![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nesen es esmu kļuvis neapmierināts ar saviem datoriem ātrumu, theres nekādu problēmu ar to, tas ir tikai ne tik strauji, kā tas varētu būt.
Es skrienu Vista un es stulba lēmumu iet tikai 1GB vietā 2 ... Nekad prātā .. Es nopirkšu dažas vēl tagad: D Bet es gribēju dažas palīdzība, kā man nekad nav mainījies kaut ko darīt ar datoru (Hardware gudrs anyway), tāpēc man nav ne jausmas, kas RAM pirkt. Es izlasīju kaut kur, ka dažkārt jums patīk, brīvs slots? un jūs varat vienkārši pastumt vairāk savā mātesplatē, nevis aizvietot to, kas jums ir par lielāku bitu? Es nezinu .. Man ir vajadzīga palīdzība
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
arī vispirms jums atrast to, ko jūs allready ir, ja esat nopircis iepriekš būvētas, kā arī vēlas saglabāt warrenty, jums būs jāņem datoru atpakaļ uz veikalu pēc tām instalēt citu GIG RAM, kas arī nozīmē, ka jūs don 't jāizvēlas labi stick. Taču citādi jums būs nepieciešams saņemt citu 1GB Stick (pieņemot, ka jums ir 1 * 1GB brīdī), kas ir tādi paši, kādi jums ir brīdis, bet ja jums ir 2 * 512MB iespējams, būtu labāk iegūt 2 * 1GB spieķi, bet ka jums jāzina, kas mātesplatē esat
|
|||
|
|||
|
Iegādājos to pre-built, bet klienta individuālajām vajadzībām. (Dell)
Bet es nevaru atcerēties no brīža, kad es izvēlējos spec kas MOBO ir .. Bet es nedomāju, ka Dell piedāvāt jums iespēju mainīt mātesplati, ja man nav. Tātad, ja jūs varētu vai nu man pastāstīt, kā uzzināt, kāds ir mans mātesplates ir, vai, ja tev gadās uzzināt, kuras mb to īstenot Dell Inspiron 531's? Esmu pārliecinājusies, ka tas noteikti ir 1GB, un tai noteikti jābūt 2 sticks of 512 meg, jo tās Dual Core? pateicība, Ollie.
|
|||
|
|||
|
Nu pirmkārt, Duel lielāko daļu, ir CPU, kas nav RAM, bet RAM var darboties ar duel kanāls, bet tās ir dažādas lietas.
Lai uzzinātu, kas mātesplatē esat jūs varētu mēģināt Everest Kad uzstādītas, clcik mātesplates, tad mātesplates atkal, tad tas ir jādod mātesplates nosaukumu. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Skatīt manu RAM ir diezgan stabila, 61% dod, vai arī pāris procentiem. Tā manu serdeņi, kas ir kaitinošas man dažkārt theyll max out, vai biežāk gan Toch 99% pēc tam atgriezties noteikti mazliet. Es domāju, ka ja es iegādājās vairāk RAM es sped up my CPU procesus .. Domājot par to man vajadzētu pilnīgi jaunu (ātrāks) CPU, teiksim argumenti dēļ raktuves ir 1.8GHz (es nezinu skaitlis pie rokas), varētu man nopirkt jaunu, lai saņemtu to pateikt 2,5? Es zinu, es varētu OVERCLOCK, bet TBH es neesmu pārliecināts, ja tā vērts risku, jo protams, es nevarēju O / C ir ārkārtīgi bez kas ietekmē dzesēšanu, citādi Dell / CPU uzņēmumam jau ir darījuši.
|
|||
|
|||
|
Pirmkārt, ko Jūs lietojat, lai izmērītu RAM un CPU izmantošanu? un jūs vai jūsu lasījumā tas pareizais veids, kā jums sakot RAM bija maxing izklāstīti iepriekš.
Bet jā, ja jūs nevēlaties OVERCLOCK, Jums būs nepieciešams iegādāties jaunu proccesor lai tā darbojas ātrāk, tomēr, overclocking nerada pārāk lielu risku, aslong kā jums nevajag muļķīgi. Runājot par dzesēšanas sistēmas, ja jums ir tikai akciju dzesēšanai, tā netiks OVERCLOCK labi, bet es neesmu pārliecināts, kā arī AMD CPU's OVERCLOCK anyway. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
CPU Usage (ATOW) ir lekt apmēram no 22% līdz 45% (kopā) un thats tikai braukšanas MSN, WLM un, protams, Opera man rakstīt šo arī Media Center atrodas fonā, bet tas nedara neko. Protams tas nav tik daudz uzdot? Es nevēlos pusi manu procesors iet tikai ar visvairāk pamatuzdevumus. Ja man nav rakstot šo es varētu darboties daudz vairāk programmas, un augstāks tiem, kas ir, kad tas sāk iegūt patiešām augstas, un dažkārt jāiesaldē altogether. Yeah, tas nekas fancy, pāris pamata trīsdesmit pensi fans, kas Indijā trīsdesmito daļu graša.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Varbūt jums ir daudz crapware darbojas BG?
Varētu vēlēties veikt thread Windows forum and post HijackThis log.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Turklāt, kaut man ir tikai cauri, tas ir PC vai klēpjdatoru? jo (atleast par manu brāli klēpjdators) CPU saņem tikai apmēram 30% no normālas jaudas iestatījumus (tomēr josla joprojām iet līdz pat 100%), lai taupītu akumulatora enerģiju, tomēr jūs varat uzstādīt to izmantot visas pilnvaras iespējas. Tātad, ja tas ir klēpjdators, mēģiniet pārbaudes jaudu iespējām.
Arī mēģināt pārbaudīt jūsu Bios ka jums ir vairāki serdeņi iespējota, jo tas varētu ierobežot CPU. Un kā Carbon teica, ņem apskatīt tīrīšanu no datora, jo es skrienu WLM, Xfire, SuperAntiSpyware Logitech setpoint, Coretemp, G15 LCD profiler, Avast, winpatrol un Chrome, un mans CPU gandrīz vienmēr saņem apmēram par 5 % lietošana ar visu to open. |
|
|
|||
|
|||
|
Ok thanks,
Tā Desktop, lai nestrādās, bet es nopirkšu atpakaļ drīzumā ar HJT. Es varu pārbaudīt BIOS, ja vēlaties, bet mans sīkrīku nesniegtu rādījumus abiem kodoliem atsevišķi (dažādas pēc pāris procentiem, kā arī, tāpēc tās ne tikai atspoguļo vienu no tām)