az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Ben .. biraz hızlandırmak gerekiyor

Reply

Konu Araçları
Old 28. Eylül 2008, 05:18
Bağış Grubu

Son zamanlarda benim bilgisayar hızı ile sinirli olmak sonra onunla birlikte sadece olarak hızlı sorun Theres olarak olabilir.

Ben Vista kullanıyorum ve ben aptal karar yalnızca 1GB 2 yerine gitmek için ...

Boşver .. Şimdi biraz daha alırsınız: D

Ben (Donanım akıllıca zaten bir bilgisayar ile ilgili her şey değişti hiç Ama) ben hangi RAM satın almak için hiç bir fikrim yok yardım istedi.

Ben bir yerde bu bazen boş yuvası gibi var mi? ve sadece anakart bir yerine bir parça daha büyük ne varsa yerine daha itiş mi?

.. I don't know Yardıma ihtiyacım var
Old 28. Eylül 2008, 06:34
Bağış Grubu

Eğer önceden yapılmış satın iyi you allready ne olduğunu bulmak için, ilk ve warrenty tutmak istiyorsanız, arka onlar için alışveriş yapmak RAM da sen değilsin demek başka bir iş, yüklemek için bilgisayar almak gerekir 'ın gerek sağ çubuk seçebilirsiniz. Ancak başka türlü, başka bir 1GB sopa yemek gerekir (sizin varsayarak şu anda) olan bir anda ne olduğunu aynıdır, ancak eğer 2 * 512MB muhtemelen en iyisi * 2 için de var 1 * 1GB var 1GB sopalarla, ancak size hangi ana kart bilgileri için ihtiyacınız olacak

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 28. Eylül 2008, 12:37
Bağış Grubu

Bunu önceden inşa aldım ama özel. (Dell)

Ama zaman ben seçtim hatırlayamıyorsanız için özel bir mobo .. ne olduğunu

Eğer öyle değil Ama Dell size şans anakartın değiştirmek için teklif sanmıyorum.

Eğer ya nasıl bulmak için söyle olabilir benim anakart, ya da varsa hangi MB de Dell Inspiron 531's koymak bilmek oldu?

Ben kesinlikle 1GB olduğunu kontrol ettik ve elbette 512 Meg 2 sopalarla olmalıdır çünkü çift çekirdekli?

teşekkürler,
Ollie.
Old 28. Eylül 2008, 13:50
Bağış Grubu

Bütün ilk önce, Duel çekirdek parçası CPU değil, RAM, ancak RAM düello kanalda çalıştırabilirsiniz, ancak farklı şeyler var.

Ne anakart size deneyebilirsiniz var öğrenmek için Everest bir kez, daha sonra tekrar anakart, bu anakart ad vermek gerekir clcik anakart yüklü.
Old 28. Eylül 2008, 14:18
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by thingie2 View Post
Bütün ilk önce, Duel çekirdek parçası CPU değil, RAM, ancak RAM düello kanalda çalıştırabilirsiniz, ancak farklı şeyler var.
Ufff .. şu utanç .. Ben farklı biliyordum ama ben her tür bir biriminde çalıştı düşündüm.

Benim RAM bakın güzel 61% sırasında verdiğiniz veya yüzde bir çift almak sabittir.

Bu benim çekirdek bana, bazen, ya da daha sık hem toch 99% sonra biraz aşağı gel dışarı maks onlar rahatsız edici bulunmaktadır.

Eğer benim CPU işlemleri .. hızlandırdı Daha fazla RAM satın aldı diye düşündüm

Bunu ben argümanları yeni bir (hızlı) CPU, tüm söylemek için aşkına benim gerekir Düşünme 1.8GHz olduğu (I) söylemek için 2,5 bunu elde etmek için yeni bir tane satın almak zorunda kalacak el kapatma rakam bilmiyorum?

