![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedavno sam postati frustriran sa svojim računalima na brzinu, theres nikakvih problema s njim, to je samo ne tako brzo kao što bi to moglo biti. Ja sam trčanje Vidik i ja napravio glupa odluka da se za samo 1GB umjesto 2 ... Nikad ne misli .. Ja ću nabaviti neki više sada: D Ali ja sam htjela neki pomoć kao nikad nisam promijenila ništa za napraviti sa računalo (hardware mudri svejedno) tako da nemam pojma koji RAM za kupnju. Čitala sam negdje da ponekad imate poput praznih utora? i jednostavno možete ugurati više u Vašu matičnu ploču umjesto zamjene za ono što imate veći zalogaj? Ne znam .. Treba mi pomoć
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro prvi vam je potrebna kako bi pronašli ono što allready imati, ako ste kupili unaprijed izgrađen, i ištanje to držati warrenty, morat ćete uzeti računalo vratiti u trgovinu za njih instalirati drugu harpun RAM-a, što će također značiti da don 't trebate odabrati pravu stick. Ali u suprotnom, morat ćete dobiti još jednu 1GB stick (pretpostavljiv imate 1 * 1GB trenutno) koja je ista kao što si u ovom trenutku, međutim, ako imate 2 * 512MB to će vjerojatno biti najbolje da dobijete 2 * 1GB štapovi, ali za koje ćete trebati znati što imate matične ploče
| |||
| |||
| Kupio sam ga pre-izgrađen, no prilagoditi. (Dell) Ali ja ne mogu sjetiti od kada sam izabrala spec. što mobo je .. Ali ne mislim Dell vam ponuditi priliku promijeniti matična ploča, ako oni to nisam. Dakle, ako ste mogli ni mi reći kako da pronađete ono što je moje matične ploče ili, ako se dogodi da znate koje mb Metnuvši u Dell Inspiron 531-a? I've checked da je definitivno 1GB, i ona mora biti sigurno 2 štapići od 512 meg jer je dual core? hvala, Ollie.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Pa prije svega, na dvoboj jezgra dio je CPU, ali ne i na RAM-a, međutim RAM se može izvoditi u dvoboj kanala, ali su različite stvari. Da biste saznali što vam matična ploča si mogao probati Everest jednom instaliran, clcik matičnoj ploči, a zatim ponovo matična ploča, onda treba dati ime matične ploče. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Pogledajte moje RAM je prilično stabilna na 61% dati ili uzeti par posto. Njegova moj jezgre koje su mi dosadne, oni povremeno max out, ili češće toch 99% i onda se vratiti malo prema dolje. Mislio sam da ako sam ja kupio više RAM-sped up moj CPU procesa .. Razmišljanje o tome bi li morati cijeli novi (brže) CPU, recimo za argumente poradi mina je 1.8GHz, (ne znam lik off ruke) htjedoh kupiti novi da biste dobili Internet to say 2,5? Znam da bi mogao overclock, ali TBH Im 'ne siguran ako je njegov vrijedan rizika, kao što se sigurno ne bih mogao O / C enormno bez njega bi se izazvalo hlađenje, inače Dell / CPU tvrtka već bi to učinio.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Prije svega, što ti koristi za mjerenje RAM i CPU korištenja? i jeste li sigurni da ga čitate pravi način, kao što su govoreći RAM je maxing pred. Ali, da, ako ne želite da overclock, te htijenje trebate kupiti novu proccesor da bude trčanje brže, međutim, overclocking ne postavljati previše rizika, kao aslong ne biti glup. Što se tiče hlađenja, ako imaju samo hlađenje zaliha, neće overclock, ali nisam siguran koliko dobro AMD CPU's overclock anyway. |
|
| |||
| |||
| Quote:
CPU Usage (ATOW) je skakanje oko između 22% i 45% (ukupno), a taj jedini trčanje MSN, WLM i naravno Opera za mene to napisati ovo, također je u Medija centru u pozadini, ali to ne radim ništa. Zasigurno to nije toliko pitati? Ne želim da se moj procesor polovina otići sa samo najosnovnijih zadataka. Ako sam se ovo ne pišem ja bih se prikazuju puno više programa, kao i one zahtjevnije, što je, kada ga počinje da se zaista visoke, i povremeno smrznuti uopce. Da, to je ništa fancy, par osnovnih trideset novčići navijača u Indiji za tridesetina za denar.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda imate puno crapware prikazivati u BG? Možda želite napraviti thread u Windowsima forum i napisati Hijackthis log.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Također, nešto sam samo putem o, je li PC ili laptop? jer (atleast na mojoj braći laptop) CPU dobiva ograničen na oko 30% u uobičajenom snagom postavke (no bar još uvijek ide upto 100%) da bi ste baterije, no možete ga koristiti sve u moć opcija. Dakle, ako je laptop, pokušajte provjeriti power opcija. Također, pokušati ček u svom BIOS koji imate više jezgri omogućen, jer bi to ograničenje CPU. I kao što je ugljični rekao, pogledajte čišćenje out vašem računalu, kao što sam trčanje WLM, Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech setpoint, Coretemp, G15 LCD profiler, Avast, winpatrol i krom, a moj procesor jedva ikada dobiva oko oko 5 % s korištenju svega toga otvoriti. |
|
| |||
| |||
| Ok hvala, Njegove radne površine, tako da neće raditi, ali ja ću se vratiti uskoro sa HJT. Ne mogu provjeriti BIOS, ako želite, ali moj gadget radi čitanja dati za obje jezgre odvojeno, (različita od nekoliko posto, te, stoga, ne samo svojim zrcaljenje jedne od njih)