פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

אני צריך להאיץ קצת ..

Reply

שרשרת כלים
Old 28 ספטמבר 2008, 05:18
קבוצת תורמים

Default אני צריך להאיץ קצת ..

לאחרונה ביצעתי להיות מתוסכל עם מחשבים מהירות, theres אין בעיה עם זה, זה פשוט לא הכי מהר זה יכול להיות.

אני מפעיל Vista ו טיפשי שעשיתי את ההחלטה לצאת רק במקום 1GB של 2 ...

לא משנה .. אני יהיה קצת יותר עכשיו: D

אבל אני רוצה לעזור כמה שאני כבר לא השתנה שום דבר לעשות עם המחשב (חומרה חכם בכל מקרה) ולכן אין לי מושג אילו לקנות זיכרון RAM.

קראתי איפשהו, כי לפעמים יש לך משהו כמו משבצות ריקות? ואתה יכול פשוט לדחוף יותר לתוך לוח האם במקום להחליף את מה שאתה צריך בשביל מעט יותר גדול?

אני לא יודע .. אני צריכה עזרה

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Old 28 ספטמבר 2008, 06:34
קבוצת תורמים

ובכן ראשית, עליך למצוא את מה שאתה צריך allready, אם קנית מראש בנוי, ורוצים לשמור על warrenty, תצטרך לקחת את המחשב בחזרה לחנות להם להתקין עוד חלטורה של זיכרון RAM, אשר גם אתה לא מתכוון לא צריך לבחור את הזכות מקל. עם זאת אחרת, תצטרך לקבל עוד 1GB מקל (בהנחה שיש לך 1 * 1GB ברגע) אשר זהה מה שיש לך ברגע זה, עם זאת, אם יש לך 2 * 512MB זה כנראה היה להיות הטוב ביותר כדי לקבל 2 * 1GB מקלות, אבל בשביל זה תצטרך לדעת אילו לוח האם יש לך

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 28 ספטמבר 2008, 12:37
קבוצת תורמים

קניתי אותו לפני שנבנו, אך customised. (Dell)

אבל אני לא יכול לזכור מתי מ בחרתי את spec מה mobo היא ..

אבל אני לא חושב Dell מציעים לך הזדמנות לשנות את לוח האם, אם יעשה זאת, אני לא.

אז אם אתה יכול גם להגיד לי איך למצוא את מה שלי הוא לוח האם, או אם אתה יודע איזה לקרות MB שמו של Dell Inspiron 531 של?

אני כבר בדק אותו, כי הוא בהחלט 1GB, והוא בוודאי חייב להיות 2 מקלות של 512 מג בגלל שלה DUAL CORE?

תודה,
אולי.
Old 28 ספטמבר 2008, 13:50
קבוצת תורמים

ובכן ראשית, דו קרב מרכיב מרכזי, הוא מעבד, אין זיכרון RAM, זיכרון RAM לעומת זאת יכול להריץ ערוץ דו קרב, אבל הם דברים שונים.

כדי לדעת מה יש לך לוח האם אתה יכול לנסות Everest לאחר התקנת clcik לוח האם, לוח האם אז שוב, אז הוא צריך לתת שם את לוח האם.
Old 28 ספטמבר 2008, 14:18
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי thingie2 View Post
ובכן ראשית, דו קרב מרכיב מרכזי, הוא מעבד, אין זיכרון RAM, זיכרון RAM לעומת זאת יכול להריץ ערוץ דו קרב, אבל הם דברים שונים.
Argh .. thats מביך .. אני יודע שהם היו שונים, אבל אני חשבתי שזה די עובד כל אחת יחידה.

ראה RAM שלי הוא די יציב ב 61% לתת או לקחת כמה אחוזים.

החברה שלי ליבות כי הם מעצבנים אותי, לפעמים theyll מקסימום החוצה, או יותר, לעתים קרובות הן toch 99% ואז תחזור למטה קצת.

חשבתי שאם אני קונה עוד זיכרון RAM אני sped לי את התהליכים CPU ..

היית חושב על זה אני צריך חדשה לגמרי (מהירה יותר) CPU, לומר טענות טובה שלי היא 1.8GHz, (אני לא מכיר את הדמות מחוץ יד) הייתי צריך לקנות אחד חדש כדי לקבל את זה אומר 2.5?

