![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ostatnio I've zniechęciły się z moich komputerach prędkości, theres no problem z nim, tylko nie tak szybko, jak mógłby być. Mi Vista i Zrobiłam głupia decyzja, aby przejść do 1GB tylko zamiast 2 ... Never mind .. I'll get some more się: D Ale niektórzy chcieli pomóc jak Nigdy nie zmieniło się nic zrobić z komputerem (Hardware mądry anyway), więc nie mam pomysłu, który RAM kupić. Czytałem gdzieś, że czasami masz jak puste szczeliny? i po prostu bardziej naciskać na Twojej płycie zamiast zastąpienia tego, co masz na większe bit? Nie wiem .. Potrzebuję pomocy
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| również najpierw musisz znaleźć to, czego allready, jeśli zakupu sprzed budowy i chcesz zachować warrenty, trzeba będzie podjąć komputera z powrotem do sklepu, aby zainstalować inny koncert pamięci RAM, co również oznacza, nie można Nie trzeba wybrać prawo trzymać. Jednak inaczej, trzeba będzie uzyskać innego 1GB Stick (zakładając masz 1 * 1GB w chwili obecnej), które jest takie samo jak to, co masz w tej chwili, jednak, jeśli masz 2 * 512MB to prawdopodobnie najlepiej dostać 2 * 1GB paluszków, ale do tego trzeba będzie wiedzieć, jakie masz płyty głównej
| |||
| |||
| Kupiłem go prekompilowanych, ale dostosowane do potrzeb klienta. (Dell) Ale ja nie pamiętam od kiedy wybrał spec co Mobo jest .. Ale nie sądzę, Dell oferuje możliwość zmiany płyty głównej, jeżeli nie mogę. Więc jeśli możesz albo powiedz mi jak się dowiedzieć, jakie jest moje płyty głównej, lub jeśli stało się dowiedzieć, które są umieszczone w mb Dell Inspiron 531's? I've zaznaczone, że jest zdecydowanie 1GB, a to z pewnością musi być 2 paluszki 512 meg, ponieważ jej podwójnym rdzeniem? dzięki, Ollie.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Więc przede wszystkim w Duel podstawowych, jest procesor, a nie w pamięci RAM, jednak pamięci RAM może działać w pojedynku kanał, ale są różne rzeczy. Aby dowiedzieć się, jakie masz płyty głównej możesz spróbować Everest Raz zainstalowane, clcik płyty głównej, a następnie ponownie płyty głównej, a następnie należy podać nazwę płyty głównej. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Zobacz moje RAM jest dość stabilnym poziomie 61% lub podać kilka procent. Jej moje rdzeni, które są irytujące mnie czasami theyll max obecnie lub częściej, zarówno Toch 99% w dół a następnie wrócić trochę. Myślałem, że jeśli Kupiłem więcej pamięci RAM I sped up my CPU procesów .. Myślenie, że trzeba zupełnie nowy (szybszy) CPU, powiedzmy na argumenty dobra mine is 1.8GHz, (nie wiem liczba startu strony) chciałem kupić nową, aby zmusić go do powiedzenia 2.5? Wiem, że może overclockingu, ale TBH Nie wiem, czy jej warte ryzyka, a na pewno nie mogę O / C to bardzo bez dokonywania chłodzenie, inaczej Dell / CPU firma już to uczynił.
|
| |||
| |||
| Przede wszystkim, jakie są używane do pomiaru zużycia procesora i pamięci RAM? i są na pewno Twoje czytanie to prawo, jak można było powiedzenie RAM był maxing przed. Ale tak, jeśli nie chcesz overclockingu, będziesz musiał kupić nowy proccesor aby działać szybciej, jednak overclockingu nie stwarza zbyt wiele ryzyka, aslong jak nie być głupi. Jeśli chodzi o chłodzenie, jeśli tylko mają stanie chłodzenia, nie będzie overclockingu, ale nie jestem pewien, jak AMD CPU's overclockingu anyway. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Użycia procesora (ATOW) jest skakanie pomiędzy około 22% i 45% (ogółem) oraz thats działa tylko MSN, WLM i oczywiście Opera dla mnie do napisania tego również Media Center w tle, ale to nic nie robić. Na pewno nie jest to, że wiele zapytać? Nie chcę, aby moje pół procesora, aby przejść z tylko najbardziej podstawowe zadania. Gdybym nie był piśmie tym chciałbym być uruchomiony o wiele więcej programów, a bardziej wymagający, co jest, gdy zaczyna się naprawdę wysoki, a czasami całkowicie zamrażać. Tak, to nic fancy, para podstawowych trzydzieści pensów fanów dokonane w Indiach w trzydziestą grosza.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Być może masz wiele crapware jazdy w BG? A może chcesz, aby w systemie Windows wątku forum i opublikować HijackThis.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Również coś mam tylko na drodze, jest to komputer lub laptop? ponieważ (atleast na moich braci laptop) CPU dostaje ograniczona do około 30% normalnej mocy ustawień (pasek jednak nadal idzie upto 100%) w celu oszczędzanie energii, jednak można ustawić go używać wszystkich w mocy opcji. Więc jeśli jest to laptop, próby kontrolowania władzy opcji. Również próby sprawdzenia w BIOS, że masz wiele rdzeni aktywne, ponieważ ograniczyłoby procesora. Carbon i jak powiedział, spójrz na sprzątanie w komputerze, jak mi WLM, Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech setpoint, Coretemp, G15 LCD profiler, avast, winpatrol i Chrome, a mój procesor zawsze dostaje zaledwie o około 5 % korzystanie z tego otwartego. |
|
| |||
| |||
| Ok dzięki Jego Desktop, tak że nie będzie działać, ale I'll get back soon z HJT. Mogę sprawdzić w BIOSie, jeśli chcesz, ale mój gadżet daje odczyty dla obu rdzeni oddzielnie (różne przez kilka procent, jak również, aby jej nie tylko jeden z nich mirroring)
![]() |
|
| Zakładki |