mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Am nevoie pentru a accelera un pic ..

Reply

Thread Tools
Old 28 Sep 2008, 05:18
Grupul de donator

Default Am nevoie pentru a accelera un pic ..

Recent am devenit frustrat cu computerele mele de viteză, theres nici o problema cu ea, este pur si simplu nu la fel de rapid ca ar putea fi.

Mi Vista şi am făcut o prostie pentru decizia de a merge doar 1GB în loc de 2 ...

Nu contează .. Voi lua nişte acum mai mult: D

Dar am vrut ceva ajutor ca niciodata nu m-am schimbat ceva de-a face cu un computer (hardware înţelept oricum) deci nu am nici o idee care RAM de a cumpăra.

Am citit undeva ca, uneori, pe care le-aţi dori, gol sloturi? şi vă puteţi pur şi simplu mai mult împinge în placa de bază în loc de a înlocui ceea ce ai pentru un pic mai mare?

Nu stiu .. Am nevoie de ajutor
Old 28 Sep 2008, 06:34
Grupul de donator

şi primul care aveţi nevoie pentru a găsi ceea ce allready avea, dacă aţi cumpărat pre construit, şi doriţi să păstraţi warrenty, va trebui să ia în care computerul inapoi la magazin pentru a se instala alt angajament de RAM, ceea ce va însemna că nu -am nevoie de a alege dreptul de stick. Cu toate acestea altfel, va trebui să obţineţi un alt 1GB Stick (presupunând că aveţi 1 * 1GB în acest moment), care este la fel ca ceea ce au în momentul de faţă, cu toate acestea, dacă aveţi 2 * 512MB, ar fi probabil cele mai bune pentru a obţine 2 * 1GB tije, dar şi pentru că va trebui să ştii ce placa de bază pe care le-aţi

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 28 Sep 2008, 12:37
Grupul de donator

I-am cumpărat-o pre-a construit, dar personalizate. (Dell)

Dar nu pot să amintesc de când am ales spec. ce mobo este ..

Dar nu cred că Dell va ofera sansa de a schimba placa de bază, în cazul în care acestea nu pot să fac.

Deci, dacă aţi putea să fie, spune-mi cum de a afla ce-mi placa de bază este, sau dacă se întâmplă să ştiu care mb au pus în Dell Inspiron 531 de?

Am verificat pe care le reprezintă, cu siguranţă, 1GB, şi trebuie să fie sigur 2 tije de 512 meg, deoarece dual core?

mulţumesc,
Ollie.
Old 28 Sep 2008, 13:50
Grupul de donator

Păi mai întâi de toate, de duel core parte, este de procesor, nu de RAM, cu toate acestea RAM se pot executa în duel canal, dar acestea sunt lucruri diferite.

Pentru a afla ce placa de bază pe care le-aţi ai putea încerca Everest Odată instalat, clcik placa de bază, atunci placa de bază, din nou, atunci acesta ar trebui să dea nume de placa de bază.
Old 28 Sep 2008, 14:18
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
Păi mai întâi de toate, de duel core parte, este de procesor, nu de RAM, cu toate acestea RAM se pot executa în duel canal, dar acestea sunt lucruri diferite.
Aaah .. Thats jenant .. Am stiut ca acestea au fost diferite, dar am crezut că toate cam lucrat într-o unitate.

Vezi-mi RAM este destul de stabil la 61% da sau de a lua o pereche de procente.

Sa-mi că sunt enervant miezuri de mine, din când în când theyll max afara, sau mai des, atât toch de 99%, atunci întoarce-te jos un pic.

Am crezut că dacă l-am cumpărat mai mult RAM am sped până procesorul meu procesele ..

Ma gandesc la asta ar Am nevoie de un nou (mai rapid) CPU, spune argumente pentru dragul meu este 1.8GHz, (nu stiu cifra off parte) ar trebui să cumpere unul nou, pentru al face să spun 2.5?

