mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Man vajag, lai paātrinātu bit ..

Reply

Thread Tools
Old Septembris 28, 2008, 05:18
Donors Group

Default Man vajag, lai paātrinātu bit ..

Nesen es esmu kļuvis neapmierināts ar saviem datoriem ātrumu, theres nekādu problēmu ar to, tas ir tikai ne tik strauji, kā tas varētu būt.

Es skrienu Vista un es stulba lēmumu iet tikai 1GB vietā 2 ...

Nekad prātā .. Es nopirkšu dažas vēl tagad: D

Bet es gribēju dažas palīdzība, kā man nekad nav mainījies kaut ko darīt ar datoru (Hardware gudrs anyway), tāpēc man nav ne jausmas, kas RAM pirkt.

Es izlasīju kaut kur, ka dažkārt jums patīk, brīvs slots? un jūs varat vienkārši pastumt vairāk savā mātesplatē, nevis aizvietot to, kas jums ir par lielāku bitu?

Es nezinu .. Man ir vajadzīga palīdzība

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Septembris 28, 2008, 06:34
Donors Group

arī vispirms jums atrast to, ko jūs allready ir, ja esat nopircis iepriekš būvētas, kā arī vēlas saglabāt warrenty, jums būs jāņem datoru atpakaļ uz veikalu pēc tām instalēt citu GIG RAM, kas arī nozīmē, ka jūs don 't jāizvēlas labi stick. Taču citādi jums būs nepieciešams saņemt citu 1GB Stick (pieņemot, ka jums ir 1 * 1GB brīdī), kas ir tādi paši, kādi jums ir brīdis, bet ja jums ir 2 * 512MB iespējams, būtu labāk iegūt 2 * 1GB spieķi, bet ka jums jāzina, kas mātesplatē esat

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Septembris 28, 2008, 12:37
Donors Group

Iegādājos to pre-built, bet klienta individuālajām vajadzībām. (Dell)

Bet es nevaru atcerēties no brīža, kad es izvēlējos spec kas MOBO ir ..

Bet es nedomāju, ka Dell piedāvāt jums iespēju mainīt mātesplati, ja man nav.

Tātad, ja jūs varētu vai nu man pastāstīt, kā uzzināt, kāds ir mans mātesplates ir, vai, ja tev gadās uzzināt, kuras mb to īstenot Dell Inspiron 531's?

Esmu pārliecinājusies, ka tas noteikti ir 1GB, un tai noteikti jābūt 2 sticks of 512 meg, jo tās Dual Core?

pateicība,
Ollie.
Old Septembris 28, 2008, 13:50
Donors Group

Nu pirmkārt, Duel lielāko daļu, ir CPU, kas nav RAM, bet RAM var darboties ar duel kanāls, bet tās ir dažādas lietas.

Lai uzzinātu, kas mātesplatē esat jūs varētu mēģināt Everest Kad uzstādītas, clcik mātesplates, tad mātesplates atkal, tad tas ir jādod mātesplates nosaukumu.
Old Septembris 28, 2008, 14:18
Donors Group

Quote:
Originally Posted by thingie2 View Post
Nu pirmkārt, Duel lielāko daļu, ir CPU, kas nav RAM, bet RAM var darboties ar duel kanāls, bet tās ir dažādas lietas.
Argh .. Thats neērts .. Es zināju, ka tie ir dažādi, bet es domāju to visu kinda strādāja viens vesels.

Skatīt manu RAM ir diezgan stabila, 61% dod, vai arī pāris procentiem.

Tā manu serdeņi, kas ir kaitinošas man dažkārt theyll max out, vai biežāk gan Toch 99% pēc tam atgriezties noteikti mazliet.

Es domāju, ka ja es iegādājās vairāk RAM es sped up my CPU procesus ..

Domājot par to man vajadzētu pilnīgi jaunu (ātrāks) CPU, teiksim argumenti dēļ raktuves ir 1.8GHz (es nezinu skaitlis pie rokas), varētu man nopirkt jaunu, lai saņemtu to pateikt 2,5?

