![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Práve som sa stal frustrovaní svojím počítačom rýchlosť Nie je problém s ním, je to len nie tak rýchlo, ako by to mohlo byť. Bežím Vista a ja som urobil hlúpe rozhodnutie ísť iba 1 GB namiesto 2 ... Nevadí .. Já vám teraz trochu viac: D Ale já jsem chtěl pomoct, ako som nikdy meniť čo do činenia s počítačom (Hardware Múdreho rovnako), takže nemám predstavu, ktorá RAM kúpiť. Čítal som niekde, že niekedy ste radi, prázdne sloty? a môžete jednoducho strčit víc do vašej základnej dosky namiesto nahradí to, čo ste pre väčšiu bit? Nechcem know .. Potrebujem pomoc
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aj prvé musíte nájsť to, čo allready mať, ak si kúpil pred postavená, a chcete zachovať warrenty, budete musieť mať počítač späť do obchodu pre nich inštalovať ďalší koncert z pamäte RAM, čo bude tiež znamenať nemáte 't potreba zvoliť správny klacek. Avšak inak, musíte získať ďalší 1GB Stick (za predpokladu, že máte 1 * 1 GB okamihom), čo je rovnaké ako to, čo máte v okamihu, ak však máte 2 * 512mb, že by zrejme najlepšie dostanete 2 * 1GB palice, ale pre ktoré budete potrebovať vedieť, aké máte základnú dosku
| |||
| |||
| Kúpil som ju pred-postavený, ale na zakázku. (Dell) Ale nemôžem spomenúť, kedy som od vybrala spec čo Mobo je .. Ale nemyslím si, že Dell ponúka možnosť zmeniť základnej doske, ak sa mi nepodarilo. Takže ak by ste mohli buď povedzte mi, ako zistiť, čo je môj základnej doske, alebo ak si náhodou vím mb, ktoré sú zavádzané Dell Inspiron 531 je? Som si overila, že je určite 1 GB, a to musí byť určite 2 palice zo 512 meg, pretože jeho dvojitú jadro? vďaka, Ollie.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak po prvé, že Duel základnú časť, je CPU, nie RAM, ale RAM je možné spustiť v súboji kanála, ale sú rôzne veci. Ak chcete zistiť, akú máte základnú dosku môžete skúsiť Everest Po inštalácii clcik dosky, dosky, potom znova, potom by mal poskytnúť základnej doske názov. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Pozri môj RAM je dosť stabilný na úrovni 61% dať alebo vziať pár percent. Jeho môjho jadra, ktoré sú obťažujúce mi občas theyll max, alebo častejšie toch ako 99% potom vrátili trochu nadol. Myslel som, že keby som kúpil viac pamäte RAM som naponáhlo do môjho CPU procesy .. Rozmýšľate o tom budem musieť celý nový (rýchlejší) procesor, napríklad pre účely mojej tvrdenia je 1.8GHz, (Nechcem know údaj z ruky) by som si kúpiť nový na to říct 2.5? Viem, že som mohol přetaktování, ale tbh Nie som si istý, ak jej cenu rizika, ako určite som nemohla O / C je nesmierne bez uskutočnenia chladenie, inak Dell / CPU spoločnosť by už urobil.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Najprv zo všetkého, čo ste pomocou merania pameti a CPU? a sú si istí, že vaša čítanie je tou správnou cestou, jak jsi říkal RAM bola maxing pred. Ale áno, ak nechcete, aby přetaktování, budete si musieť kúpiť novú proccesor aby bolo bežať rýchlejšie, však přetaktování nie je príliš predstavovať riziko, aslong ako nemusíte byť hlúpe. Pokiaľ ide o chladenie, ak je vám len populácie chladenia, nebude přetaktovávat dobre, ale já nejsem jistý, ako dobre to přetaktování CPU AMD tak. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
CPU (ATOW) je skákanie okolo 22% až 45% (celkom), a to je len spustenie MSN, WLM a samozrejme Opera pre mňa na napísanie tohto i Media Center je v pozadí, ale je to nič nerobiť. Iste to nie je ďaleko, že sa pýtaš? Nechcem polovica môjho procesora ísť len najzákladnejšie úlohy. Kdybych nebol písania tohto bych sa beží omnoho viac programov, a náročnejší, a to takých, ktoré sa pri štarte sa skutočne vysoká, a občas zmrazí úplne. Jo, je to nic vymysleného, pár základných tridsať pencí fanúšikovia v Indii za tridsatina z penny.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno, že ste veľa crapware Beh v BG? Chcieť, aby sa vlákno vo Windows fórum a odošlite Hijackthis log.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tiež som niečo cez ze je to PC alebo notebook? pretože (atleast na moji bratia laptop) CPU dostane obmedzený približne na 30% v normálnom nastavenia výkonu (ale bar stále pokračuje až do 100%) s cieľom šetriť batériu, ale môžete ho použiť aj všetky v moci možnosti. Takže ak je to laptop, skúste skontrolovať moc možností. Tiež skúste kontrolu v BIOS, že máte viac jadier povolená, pretože by to obmedzilo CPU. A ako povedal Carbon, pozrite sa na upratovanie v počítači, ako Bežím WLM, komunita Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech SetPoint, Coretemp, G15 LCD profiler, Avast, WinPatrol a Chrome, a môj CPU sotva kedy dostane asi o 5 % využitie všetkých tomto otvorené. |
|
| |||
| |||
| Ok, vďaka, Jeho aplikácia Desktop, tak že nebude fungovať, ale budem mať čoskoro s hjt. Nemôžem kontrolovať BIOS, ak chcete, ale môj gadget SE dať znížené pre obe jadrá zvlášť (odlišné od niekoľkých percent, rovnako tak, nie len jeho zrkadlenie jedného z nich)