kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Kell, hogy gyorsítsa fel egy kicsit ..

Reply

Téma eszközök
Old 28. Sep 2008, 05:18
Donor Group

Default Kell, hogy gyorsítsa fel egy kicsit ..

Legújabban már reményvesztetté vált az én számítógépek sebessége, ott nincs gond vele, csak nem olyan gyors, mint amilyennek lennie kellene.

I'm running Vista és én hülye a döntést, hogy csak 1 GB helyett 2 ...

Mindegy .. Majd még most: D

De szerettem volna egy kis segítség, mint még soha nem változott semmit, hogy a számítógép (hardver bölcs egyébként), hogy fogalmam sincs, amely a RAM vásárolni.

Olvastam valahol, hogy néha van, mint az üres résidők? és akkor egyszerűen lök jobban el alaplap helyett helyett mi egy kicsit nagyobb?

Nem tudom .. Segítségre van szükségem

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 28. Sep 2008, 06:34
Donor Group

jól meg kell találni, hogy mit allready volna, ha a vásárolt előre beépített, és szeretné megtartani a warrenty, meg kell, hogy a számítógép vissza a boltba, hogy felszerel egy koncert RAM, ami azt is jelenti, ha nem Nem kell választani a jobb kart. Ugyanakkor más, meg kell még egy 1GB Stick (feltételezve, hogy van 1 * 1GB pillanatában), ami ugyanaz, mint amit abban a pillanatban, de ha van 2 * 512MB azt valószínűleg az a legjobb, hogy 2 * 1GB pálca, hanem hogy meg kell tudni, hogy melyikük alaplap van

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old 28. Sep 2008, 12:37
Donor Group

Én vettem előre elkészített, de a testre. (Dell)

De én nem emlékszem, mikor a spec választotta, amit a mobo van ..

De nem hiszem, Dell kínál az esély megváltoztatni az alaplap, ha meg nem.

Szóval, ha nem vagy mondani, hogy megtudja, milyen az alaplap, vagy ha történik, hogy tudja, melyik mb őket fel a Dell Inspiron 531's?

Én már ellenőrizte, hogy ez feltétlenül 1GB, és akkor biztosan 2 botszékek meg a 512, mert dual core?

köszönöm,
Ollie.
Old 28. Sep 2008, 13:50
Donor Group

Hát először is, a Párbaj központi részén, a CPU, nem a RAM, RAM azonban nem fut párbaj csatornát, de ezek különböző dolog.

Hogy megtudd, milyen alaplap van Megpróbálhatja Everest A telepítés után clcik alaplap, majd ismét az alaplap, akkor kell az alaplap nevét.
Old 28. Sep 2008, 14:18
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
Hát először is, a Párbaj központi részén, a CPU, nem a RAM, RAM azonban nem fut párbaj csatornát, de ezek különböző dolog.
Argh .. thats kínos .. Tudtam, hogy ezek a különböző, de azt hittem, hogy minden kicsit dolgozott egy egység.

Lásd a RAM elég stabil a 61%-át adja, vagy egy-két százalék.

Az én papírhüvely hogy bosszantó engem, alkalmanként theyll max, vagy inkább mindkettő Toch 99%-át, akkor gyere vissza egy kicsit.

Azt hittem, ha én vettem több RAM I sped up my CPU folyamatokat ..

Gondoltam, hogy kell egy teljesen új (gyorsabb) CPU, mondjuk érvek kedvéért az enyém 1.8GHz, (nem tudom, ez a szám ki kézzel), akkor azt kell venni egy újat, hogy azt mondják, hogy 2,5?

Tudom, hogy overclock, de TBH nem vagyok biztos abban, hogy megéri a kockázatot, az biztosan nem tudtam O / C azt igen határon hűtés nélkül, egyébként a Dell / CPU vállalat már megtettem.
Old 28. Sep 2008, 15:28
Donor Group

Először is, mit használ, hogy az intézkedés a RAM és CPU? Biztos vagy benne, és el olvasod a jobb módon, mint azt mondtad a RAM volt maxing előtt.

De igen, ha nem akarsz overclock, meg kell vásárolni egy új proccesor hogy gyorsabban fut, azonban overclocking nem jelent túl nagy kockázatot, aslong, mint te, ne hülyéskedj. Ami pedig a hűtés, ha csak a készlet hűtést, nem fog overclock jól, de nem vagyok biztos benne, hogy jól van AMD CPU overclock anyway.
Old 29. Sep 2008, 10:10
Donor Group

Idézet:
Először is, mit használ, hogy az intézkedés a RAM és CPU? Biztos vagy benne, és el olvasod a jobb módon, mint azt mondtad a RAM volt maxing előtt.
A csak a Vista gadget siedbar, én jól olvasod, a RAM is (ATOW) 91%, azonban az általában több mint 61%.

CPU használat (ATOW) az ugrálás között mintegy 22% és 45% (összes), és amit csak futó MSN, WLM és persze az Opera nekem írni ezt is, Media Center van a háttérben, de nem csinál semmit.

Biztos, hogy ez nem olyan nagy kérés? Nem akarok én fele processzor, hogy csak a legalapvetőbb feladatokat.

Ha nem ezt írásban azt fut még sok más programokkal, és igényesebb is, amely ha elindul, hogy nagyon magas, és néha egészen fagyasztható.

Idézet:
Ami pedig a hűtés, ha csak a készlet hűtést, nem fog overclock jól, de nem vagyok biztos benne, hogy jól van AMD CPU overclock anyway.
Igen, semmi extra, néhány alapvető harminc penny rajongók tett India a harmincadik egy penny.
Old 29. Sep 2008, 21:49
Donor Group

Talán sok crapware fut a BG?

Lehet, hogy szeretné, hogy a téma a Windows és a fórum hozzászólásokat Hijackthis napló.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old 30. Sep 2008, 09:33
Donor Group

Is, amit az imént révén az is, hogy egy PC vagy laptop? mert (az én testvéreim atleast laptop) a CPU-t kap, csak mintegy 30%-a normál teljesítménybeállítások (azonban a bár még mindig megy akár 100%-ban) annak érdekében, hogy mentse akkumulátort, de beállíthatja, hogy használja mind a hatalom lehetőségekről. Tehát ha ez egy laptop, próbálja ellenőrzési hatáskörrel lehetőségeket.

Szintén próbálja ellenőrzése a Bios, hogy már több papírhüvelyek bekapcsolva, mivel ez korlátozná a CPU.

És ahogy Carbon mondta, nézd meg a takarítás a számítógépet, mint én vagyok futó WLM, Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech beállított, Coretemp, G15 LCD profiler, Avast, winpatrol, és a Chrome, és a CPU mindig alig kap kb 5 körül % használata minden e nyitva.
Old 30. Sep 2008, 10:18
Donor Group

Ok thanks,

Ez egy asztal, hogy nem fog működni, de Majd hamarosan egy HJT.

Nem ellenőrzi a BIOS-t, ha akarsz, de a gadgetről DOES ad leolvasásokat mindkét mag külön-külön (más esetben néhány százalékát is, így nem csak az egyik tükrözés)

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.