menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Potrebujem, aby urýchlili trochu ..

Reply

Thread Tools
Old 28. September 2008, 05:18
Darcu Skupina

Default Potrebujem, aby urýchlili trochu ..

Práve som sa stal frustrovaní svojím počítačom rýchlosť Nie je problém s ním, je to len nie tak rýchlo, ako by to mohlo byť.

Bežím Vista a ja som urobil hlúpe rozhodnutie ísť iba 1 GB namiesto 2 ...

Nevadí .. Já vám teraz trochu viac: D

Ale já jsem chtěl pomoct, ako som nikdy meniť čo do činenia s počítačom (Hardware Múdreho rovnako), takže nemám predstavu, ktorá RAM kúpiť.

Čítal som niekde, že niekedy ste radi, prázdne sloty? a môžete jednoducho strčit víc do vašej základnej dosky namiesto nahradí to, čo ste pre väčšiu bit?

Nechcem know .. Potrebujem pomoc

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 28. September 2008, 06:34
Darcu Skupina

aj prvé musíte nájsť to, čo allready mať, ak si kúpil pred postavená, a chcete zachovať warrenty, budete musieť mať počítač späť do obchodu pre nich inštalovať ďalší koncert z pamäte RAM, čo bude tiež znamenať nemáte 't potreba zvoliť správny klacek. Avšak inak, musíte získať ďalší 1GB Stick (za predpokladu, že máte 1 * 1 GB okamihom), čo je rovnaké ako to, čo máte v okamihu, ak však máte 2 * 512mb, že by zrejme najlepšie dostanete 2 * 1GB palice, ale pre ktoré budete potrebovať vedieť, aké máte základnú dosku

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 28. September 2008, 12:37
Darcu Skupina

Kúpil som ju pred-postavený, ale na zakázku. (Dell)

Ale nemôžem spomenúť, kedy som od vybrala spec čo Mobo je ..

Ale nemyslím si, že Dell ponúka možnosť zmeniť základnej doske, ak sa mi nepodarilo.

Takže ak by ste mohli buď povedzte mi, ako zistiť, čo je môj základnej doske, alebo ak si náhodou vím mb, ktoré sú zavádzané Dell Inspiron 531 je?

Som si overila, že je určite 1 GB, a to musí byť určite 2 palice zo 512 meg, pretože jeho dvojitú jadro?

vďaka,
Ollie.
Old 28. September 2008, 13:50
Darcu Skupina

Tak po prvé, že Duel základnú časť, je CPU, nie RAM, ale RAM je možné spustiť v súboji kanála, ale sú rôzne veci.

Ak chcete zistiť, akú máte základnú dosku môžete skúsiť Everest Po inštalácii clcik dosky, dosky, potom znova, potom by mal poskytnúť základnej doske názov.
Old 28. September 2008, 14:18
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Tak po prvé, že Duel základnú časť, je CPU, nie RAM, ale RAM je možné spustiť v súboji kanála, ale sú rôzne veci.
Argh .. to je trapný .. Vedel som, že boli rôzne, ale myslel som, že to všetko trochu pracoval v jednej jednotke.

Pozri môj RAM je dosť stabilný na úrovni 61% dať alebo vziať pár percent.

Jeho môjho jadra, ktoré sú obťažujúce mi občas theyll max, alebo častejšie toch ako 99% potom vrátili trochu nadol.

Myslel som, že keby som kúpil viac pamäte RAM som naponáhlo do môjho CPU procesy ..

Rozmýšľate o tom budem musieť celý nový (rýchlejší) procesor, napríklad pre účely mojej tvrdenia je 1.8GHz, (Nechcem know údaj z ruky) by som si kúpiť nový na to říct 2.5?

Viem, že som mohol přetaktování, ale tbh Nie som si istý, ak jej cenu rizika, ako určite som nemohla O / C je nesmierne bez uskutočnenia chladenie, inak Dell / CPU spoločnosť by už urobil.
Old 28. September 2008, 15:28
Darcu Skupina

Najprv zo všetkého, čo ste pomocou merania pameti a CPU? a sú si istí, že vaša čítanie je tou správnou cestou, jak jsi říkal RAM bola maxing pred.

Ale áno, ak nechcete, aby přetaktování, budete si musieť kúpiť novú proccesor aby bolo bežať rýchlejšie, však přetaktování nie je príliš predstavovať riziko, aslong ako nemusíte byť hlúpe. Pokiaľ ide o chladenie, ak je vám len populácie chladenia, nebude přetaktovávat dobre, ale já nejsem jistý, ako dobre to přetaktování CPU AMD tak.
Old 29. September 2008, 10:10
Darcu Skupina

Citácia:
Najprv zo všetkého, čo ste pomocou merania pameti a CPU? a sú si istí, že vaša čítanie je tou správnou cestou, jak jsi říkal RAM bola maxing pred.
Jeho len siedbar Vista gadget, jsem čítanie je v pohode, moje RAM je (ATOW) 91%, ale jej zvyčajne skôr 61%.

CPU (ATOW) je skákanie okolo 22% až 45% (celkom), a to je len spustenie MSN, WLM a samozrejme Opera pre mňa na napísanie tohto i Media Center je v pozadí, ale je to nič nerobiť.

Iste to nie je ďaleko, že sa pýtaš? Nechcem polovica môjho procesora ísť len najzákladnejšie úlohy.

Kdybych nebol písania tohto bych sa beží omnoho viac programov, a náročnejší, a to takých, ktoré sa pri štarte sa skutočne vysoká, a občas zmrazí úplne.

Citácia:
Pokiaľ ide o chladenie, ak je vám len populácie chladenia, nebude přetaktovávat dobre, ale já nejsem jistý, ako dobre to přetaktování CPU AMD tak.
Jo, je to nic vymysleného, pár základných tridsať pencí fanúšikovia v Indii za tridsatina z penny.
Old 29. September 2008, 21:49
Darcu Skupina

Možno, že ste veľa crapware Beh v BG?

Chcieť, aby sa vlákno vo Windows fórum a odošlite Hijackthis log.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 30. September 2008, 09:33
Darcu Skupina

Tiež som niečo cez ze je to PC alebo notebook? pretože (atleast na moji bratia laptop) CPU dostane obmedzený približne na 30% v normálnom nastavenia výkonu (ale bar stále pokračuje až do 100%) s cieľom šetriť batériu, ale môžete ho použiť aj všetky v moci možnosti. Takže ak je to laptop, skúste skontrolovať moc možností.

Tiež skúste kontrolu v BIOS, že máte viac jadier povolená, pretože by to obmedzilo CPU.

A ako povedal Carbon, pozrite sa na upratovanie v počítači, ako Bežím WLM, komunita Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech SetPoint, Coretemp, G15 LCD profiler, Avast, WinPatrol a Chrome, a môj CPU sotva kedy dostane asi o 5 % využitie všetkých tomto otvorené.
Old 30. September 2008, 10:18
Darcu Skupina

Ok, vďaka,

Jeho aplikácia Desktop, tak že nebude fungovať, ale budem mať čoskoro s hjt.

Nemôžem kontrolovať BIOS, ak chcete, ale môj gadget SE dať znížené pre obe jadrá zvlášť (odlišné od niekoľkých percent, rovnako tak, nie len jeho zrkadlenie jedného z nich)

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.