnit co do činění s počítačem (Hardware moudrého stejně), takže nemám představu, která RAM koupit. Četl jsem někde, že někdy jste rádi, prázdné sloty? a můžete jednoduše strčit víc do vaší základní desky namísto nahradí to, co jste pro větší bit? I don't know .. Potřebuji pomoc
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i první musíte najít to, co allready mít, pokud si koupil před postavena, a chcete zachovat warrenty, budete muset mít počítač zpět do obchodu pro ně instalovat další koncert z paměti RAM, což bude také znamenat nemáte 't potřeba zvolit správný klacek. Nicméně jinak, musíte získat další 1GB Stick (za předpokladu, že máte 1 * 1 GB okamžikem), což je stejné jako to, co máte v okamžiku, nicméně pokud máte 2 * 512mb, že by zřejmě nejlépe dostanete 2 * 1GB hole, ale pro které budete potřebovat vědět, jaké máte základní desku
| |||
| |||
| Koupil jsem ji před-postavený, ale na zakázku. (Dell) Ale nemůžu vzpomenout, kdy jsem od vybrala spec co mobo je .. Ale nemyslím si, že Dell nabízí možnost změnit základní desce, pokud se mi nepodařilo. Takže pokud byste mohli buď řekněte mi, jak zjistit, co je můj základní desce, nebo pokud si náhodou vím mb, které jsou zaváděny Dell Inspiron 531 je? Jsem si ověřila, že je určitě 1 GB, a to musí být určitě 2 hole ze 512 meg, protože jeho dvojí jádro? díky, Ollie.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak zaprvé, že Duel základní část, je CPU, nikoli RAM, ale RAM lze spustit v souboji kanálu, ale jsou různé věci. Chcete-li zjistit, jakou máte základní desku můžete zkusit Everest Po instalaci clcik desky, desky, pak znovu, pak by měl poskytnout základní desce název. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Viz můj RAM je dost stabilní na úrovni 61% dát nebo vzít pár procent. Jeho mého jádra, které jsou obtěžující mi občas theyll max, nebo častěji toch jak 99% pak vrátili trochu dolů. Myslel jsem, že kdybych koupil více paměti RAM jsem spěchal do mého CPU procesy .. Přemýšlíte o tom budu muset celý nový (rychlejší) procesor, například pro účely mé argumenty je 1.8GHz, (I don't know údaj z ruky) bych si koupit nový na to říct 2.5? Vím, že jsem mohl přetaktování, ale tbh Nejsem si jistý, jestliže její cenu rizika, jako určitě jsem nemohla O / C je nesmírně bez uskutečnění chlazení, jinak Dell / CPU společnost by již udělal.
|
| |||
| |||
| Nejprve ze všeho, co jste pomocí měření pameti a CPU? a jsou si jisti, že vaše čtení je tou správnou cestou, jak jsi říkal RAM byla maxing před. Ale ano, pokud nechcete, aby přetaktování, budete si muset koupit novou proccesor aby bylo běžet rychleji, nicméně přetaktování není příliš představovat riziko, aslong jako nemusíte být hloupé. Pokud jde o chlazení, je-li vám pouze populace chlazení, nebude přetaktovávat dobře, ale já nejsem jistý, jak dobře to přetaktování CPU AMD tak. |
|
| |||
| |||
| Citace:
CPU (ATOW) je skákání kolem 22% až 45% (celkem), a to je jen spuštění MSN, WLM a samozřejmě Opera pro mě k napsání tohoto i Media Center je v pozadí, ale je to nic nedělat. Jistě to není daleko, že se ptáš? Nechci polovina mého procesoru jít jen nejzákladnější úkoly. Kdybych nebyl psaní tohoto bych se běží mnohem více programů, a náročnější, a to takových, které se při startu se skutečně vysoká, a občas zmrazí úplně. Jo, je to nic vymyšleného, pár základních třicet pencí fanoušci v Indii za třicetina z penny.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná, že jste hodně crapware běh v BG? Chtít, aby se vlákno ve Windows fórum a odešlete Hijackthis log.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Také jsem něco přes ze je to PC nebo notebook? protože (atleast na moji bratři laptop) CPU dostane omezen asi na 30% v normálním nastavení výkonu (ale bar stále pokračuje až do 100%) s cílem ušetřit baterii, ale můžete jej použít i všechny v moci možnosti. Takže pokud je to laptop, zkuste zkontrolovat moc možností. Také zkuste kontrolu v BIOS, že máte více jader povolena, protože by to omezilo CPU. A jak řekl Carbon, podívejte se na úklid v počítači, jako Běžím WLM, Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech setpoint, Coretemp, G15 LCD profiler, Avast, WinPatrol a Chrome, a můj CPU sotva kdy dostane asi o 5 % využití všech tomto otevřené. |
|
| |||
| |||
| Ok, díky, Jeho aplikace Desktop, tak že nebude fungovat, ale budu mít brzy s HJT. Nemůžu kontrolovat BIOS, pokud chcete, ale můj gadget SE dát odečtenými pro obě jádra zvlášť (odlišné od několika procent, stejně tak, nikoli jen jeho zrcadlení jednoho z nich)
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vysokorychlostní internet LAN rychlost Otázka Díky! | P5200 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 24.listopadu 2009 22:46 |
| Ram rychlost | Deezer | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 5. únor 2008 22:23 |
| Vista vs XP Speed Speed | ketanco | Operační systémy Windows | 3 | 27. ledna 2008 23:06 |
| BB rychlost VS Router rychlost? | davsas | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 18. leden 2008 12:12 |
| Otáčky ventilátoru | Muay | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 12. ledna 2008 11:04 |
| Thread Nástroje | |
| |