![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρόσφατα έχω γίνει απογοητευμένοι με υπολογιστές μου ταχύτητα, Theres δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, δεν είναι μόνο τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσε να είναι. Μου τελειώνει Vista και έκανα την ηλίθια απόφαση να πάμε μόνο για 1GB αντί για 2 ... Δεν πειράζει .. Θα πάρω μερικά περισσότερο τώρα: D Αλλά θα ήθελα κάποια βοήθεια που έχω ποτέ δεν άλλαξε τίποτα να κάνουν με έναν υπολογιστή (Hardware φρόνιμο ούτως ή άλλως) οπότε δεν έχω ιδέα που μνήμη RAM για να αγοράσετε. Διάβασα κάπου ότι μερικές φορές έχετε όπως, υποδοχές; και μπορείτε απλά να σπρωξιά περισσότερο σε σας αντί της μητρικής πλακέτας αντικαθιστά αυτό που έχετε για ένα μεγαλύτερο λίγο; Δεν ξέρω .. Χρειάζομαι βοήθεια
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αλλά πρώτα θα πρέπει να βρείτε αυτό που σας έχουν allready, εάν αγόρασε προ χτισμένο, και θέλουν να διατηρήσουν την warrenty, θα πρέπει να λάβει τον υπολογιστή πίσω στο κατάστημα για να εγκαταστήσετε μια άλλη εμφάνιση της μνήμης RAM, το οποίο σημαίνει επίσης μπορείτε don 't πρέπει να επιλέξετε τη σωστή stick. Ωστόσο αλλιώς, θα πρέπει να επιμείνουμε άλλο 1GB (υποθέτοντας έχετε 1 * 1GB για την ώρα), το οποίο είναι το ίδιο με αυτό που έχετε αυτή τη στιγμή, όμως, αν έχετε 2 * 512MB θα ήταν ίσως καλύτερο να είναι 2 * sticks 1GB, αλλά για το ότι θα πρέπει να ξέρετε που έχετε μητρική πλακέτα
| |||
| |||
| Το αγόρασα πριν από την κατασκευή, αλλά εξατομικευμένα. (Dell) Αλλά δεν μπορώ να θυμάμαι από πότε έχω διαλέξει το spec αυτό είναι το mobo .. Αλλά δεν νομίζω ότι η Dell σας προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξουν τη μητρική πλακέτα, αν δεν μπορώ να κάνω. Έτσι, εάν θα μπορούσε είτε να μου πει πώς να μάθετε τι είναι μητρική μου, ή αν τυχαίνει να γνωρίζω που θα θέσει σε mb την Dell Inspiron 531 της; Έχω ελεγχθεί ότι είναι σίγουρα 1GB, και σίγουρα θα πρέπει να είναι 2 sticks των 512 meg διότι η διπλού πυρήνα; ευχαριστώ, Ollie.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Και πρώτα από όλα, το Duel πυρήνα, είναι το CPU, δεν το RAM, RAM, ωστόσο μπορεί να λειτουργεί σε μονομαχία κανάλι, αλλά είναι διαφορετικά πράγματα. Για να μάθετε τι έχετε μητρική πλακέτα μπορείτε να δοκιμάσετε Everest Μόλις εγκατασταθούν, clcik μητρική πλακέτα, τότε μητρική πλακέτα και πάλι, τότε θα πρέπει να δώσει το όνομα της μητρικής πλακέτας. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Βλέπε μου RAM είναι αρκετά σταθερό στο 61% ή να λάβει ένα ζευγάρι των εκατό. Οι πυρήνες μου ότι είναι ενοχλητικό μου, μερικές φορές theyll max, ή πιο συχνά τόσο toch 99% τότε επανέλθω λίγο κάτω. Νόμιζα ότι αν έχω αγοράσει περισσότερα RAM I sped μου CPU διεργασίες .. Σκέφτεστε να θα Χρειάζομαι ένα ολόκληρο νέο (ταχύτερη) CPU, ας πούμε για λόγους επιχειρήματά μου είναι 1.8GHz, (δεν γνωρίζω το ποσοστό από το χέρι), θα πρέπει να αγοράσουν ένα καινούργιο για να το πω σε 2,5? Ξέρω ότι αυτό θα μπορούσε να overclock, TBH, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν την αξία του κινδύνου, όπως ασφαλώς δεν θα μπορούσα να O / C είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό, χωρίς την πραγματοποίηση της ψύξης, διαφορετικά Dell / CPU εταιρεία θα έχει ήδη γίνει αυτό.