Onu overclock olabilir, ancak onun riski olarak elbette Ben O / C de etkileyen büyük soğutma olmadan, aksi Dell / CPU şirket zaten yaptım da olabilir değer TBH I'm not sure biliyorum.
Old 28. Eylül 2008, 15:28
Bağış Grubu

Her şeyden önce bir RAM ve CPU kullanımını ölçmek için kullanarak, ne yapıyorsun? gibi RAM önce maxing olduğunu söyledi ve siz onu doğru şekilde okuma, eminiz.

Fakat evet, eğer overclock istemiyorum, yeni bir proccesor almak için daha hızlı çalışmasını sağlayan, ancak overclock teşkil etmez, siz aptal olma aslong çok riskli gerekir. Soğutma gelince, eğer sadece iyi overclock değil, fakat emin değilim stoğu soğutma ne iyi AMD CPU'nuzun overclock zaten.
Old 29. Eylül 2008, 10:10
Bağış Grubu

Alıntı:
Her şeyden önce bir RAM ve CPU kullanımını ölçmek için kullanarak, ne yapıyorsun? gibi RAM önce maxing olduğunu söyledi ve siz onu doğru şekilde okuma, eminiz.
Bu sadece bir Vista Gadget siedbar, ben iyi, benim RAM (ATOW) 91%, 61% Ancak onun genelde gibi okuma yaşıyorum.

CPU Kullanımı (ATOW)% 22 ve% 45 (Toplam) ve sadece benim için de Media Center arka planda açık olduğunda, ama hiçbir şey yapmıyorum bu yazmak için Opera MSN, WLM ve elbette çalışan şu arasında yaklaşık atlama olduğunu.

Şüphesiz bu sormak çok değil mi? Sadece en temel görevleri gitmek yarısı işlemci istemiyorum.

Eğer, ve, ve bu gerçekten çok yüksek başlar daha zor olan, bu çok daha fazla program çalışıyor olabilir yazılı değildi bazen tamamen dondurulması.

Alıntı:
Soğutma gelince, eğer sadece iyi overclock değil, fakat emin değilim stoğu soğutma ne iyi AMD CPU'nuzun overclock zaten.
Evet, bu kadar şey fantezi, temel otuz peni fanlar Hindistan bir kuruş bir otuzda için yapılan çift.
Old 29. Eylül 2008, 21:49
Bağış Grubu

Belki crapware ve BG çalışan bir sürü var?

Windows forumda bir iplik yapmak ve Hijackthis oturum sonrası isteyebilirsiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 30. Eylül 2008, 09:33
Bağış Grubu

Ayrıca, Ben sadece bir şey, bir PC veya dizüstü o? çünkü kardeşlerim laptopunda (atleast) CPU yaklaşık% 30 normal güç ayarlarını (Ancak bar hala sınırlı olur için pil güç tasarrufu için) UPTO 100% gidiyor, bununla birlikte tüm güç kullanmak için ayarlayabilirsiniz seçenekleri. Eğer bir dizüstü bilgisayar, en güç seçenekleri işaretleyerek deneyin.

Ayrıca, BIOS'unda o olarak CPU sınırı da çoklu çekirdek etkin sahip kontrol etmeyi deneyin.

Ben WLM, Xfire, SuperAntiSpyware, Logitech setpoint, Coretemp, G15 LCD Profiler, avast, winpatrol ve Krom kullanıyorum Ve Karbon söyledi, bilgisayarınızı boşaltım at ve bir göz atın benim CPU ancak hiç hakkında 5 alır Tüm bu açık% kullanım.
Old 30. Eylül 2008, 10:18
Bağış Grubu

Tamam teşekkürler,

Bu bir Desktop, bu işe yaramaz, ama daha sonra bir HJT ile elde edersiniz.

Ama BIOS isterseniz kontrol edebilirsiniz Gadget'ım MU ayrıca, (birkaç yüzde de farklı iki çekirdek için kaynaklar vermek Onlardan da sadece bir yansıtma)
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından