менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Мені потрібно, щоб прискорити трохи ..

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 вересня 2008, 05:18
Донор групи

Нещодавно я стала розчарований моєї швидкості комп'ютери, Theres ніяких проблем з ним, це просто не так швидко, як могла б бути.

Я біжу Vista, і я зробив дурне рішення йти тільки 1GB замість 2 ...

Нічого .. Я буду отримувати більше зараз: D

Але я хотів деяку допомогу, як я жодного разу не міняли нічого спільного з комп'ютером (Hardware мудро все одно), тому я поняття не маю, які ОЗУ купити.

Я читала, що іноді ви, як, порожні слоти? і ви можете просто поштовх більше в вашу материнську плату, НЕ замінюючи, що у вас є для великих бітної?

Я не знаю .. Мені потрібна допомога
Old 28 вересня 2008, 06:34
Донор групи

а спочатку потрібно знайти те, що ви ALLREADY Тобто, якщо ви купили заздалегідь побудували, і хочуть зберегти warrenty, вам буде необхідно взяти на комп'ютер назад у магазин для їх встановлення іншого гігабайт оперативної пам'яті, який буде також означати, що ви Дону 'T необхідно правильно вибрати палиці. Однак в іншому випадку, вам необхідно отримати іншу 1GB Stick (якщо у вас є 1 * 1GB на даний момент), який так само, як те, що ви в даний момент, однак якщо у вас є 2 * 512MB ймовірно, було б краще, щоб отримати 2 * 1GB палички, але для цього вам потрібно знати, яка у вас материнська плата

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 28 вересня 2008, 12:37
Донор групи

Я купив її готову, але індивідуально. (Dell)

Але я не пам'ятаю з моменту, коли я вирішив, що специфікації плат є ..

Але я не думаю, що Dell запропонує вам шанс змінити плати, якщо вони мені не зробили.

Так що якщо ви можете або сказати мені, як дізнатися, що моя материнська плата є, або, якщо ви не знаєте, який Mb Вони поставили у Dell Inspiron 531's?

Я перевірив, що це, безумовно, 1GB, і воно повинно, безумовно, 2 палички 512 Мега, оскільки його Dual Core?

спасибі,
Оллі.
Old 28 вересня 2008, 13:50
Донор групи

Ну, перш за все, частина Дуель ядра, це процесор, а не оперативної пам'яті, однак ОЗУ може працювати в дуелі каналу, але це різні речі.

Щоб з'ясувати, які у вас материнська плата ви могли б спробувати Еверест Після установки, clcik платі, а потім знову плати, то вона повинна дати назву материнської плати.
Old 28 вересня 2008, 14:18
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Ну, перш за все, частина Дуель ядра, це процесор, а не оперативної пам'яті, однак ОЗУ може працювати в дуелі каналу, але це різні речі.
Ох .. Thats незручне .. Я знав, що вони були різними, але я подумав, що все цікаве працював в одному підрозділі.

Див мою ОЗУ досить стабільною на рівні 61% у ту або іншу пару відсотків.

Її моя ядер, які мене дратує, іноді Theyll Макс Out, або частіше, як Тоха 99%, то повернутися трохи вниз.

Я подумав: якщо я купив понад ОЗУ Я прискорив мої процесор процеси ..

Думаючи про це мені потрібна ціла нова (швидше) процесор, скажімо, для аргументу ради шахта 1.8GHz, (я не знаю Малюнок від руки) би я, щоб купити нове, щоб змусити її говорити 2.5?

Я знаю, що може розігнати, але ТБХ я не впевнений, якщо його вартість ризику, але ж я не міг O / C її величезною без здійснення охолодження, інакше Dell / процесорів компанії буде вже зробили це.
Old 28 вересня 2008, 15:28
Донор групи

Перш за все, що ви використовуєте для вимірювання пам'яті та завантаження процесора? і ви впевнені, що ваше читання його правильним чином, як ви кажете ОЗУ було Maxing перед.

Але так, якщо ви не хочете, щоб розігнати, то доведеться купити новий Proccesor щоб зробити його працювати швидше, проте, розгін не становить занадто великий ризик, aslong як ви не кажіть дурниць. Що стосується охолодження, якщо у вас тільки фондовий охолодження, воно не буде розганяти добре, але я не впевнений, наскільки добре розганяти процесори AMD так чи інакше.
Old 29 вересня 2008, 10:10
Донор групи

Цитата:
Перш за все, що ви використовуєте для вимірювання пам'яті та завантаження процесора? і ви впевнені, що ваше читання його правильним чином, як ви кажете ОЗУ було Maxing перед.
Єдиним гаджета Vista siedbar, я читав це добре, мій ОЗП (ATOW) 91%, проте його, як правило, більше 61%.

CPU Usage (ATOW) є стрибав між 22% і 45% (всього) і Thats працює тільки MSN, WLM і, звичайно, опера для мене на написання цієї, а також медіа центр у фоновому режимі, але він нічого не робить.

Звичайно, це не що б запитати? Я не хочу половину мого процесора піти з найпростішими завданнями.

Якщо б я не писав це, я б працює набагато більше програм, і більш вимогливих до обчислювальних ресурсів, яка, коли він починає, щоб отримати дійсно високі, а іноді й взагалі заморозити.

Цитата:
Що стосується охолодження, якщо у вас тільки фондовий охолодження, воно не буде розганяти добре, але я не впевнений, наскільки добре розганяти процесори AMD так чи інакше.
Так, він нічого не фантазії, кілька основних тридцять пенсів фани зробили в Індії, тридцятого копійки.
Old 29 вересня 2008, 21:49
Донор групи

Можливо, у вас багато crapware працює в BG?

Можливо, захочете зробити нитку в форумі Вікна та посада журналу HijackThis.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 30 вересня 2008, 09:33
Донор групи

Крім того, то я тільки через о, це комп'ютер або ноутбук? тому що (Atleast на моєму ноутбуці брати) процесор отримує обмежується приблизно 30% в нормальних параметрів живлення (однак Бар триває ДО 100%), з метою економії енергії акумулятора, проте ви можете налаштувати його на використання його все в силі варіанти. Так що, якщо це ноутбук, спробуйте перевірити параметри електроживлення.

Крім того, спробуйте перевірити у налаштування BIOS, що у вас декілька ядер включений, оскільки це обмежило б центральний процесор.

І, як сказав вуглецю, погляньте на очищення комп'ютера, як я біжу WLM, Xfire, SUPERAntiSpyware, Logitech SetPoint, CoreTemp, G15 LCD Profiler, Avast, WinPatrol, і хром, і мій процесор навряд коли-небудь отримує приблизно о 5 % використання при всьому цьому відкрито.
Old 30 вересня 2008, 10:18
Донор групи

Ок спасибі,

Його робочий стіл, так що не буде працювати, але я повернуся скоро з HJT.

Я можу перевірити BIOS, якщо ви хочете, але моє НЕ гаджета дати показання для обох ядер окремо, (різні на кілька відсотків, так що його не просто дзеркальне відображення одного з них)

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.