![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לאחרונה ביצעתי להיות מתוסכל עם מחשבים מהירות, theres אין בעיה עם זה, זה פשוט לא הכי מהר זה יכול להיות. אני מפעיל Vista ו טיפשי שעשיתי את ההחלטה לצאת רק במקום 1GB של 2 ... לא משנה .. אני יהיה קצת יותר עכשיו: D אבל אני רוצה לעזור כמה שאני כבר לא השתנה שום דבר לעשות עם המחשב (חומרה חכם בכל מקרה) ולכן אין לי מושג אילו לקנות זיכרון RAM. קראתי איפשהו, כי לפעמים יש לך משהו כמו משבצות ריקות? ואתה יכול פשוט לדחוף יותר לתוך לוח האם במקום להחליף את מה שאתה צריך בשביל מעט יותר גדול? אני לא יודע .. אני צריכה עזרה
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן ראשית, עליך למצוא את מה שאתה צריך allready, אם קנית מראש בנוי, ורוצים לשמור על warrenty, תצטרך לקחת את המחשב בחזרה לחנות להם להתקין עוד חלטורה של זיכרון RAM, אשר גם אתה לא מתכוון לא צריך לבחור את הזכות מקל. עם זאת אחרת, תצטרך לקבל עוד 1GB מקל (בהנחה שיש לך 1 * 1GB ברגע) אשר זהה מה שיש לך ברגע זה, עם זאת, אם יש לך 2 * 512MB זה כנראה היה להיות הטוב ביותר כדי לקבל 2 * 1GB מקלות, אבל בשביל זה תצטרך לדעת אילו לוח האם יש לך
| |||
| |||
| קניתי אותו לפני שנבנו, אך customised. (Dell) אבל אני לא יכול לזכור מתי מ בחרתי את spec מה mobo היא .. אבל אני לא חושב Dell מציעים לך הזדמנות לשנות את לוח האם, אם יעשה זאת, אני לא. אז אם אתה יכול גם להגיד לי איך למצוא את מה שלי הוא לוח האם, או אם אתה יודע איזה לקרות MB שמו של Dell Inspiron 531 של? אני כבר בדק אותו, כי הוא בהחלט 1GB, והוא בוודאי חייב להיות 2 מקלות של 512 מג בגלל שלה DUAL CORE? תודה, אולי.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ראה RAM שלי הוא די יציב ב 61% לתת או לקחת כמה אחוזים. החברה שלי ליבות כי הם מעצבנים אותי, לפעמים theyll מקסימום החוצה, או יותר, לעתים קרובות הן toch 99% ואז תחזור למטה קצת. חשבתי שאם אני קונה עוד זיכרון RAM אני sped לי את התהליכים CPU .. היית חושב על זה אני צריך חדשה לגמרי (מהירה יותר) CPU, לומר טענות טובה שלי היא 1.8GHz, (אני לא מכיר את הדמות מחוץ יד) הייתי צריך לקנות אחד חדש כדי לקבל את זה אומר 2.5? אני יודע שאני יכול overclock זה, TBH אבל אני לא בטוח אם שווה את הסיכון, כפי בודאי לא יכולתי O / C זה מאוד מאוד בלי effecting Cooling, אחרת Dell / CPU החברה היו כבר עשיתי את זה.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| קודם כל, מה אתה משתמש כדי לאמוד את זיכרון RAM ו CPU usage? האם אתה בטוח ואת הקריאה שלך היא הדרך הנכונה, כפי שאת אומרת את זיכרון RAM היה לפני maxing החוצה. אבל כן, אם אתה לא רוצה overclock, תצטרך לקנות חדשה proccesor כדי לגרום לו לפעול מהר יותר, עם זאת, overclocking לא פוזה יותר מדי סיכונים, aslong כפי שאתה עושה לא להיות טיפשי. באשר את הקירור, אם יש לך רק את המניה Cooling, overclock זה לא טוב, אבל אני לא בטוח באיזו מידה של overclock CPU AMD בכל מקרה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
השימוש ב CPU (ATOW) הוא קופץ מסביב בין 22% ו 45% (סה"כ) ו thats להופיע רק ב-MSN, WLM וכמובן אופרה לי לכתוב את זה, גם ב-Media Center היא ברקע, אבל זה לא עושה כלום. בוודאי זה לא כל כך הרבה מה לשאול? אני לא רוצה חצי שלי ללכת עם מעבד רק את המשימות הבסיסיות ביותר. אם לא הייתי כותב את זה הייתי מפעיל הרבה יותר תוכניות, ועוד בדרישה אלה, בהם הוא כאשר היא מתחילה לקבל גבוה מאוד, ולעיתים להקפיא לחלוטין. כן, זה כלום הזיה, כמה בסיסי שלושים פרוטה אוהדים שנעשו בהודו במשך שלושים של פני.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי יש לך הרבה crapware להופיע ב BG? אולי כדאי לעשות ב-Windows פתיל פורום Hijackthis לכתוב יומן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כמו כן, יש לי משהו פשוט של דרך, זה מחשב או מחשב נייד? בגלל (atleast האחים הנייד שלי) יקבל את CPU מוגבל של כ 30% בדרך כלל את הגדרות צריכת החשמל (אולם עדיין הולך לבר upto 100%) על מנת לחסוך סוללה, אולם אתה יכול להגדיר אותו כדי להשתמש בו את כל הכוח אפשרויות. אז אם זה מחשב נייד, נסה לבדוק את אפשרויות צריכת חשמל. כמו כן, נסה לבדוק את ה-BIOS, כי יש לך מספר ליבות מופעלת, כפי שזה היה להגביל את CPU. וכפי Carbon אמר, תסתכל על ניקוי את המחשב, כאשר אני מפעיל WLM, Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech setpoint, Coretemp, G15 LCD Profiler, Avast, winpatrol, ואת Chrome, ו CPU שלי בקושי מקבל בערך פעם בערך 5 % שימוש עם כל זה פתוח. |
|
| |||
| |||
| בסדר תודה, על שולחן העבודה שלו, כי אז לא יעבוד, אבל אני מתכוון לחזור בקרוב עם HJT. אני יכול לבדוק את ה-BIOS, אם אתה רוצה, אבל גאדג 'ט האם לתת קריאות עבור שתי ליבות בנפרד, (שונה על ידי כמה אחוזים גם כן, אז את לא רק שיקוף אחד מהם)