Stiu ca am putea overclock-o, dar TBH Nu sunt sigur dacă îşi merită riscul, astfel cum a fost cu siguranţă, nu am putut O / C este enorm, fără efectuarea de răcire, altfel Dell / CPU companie ar fi facut-o deja.
Old 28 Sep 2008, 15:28
Grupul de donator

Mai întâi de toate, ce sunt folosiţi pentru a măsura RAM şi utilizarea procesorului? şi sunt sigur că ai citit-o corect, ca te-ai spune de RAM a fost maxing înainte.

Dar, da, dacă nu doriţi să overclock, va trebui să cumpere un nou proccesor să se executa mai repede, cu toate acestea, overclocking nu se pune prea mult risc, aslong ca să nu fi prostuta. Ca şi pentru răcire, dacă ai doar stocul de răcire, acesta nu va overclock bine, dar nu sunt sigur cat de bine procesoare AMD overclock oricum.
Old 29 Sep 2008, 10:10
Grupul de donator

Citat:
Mai întâi de toate, ce sunt folosiţi pentru a măsura RAM şi utilizarea procesorului? şi sunt sigur că ai citit-o corect, ca te-ai spune de RAM a fost maxing înainte.
Are doar un gadget Vista siedbar, am citit-o bine, mi se RAM (ATOW) 91%, cu toate acestea ei mai mult ca de obicei, de 61%.

Utilizarea procesorului (ATOW) este în jur de jumping între 22% şi 45% (total) şi să fie difuzate numai thats MSN, WLM şi, desigur, Opera pentru mine pentru a scrie acest lucru, de asemenea, Media Center este în fundal, dar nu face nimic.

Desigur, acest lucru nu este atât de mult să întrebi? Nu vreau jumătate meu procesor sa merg doar cu cele mai de bază sarcini.

Dacă am fost, nu am scris acest lucru ar fi să ruleze mai multe programe, precum şi cele mai exigente, care este, atunci când aceasta începe să se ajunge foarte mare, şi, ocazional, cu totul congela.

Citat:
Ca şi pentru răcire, dacă ai doar stocul de răcire, acesta nu va overclock bine, dar nu sunt sigur cat de bine procesoare AMD overclock oricum.
Da, nu-i nimic de lux, cuplu de treizeci de bază pence fani făcute în India pentru o treizeci de un penny.
Old 29 Sep 2008, 21:49
Grupul de donator

Poate că aveţi o mulţime de crapware rulează în BG?

S-ar putea dori să fac un fir în Windows forum şi un post Hijackthis jurnal.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 30 Sep 2008, 09:33
Grupul de donator

De asemenea, am ceva doar prin intermediul a, este un PC sau un laptop? deoarece (atleast pe fraţii mei laptop) a procesorului devine limitată la aproximativ 30% în mod normal setările de putere (cu toate acestea, încă bar merge până la 100%) pentru a salva puterea bateriei, cu toate acestea, puteţi seta să-l utilizaţi-le pe toate în puterea de opţiuni. Deci, dacă este un laptop, de verificare a încerca puterea de opţiuni.

De asemenea, încercaţi să verificarea în BIOS că aveţi mai multe miezuri activate, cum că ar limita CPU.

Şi, după cum a spus de carbon, uita-te la a curăţa pe computer, aşa cum sunt difuzate WLM, Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech setpoint, Coretemp, G15 LCD profiler, stai, winpatrol, şi crom, şi procesorul meu, abia se vreodată despre aproximativ 5 % de utilizare, cu toate astea deschise.
Old 30 Sep 2008, 10:18
Grupul de donator

Ok, mulţumesc,

Sale un spaţiu de lucru, astfel încât nu va funcţiona, dar nu vom ajunge din nou în curând cu o HJT.

Nu pot verifica BIOS-ul, dacă vrei, dar da-mi gadget FACE lecturi pentru ambele miezuri separat, (diferite de câteva procente, astfel că ei nu doar unul dintre ei oglindire)

Register

Marcaje