![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Paskutinės I've become nusivylė savo kompiuteriuose greitis, Theres no problem su juo, tai tik ne taip sparčiai, kaip galėtų būti. Bėgu Vista ir aš padariau kvailas sprendimas eiti vietoj 2 1GB tik ... Never mind .. I'll get some more now: D Bet aš norėjau padėti tam, kaip aš niekada nebuvo pakeistas nieko bendro su kompiuteriu (Hardware Išminčius anyway), kad aš ne idėja, kuri RAM pirkti. Aš perskaičiau kažkur, kad kartais jums patinka, tuščias laiko tarpsnių? ir galite tiesiog shove daugiau į jūsų pagrindinę plokštę, o ne pakeičia, ką jūs norite daugiau skaitytojų? Nežinau .. I need help
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bei pirmiausia reikia surasti tai ko Jums biuletenio yra, jei perkamos iš anksto sukurta, ir nori išlaikyti Warrenty, jums reikės imtis kompiuterio atgal į jų parduotuvę įdiegti kitą atminties koncertą, kuri taip pat reiškia, kad jūs Don 't reikia pasirinkti tinkamą lazdą. Tačiau kitaip, jums reikia gauti dar 1GB kortelę (jei turite 1 * 1GB metu), kuris, kaip tai, ką jūs tuo pačiu metu, tačiau jei jūs turite 2 * 512MB turbūt būtų geriausia gauti 2 * 1GB lazdos, bet kad jums reikia žinoti, plokštėje turite
| |||
| |||
| Aš nusipirkau ją iš anksto numačius, o klientui. (DELL) Bet aš negaliu prisiminti nuo kada aš pasirinksiu spec ką MOBO yra .. Bet aš nemanau, kad "Dell" siūlo Jums galimybę pakeisti pagrindinę plokštę, jei jie man nepadarė. Taigi, jei jūs galėtumėte nors pasakyti, kaip sužinoti, kokie mano plokštė yra, arba, jei atsitiktų žinoti, MB jų sukurtos Dell Inspiron 531 metų? Mes patikrinome, kad jis tikrai 1GB, ir ji turi būti tikrai 2 lazdelės 512 meg, nes jos dual core? ačiū, Ollie.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Na, visų pirma, duel core pusės, CPU, RAM nėra, tačiau RAM gali dirbti dvikova kanalą, tačiau jie yra skirtingi dalykai. Norėdami sužinoti plokštė jūs galite pabandyti Everest Įdiegus clcik plokštės, tada vėl plokštė, tuomet ji turėtų būti pagrindinės plokštės pavadinimas. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Žr mano RAM yra gana stabilus ir 61% į vieną ar kitą procentų pora. Jos mano, kad yra šerdis mane erzina, o kartais theyll persistengti, ar dažniau ir toch 99% tada grįžti nustatantis bitų. Maniau, jei aš nusipirkau RAM man pagreitino mano CPU procesus .. Mintys apie tai man reikia visa nauja (greitesnis) procesorius, ty argumentų, vardan mano yra 1,8 GHz, (I don't know išjungti ranka paveikslą) tai turiu pirkti naują, kad jį gauti, ty 2,5? Žinau, kad galėtų overclock, bet TBH Nesu tikras, ar jo verta rizikos, nes tikrai negalėjau O / C tai labai be poveikyje aušinimo, nes kitaip "Dell / CPU bendrovė jau padariau tai.
|
| |||
| |||
| Visų pirma, ką jūs naudojate, kad priemonė RAM ir CPU naudojimas? ir ar tikrai jūsų svarstymui jis tinkamas būdas, kaip jums buvo sakydamas Ozo buvo maxing prieš. Bet taip, jei nenorite, kad overclock, jums reikės įsigyti naują proccesor kad ji dirba greičiau, tačiau įsijungimas nekelia per daug rizikos, aslong kaip tu negali būti kvailas. Kaip ir vėsinimo sistemų, jei turite tik akcijų aušinimo, tai ne overclock gerai, tačiau aš nesu įsitikinęs, kaip ir AMD procesoriais overclock anyway. |
|
| |||
| |||
| Citata:
CPU Usage (ATOW) šokinėja aplink tarp 22% ir 45% (iš viso), ir thats tik veikia MSN WLM ir, žinoma, Opera man parašyti šį straipsnį, taip pat Media Center yra fone, bet tai nieko nedaryti. Žinoma, tai nėra taip daug paklausti? Nenoriu pusė mano procesorius eiti su tik paprasčiausios užduotys. Jeigu aš ne rašau aš norėčiau būti paleista daug daugiau programų, ir didesnis tuos, kurie yra tada, kai jis pradeda gauti tikrai didelis, o kartais ir visiškai užšaldyti. Yeah, it's nothing fancy, porą pagrindinių trisdešimt pensų ventiliatoriai pagaminti Indijoje dėl Penny trisdešimt.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patikrinkite ar turite crapware veikia BG daug? Norėti, kad Windows forumas siūlai ir po HijackThis.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Be to, ką aš ką tik per apie, tai kompiuteris ar nešiojamas? todėl, kad (atleast ant mano broliai laptop) CPU gauna tik apie 30% normalus galios nuostatas (tačiau juosta vis dar eina net iki 100%), siekiant taupyti akumuliatoriaus energiją, tačiau jūs galite nustatyti, kad jį reikia naudoti visus energijos galimybes. Taigi, jei tai nešiojamas, pabandykite patikrinti maitinimo parinktis. Be to, pabandykite patikrinti į BIOS, kad turite daug branduolių leido, nes tai riba procesorius. Ir kaip anglies sakė Pažvelgti valyti savo kompiuterį, kaip Bėgu WLM, Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech valdikliai, Coretemp, G15 LCD Profiler, Avast, winpatrol ir chromas, o mano CPU vos kada gauna maždaug apie 5 % naudojimo visa tai atviros. |
|
| |||
| |||
| Ok, ačiū, Jo Desktop, kad negali dirbti, bet aš grįšiu netrukus HJT. Galiu patikrinti BIOS, jei norite, bet mano įtaisą, duoti parodymus ir gurgučių atskirai, (skirtingos iki kelių procentų, taip pat, todėl jos ne tik veidrodžius vienas iš jų)
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| High Speed Internet LAN SPEED Klausimas Thanks! | P5200 | Networking, Modems & VoIP | 4 | Lapkritis 24, 2009 22:46 |
| Ram greitis | Deezer | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 5 vasaris 2008 22:23 |
| Vista Greitasis vs XP greitis | ketanco | Windows "operacinės sistemos | 3 | 27 sausis 2008 23:06 |
| BB greitis VS Router greitis? | davsas | Networking, Modems & VoIP | 2 | 18 sausis 2008 12:12 |
| Ventiliatoriaus greitis | muay | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 12 sausis 2008 11:04 |
| Temos įrankiai | |
| |