אני יודע שאני יכול overclock זה, TBH אבל אני לא בטוח אם שווה את הסיכון, כפי בודאי לא יכולתי O / C זה מאוד מאוד בלי effecting Cooling, אחרת Dell / CPU החברה היו כבר עשיתי את זה.
Old 28 ספטמבר 2008, 15:28
קבוצת תורמים

קודם כל, מה אתה משתמש כדי לאמוד את זיכרון RAM ו CPU usage? האם אתה בטוח ואת הקריאה שלך היא הדרך הנכונה, כפי שאת אומרת את זיכרון RAM היה לפני maxing החוצה.

אבל כן, אם אתה לא רוצה overclock, תצטרך לקנות חדשה proccesor כדי לגרום לו לפעול מהר יותר, עם זאת, overclocking לא פוזה יותר מדי סיכונים, aslong כפי שאתה עושה לא להיות טיפשי. באשר את הקירור, אם יש לך רק את המניה Cooling, overclock זה לא טוב, אבל אני לא בטוח באיזו מידה של overclock CPU AMD בכל מקרה.
Old 29 ספטמבר 2008, 10:10
קבוצת תורמים

ציטוט:
קודם כל, מה אתה משתמש כדי לאמוד את זיכרון RAM ו CPU usage? האם אתה בטוח ואת הקריאה שלך היא הדרך הנכונה, כפי שאת אומרת את זיכרון RAM היה לפני maxing החוצה.
את רק Vista siedbar 'ט, אני קוראת את זה בסדר, הוא אזור של זיכרון RAM (ATOW) 91%, אולם בדרך כלל, את יותר כמו 61%.

השימוש ב CPU (ATOW) הוא קופץ מסביב בין 22% ו 45% (סה"כ) ו thats להופיע רק ב-MSN, WLM וכמובן אופרה לי לכתוב את זה, גם ב-Media Center היא ברקע, אבל זה לא עושה כלום.

בוודאי זה לא כל כך הרבה מה לשאול? אני לא רוצה חצי שלי ללכת עם מעבד רק את המשימות הבסיסיות ביותר.

אם לא הייתי כותב את זה הייתי מפעיל הרבה יותר תוכניות, ועוד בדרישה אלה, בהם הוא כאשר היא מתחילה לקבל גבוה מאוד, ולעיתים להקפיא לחלוטין.

ציטוט:
באשר את הקירור, אם יש לך רק את המניה Cooling, overclock זה לא טוב, אבל אני לא בטוח באיזו מידה של overclock CPU AMD בכל מקרה.
כן, זה כלום הזיה, כמה בסיסי שלושים פרוטה אוהדים שנעשו בהודו במשך שלושים של פני.
Old 29 ספטמבר 2008, 21:49
קבוצת תורמים

אולי יש לך הרבה crapware להופיע ב BG?

אולי כדאי לעשות ב-Windows פתיל פורום Hijackthis לכתוב יומן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 30 ספטמבר 2008, 09:33
קבוצת תורמים

כמו כן, יש לי משהו פשוט של דרך, זה מחשב או מחשב נייד? בגלל (atleast האחים הנייד שלי) יקבל את CPU מוגבל של כ 30% בדרך כלל את הגדרות צריכת החשמל (אולם עדיין הולך לבר upto 100%) על מנת לחסוך סוללה, אולם אתה יכול להגדיר אותו כדי להשתמש בו את כל הכוח אפשרויות. אז אם זה מחשב נייד, נסה לבדוק את אפשרויות צריכת חשמל.

כמו כן, נסה לבדוק את ה-BIOS, כי יש לך מספר ליבות מופעלת, כפי שזה היה להגביל את CPU.

וכפי Carbon אמר, תסתכל על ניקוי את המחשב, כאשר אני מפעיל WLM, Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech setpoint, Coretemp, G15 LCD Profiler, Avast, winpatrol, ואת Chrome, ו CPU שלי בקושי מקבל בערך פעם בערך 5 % שימוש עם כל זה פתוח.
Old 30 ספטמבר 2008, 10:18
קבוצת תורמים

בסדר תודה,

על שולחן העבודה שלו, כי אז לא יעבוד, אבל אני מתכוון לחזור בקרוב עם HJT.

אני יכול לבדוק את ה-BIOS, אם אתה רוצה, אבל גאדג 'ט האם לתת קריאות עבור שתי ליבות בנפרד, (שונה על ידי כמה אחוזים גם כן, אז את לא רק שיקוף אחד מהם)

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.