Es zinu, es varētu OVERCLOCK, bet TBH es neesmu pārliecināts, ja tā vērts risku, jo protams, es nevarēju O / C ir ārkārtīgi bez kas ietekmē dzesēšanu, citādi Dell / CPU uzņēmumam jau ir darījuši.
Old Septembris 28, 2008, 15:28
Donors Group

Pirmkārt, ko Jūs lietojat, lai izmērītu RAM un CPU izmantošanu? un jūs vai jūsu lasījumā tas pareizais veids, kā jums sakot RAM bija maxing izklāstīti iepriekš.

Bet jā, ja jūs nevēlaties OVERCLOCK, Jums būs nepieciešams iegādāties jaunu proccesor lai tā darbojas ātrāk, tomēr, overclocking nerada pārāk lielu risku, aslong kā jums nevajag muļķīgi. Runājot par dzesēšanas sistēmas, ja jums ir tikai akciju dzesēšanai, tā netiks OVERCLOCK labi, bet es neesmu pārliecināts, kā arī AMD CPU's OVERCLOCK anyway.
Old Septembris 29, 2008, 10:10
Donors Group

Quote:
Pirmkārt, ko Jūs lietojat, lai izmērītu RAM un CPU izmantošanu? un jūs vai jūsu lasījumā tas pareizais veids, kā jums sakot RAM bija maxing izklāstīti iepriekš.
Tā vienīgais Vista siedbar sīkrīku, es esmu lasot šo naudas sodu, mans RAM ir (ATOW) 91%, taču tās parasti ir vairāk kā 61%.

CPU Usage (ATOW) ir lekt apmēram no 22% līdz 45% (kopā) un thats tikai braukšanas MSN, WLM un, protams, Opera man rakstīt šo arī Media Center atrodas fonā, bet tas nedara neko.

Protams tas nav tik daudz uzdot? Es nevēlos pusi manu procesors iet tikai ar visvairāk pamatuzdevumus.

Ja man nav rakstot šo es varētu darboties daudz vairāk programmas, un augstāks tiem, kas ir, kad tas sāk iegūt patiešām augstas, un dažkārt jāiesaldē altogether.

Quote:
Runājot par dzesēšanas sistēmas, ja jums ir tikai akciju dzesēšanai, tā netiks OVERCLOCK labi, bet es neesmu pārliecināts, kā arī AMD CPU's OVERCLOCK anyway.
Yeah, tas nekas fancy, pāris pamata trīsdesmit pensi fans, kas Indijā trīsdesmito daļu graša.
Old Septembris 29, 2008, 21:49
Donors Group

Varbūt jums ir daudz crapware darbojas BG?

Varētu vēlēties veikt thread Windows forum and post HijackThis log.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Septembris 30, 2008, 09:33
Donors Group

Turklāt, kaut man ir tikai cauri, tas ir PC vai klēpjdatoru? jo (atleast par manu brāli klēpjdators) CPU saņem tikai apmēram 30% no normālas jaudas iestatījumus (tomēr josla joprojām iet līdz pat 100%), lai taupītu akumulatora enerģiju, tomēr jūs varat uzstādīt to izmantot visas pilnvaras iespējas. Tātad, ja tas ir klēpjdators, mēģiniet pārbaudes jaudu iespējām.

Arī mēģināt pārbaudīt jūsu Bios ka jums ir vairāki serdeņi iespējota, jo tas varētu ierobežot CPU.

Un kā Carbon teica, ņem apskatīt tīrīšanu no datora, jo es skrienu WLM, Xfire, SuperAntiSpyware Logitech setpoint, Coretemp, G15 LCD profiler, Avast, winpatrol un Chrome, un mans CPU gandrīz vienmēr saņem apmēram par 5 % lietošana ar visu to open.
Old Septembris 30, 2008, 10:18
Donors Group

Ok thanks,

Tā Desktop, lai nestrādās, bet es nopirkšu atpakaļ drīzumā ar HJT.

Es varu pārbaudīt BIOS, ja vēlaties, bet mans sīkrīku nesniegtu rādījumus abiem kodoliem atsevišķi (dažādas pēc pāris procentiem, kā arī, tāpēc tās ne tikai atspoguļo vienu no tām)

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.