![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам постати фрустриран са својим рачунарима на брзину, Тхереса никаквих проблема са њим, то је само не тако брзо као што би то могло бити. Ја сам трчање Видик и ја направио глупа одлука да се за само 1ГБ уместо 2 ... Никад не мисли .. Ја ћу набавити неки више сада: Д Али ја сам хтела неки помоћ као никад нисам променила ништа радити с рачунар (хардуаре мудри свеједно) тако да немам појма који РАМ за куповину. Читала сам негде да понекад имате попут празних слот? и једноставно можете угурати више у вашу матичну плочу уместо замене за оно што имате већи залогај? Не знам .. Треба ми помоћ
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро први вам је потребна како би пронашли оно што аллреады имати, ако сте купили унапред изграђен, и оскудица за држати уарренты, мораћете ћете узети рачунар вратити у трговину за њих инсталирате другу харпун РАМ-а, што ће такође да значи да дон 'т требате одабрати праву стицк. Али у супротном, мораћете ћете добити још једну 1ГБ стицк (претпостављив имате 1 * 1ГБ тренутно) која је иста као што си у овом тренутку, међутим, ако имате 2 * 512МБ то ће вероватно бити најбоље да добијете 2 * 1ГБ штапови, али за које ћете требати да знају шта имате матичне плоче
| |||
| |||
| Купио сам га пре-изграђен, но прилагодити. (Делл) Али ја не могу сјетити од када сам изабрала спец што мобо је .. Али не мислим Делл вам понудити прилику променити матична плоча, ако они то нисам. Дакле, ако сте могли ни ми рећи како да пронађете оно што је моје матичне плоче или, ако се деси да знате које мб Метнувши у Делл Инспирон 531-а? И'ве цхецкед да је дефинитивно 1ГБ, и она мора бити сигурно 2 штапићи од 512 мег јер је дуал цоре? хвала, Оллие.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Па пре свега, на двобој језгра део је ЦПУ, али не и на РАМ-а, међутим РАМ се може изводити у двобој канала, али су различите ствари. Да бисте сазнали шта вам матична плоча си могао пробати Еверест једном инсталиран, цлцик матичној плочи, а затим поново матична плоча, онда треба дати име матичне плоче. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Погледајте моје РАМ је прилично стабилна на 61% дати или узети пар посто. Његова мој језгра које су ми досадне, они повремено макс оут, или чешће тоцх 99% и онда се вратити мало према доле. Мислио сам да ако сам ја купио више РАМ-шпед уп мој ЦПУ процеса .. Размишљање о томе би ли морати цео нови (брже) ЦПУ, рецимо за аргументе поради мина је 1.8ГХз, (не знам лик офф руке) хтједе купити нови за добити то за саы 2,5? Знам да би могао оверцлоцк, али ТБХ Им 'не сигуран ако је његов вриједан ризика, као што се сигурно не бих могао О / Ц енормно без њега би се изазвало хладјење, иначе Делл / ЦПУ фирма већ би то учинио.
|
| |||
| |||
| Пре свега, шта ти користи за мерење РАМ и ЦПУ коришћења? и да ли сте сигурни да га читате прави начин, као што су говорећи РАМ је максинг пред. Али, да, ако не желите да оверцлоцк, те воља потреба за нову проццесор да буде трчање брже, међутим, Оверцлоцкинг не постављати превише ризика, као аслонг не буде глуп. Што се тиче хлађења, ако имају само хладјење залиха, неће оверцлоцк, али нисам сигуран колико добро АМД ЦПУ'с оверцлоцк Аныуаы. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
ЦПУ Усаге (АТОУ) је скакање око између 22% и 45% (укупно), а тај једини трчање МСН, УЛМ и наравно Опера за мене за написати ово, такође је у Медија центру у позадини, али то не радим ништа. Засигурно то није толико питати? Не желим да се мој процесор половина отићи са само најосновнијих задатака. Ако сам се ово не пишем ја бих се приказују много више програма, као и оне захтјевније, што је, када га почиње да се заиста високе, и повремено замрзнути уопце. Да, то је ништа фанцы, пар основних тридесет новчића навијача у Индији за тридесетина за денар.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда имате пуно црапуаре приказују у БГ? Можда желите направити тхреад у Уиндоуси форум и написати Хијацктхис лог.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Такође, нешто сам само путем о, је ли ПЦ или лаптоп? јер (атлеаст на мојој браћи лаптоп) ЦПУ добија ограничен на око 30% у уобичајеном снагом подешавања (но бар још увек иде упто 100%) да би сте батерије, но можете га користити све у моћ опција. Дакле, ако је лаптоп, покушајте да проверите поуер опција. Такође, покушати чек у свом БИОС који имате више језгри омогућен, јер би то ограничење ЦПУ. И као што је угљен рекао, погледајте чишћење оут вашем рачунару, као што сам трчање УЛМ, Ксфире, СуперАнтиСпыуаре, Логитецх сетпоинт, Цоретемп, Г15 ЛЦД профилер, Аваст, уинпатрол и хрома, а мој процесор једва икада добија око око 5 % с коришћењу свега тога отворити. |
|
| |||
| |||
| Ок хвала, Његове радне површине, тако да неће радити, али ја ћу се вратити ускоро са ХЈТ. Не могу проверити БИОС, ако желите, али мој гаџет ради читања дати за обе језгра одвојено, (различита од неколико процената, те, стога, не само својим зрцаљење једне од њих)
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хигх спеед интернет ЛАН брзина Хвала Питање! | П5200 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 24. новембар 2009 22:46 |
| Рам брзина | Деезер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 5 фебруар 2008 22:23 |
| КСП вс Виста Спеед Спеед | кетанцо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 27 јануар 2008 23:06 |
| ББ брзине ВС Роутер брзину? | давсас | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 18 јануар 2008 12:12 |
| Брзина вентилатора | муаы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 12 јануар 2008 11:04 |
| Тхреад Тоолс | |
| |