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Πρώτα από όλα, αυτό που χρησιμοποιείτε για τη μέτρηση της χρήσης CPU και της μνήμης RAM; και να είστε σίγουρος ότι σας διαβάζει κανείς τον σωστό τρόπο, όπως θα έλεγαν οι maxing RAM ήταν πριν. Αλλά ναι, αν δεν θέλετε να overclock, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια νέα proccesor ώστε να τρέχει γρηγορότερα, ωστόσο, overclocking δεν δημιουργεί υπερβολικούς κινδύνους, aslong όπως σας δεν είναι ανόητος. Όσο για την ψύξη, εάν έχετε μόνο την stock ψύξη, δεν θα overclock καλά, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο καλά CPU της AMD overclock έτσι κι αλλιώς. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
CPU Usage (ATOW) είναι άλματα κοντά μεταξύ 22% και 45% (συνολικά) και thats τρέχει μόνο το MSN, WLM και φυσικά Opera για μένα να γράψω αυτό, επίσης, για το Media Center είναι στο παρασκήνιο, αλλά δεν κάνουν τίποτα. Σίγουρα αυτό δεν είναι τόσο πολύ να ρωτήσω; Δεν θέλω ένα δεύτερο επεξεργαστή μου να πάμε μόνο με τα πιο βασικά καθήκοντα. Αν δεν ήμουν γραπτώς αυτό θα ήθελα να εκτελείτε πολλά περισσότερα προγράμματα, και πιο απαιτητικές, οι οποίες είναι όταν αρχίζει να πραγματικά μεγάλη, και μερικές φορές εντελώς καταψύχετε. Ναι, τίποτα δεν είναι φανταχτερό, ηλικίας των βασικών τριάντα πένες οπαδών πραγματοποιούνται στην Ινδία για ένα τριακοστό των δεκάρα.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίσως έχετε πολλά crapware λειτουργεί στο BG; Μήπως θέλουν να κάνουν ένα νήμα στο forum των Windows και μετά ένα Hijackthis log.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Επίσης, κάτι έχω μόνο μέσω του, είναι ένα PC ή Laptop; επειδή (atleast αδέρφια μου για laptop), η CPU έχει περιοριστεί σε περίπου 30% στις κανονικές ρυθμίσεις ισχύος (το μπαρ, ωστόσο εξακολουθεί να ισχύει έως και 100%), για να εξοικονομήσετε ενέργεια μπαταρίας, ωστόσο μπορείτε να ρυθμίσετε να χρησιμοποιήσουν όλα στην εξουσία επιλογές. Έτσι, αν είναι ένα φορητό υπολογιστή, δοκιμάστε τον έλεγχο της εξουσίας επιλογές. Επίσης, δοκιμάστε έλεγχο στο Bios σας ότι έχετε τη δυνατότητα πολλαπλών πυρήνων, καθώς αυτό θα περιόριζε την CPU. Και όπως είπε Carbon, ρίξτε μια ματιά στο άδειασμα του υπολογιστή σας, όπως είμαι σε λειτουργία WLM, Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech setpoint, Coretemp, G15 LCD Profiler, Avast, winpatrol και Chrome, και ποτέ μου CPU μόλις παίρνει περίπου το 5 % αυτής της χρήσης με όλες ανοικτές. |
|
| |||
| |||
| Ok, ευχαριστώ, Είναι ένα Desktop, έτσι ώστε δεν θα λειτουργήσει, αλλά θα το κάνω ξανά σύντομα με HJT. Μπορώ να ελέγξετε το BIOS, αν θέλετε, αλλά μου το gadget DOES δώσει ενδείξεις για τις δύο πυρήνες ξεχωριστά, (διαφορετικό από ένα μικρό ποσοστό, αλλά, μέχρι την κατοπτρισμός δεν αφορά μόνο ένα από αυτά)