![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бих искал малко инфо. Аз ще се изграждането на нов компютър. Аз искам да се уверя, че може да работи Blueray филми без никакви проблеми. Аз мислех да си намерят 3,0 Концертен двойно ядро. Но там са всички тези числа Не знам какво означава, или това, което е добре. Подобно на кеша. L1 L2. Има двоен ядрото 2,5 концерта ще бъдат бързо след това двойния ядрото 3,0 Концертен ако кеш е по-високо? Какво още трябва да търсите? Бих искал да похарчите около $ 100-150 за майка борда / CPU комбо. Аз искам да мога да тичам 64 късче. Искам да съм в състояние да се разшири до 16gig овен +. Не че някога ще го използват сега, но може би в бъдеще. Тя трябва да бъде в състояние да тече синя Рей филм, без Пропуснати. Бих искал да има дънни платки с HDMI, затова аз DONT трябва да купя видео карта. Всякакви предложения? Am I питам прекалено много в моя ценови диапазон? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7750 + BE плюс 780G дънната = ~ $ 150 и има HDMI изложени. Не се притеснявайте за неща като кеш, просто модела #, обикновено те не могат да бъдат пряко сравнени.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за тази информация! Намерих някои процесори, които са 3gig в моя ценови диапазон. Защо няма една сте избрали за мен да е по-добре от един от по-висока скорост? За мен, като човек, който е нов за изграждане на компютърни нещо, аз ще мисля високи участия = бързо. Има ли нещо, което съм липсва? Im сигурен че има. Какво прави мощност са с нещо? някои са 65 или 95 или 120. Трябва ли да се тревожи за това? |
|
| |||
| |||
| Има редица неща, включително и умират размер, кеш, архитектура и т.н., които нямат нищо общо с GHz и които засягат процесор скорост. Това е до голяма степен безсмислена метрични. Не се притеснявайте за мощност, то просто означава, някои процесори дръпнете повече енергия, отколкото в други.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Може би по-важно е в размер на овена, които възнамерявате да се въвеждат в системата, както на процесора на Споменахте трябва да правят добре, докато не се скъпя за овена. 4Gig трябва да се оправи, но колкото повече толкова по-добре! |
|
| |||
| |||
| Q = Quad-бързо след това двойно ядро. Intel процесор, C2Q, 2.4, 4 MB L2 Chache RAM: - от 2 до 4 GB Съвместими Майка картон (Intel Original) Опитайте се да закупите Мултимедия компютър. |
|
| |||
| |||
| Цитат: Мисля, че има окончателно решение по даден случай =) http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262 Знам, че му един lanbox. Но познайте какво? Не знам какво означава това, така че и двете ми doesn't LOL. Моят приятел е един. Харесва ми как изглежда. Аз искам да използват това за домашен медия компютър. Така че това е вид висок. 9 инча аз вярвам. Това ми беше друг избор http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182 Мисля, че lanbox ще бъде по-лесно да се поддържат супер. Когато стигнете до compUSA Аз ще изглежда така и да направи избор. Щом аз накрая мотика случай, че можете да започнете да търсите най-майка дъски / CPU alittle трудно. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Когато ви кажа закупуване на мултимедийни PC ... Какво искаш да кажеш? Моята основна цел е музика, филми, картини, в моя телевизор, уредила през дома ми съраунд звук. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Както и да е, не забравяйте, че тези, mATX случаи са доста трудни за работа и поддържа готино.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Цитат:
WOW. Просто осъзнах моята LAN кутия е действително МАЛКИ цялостната тогава бял един. В локална мрежа е 9high и бяло е 7. Но белият е 17x17 и LAN е 17x12. Мисля Im получавам LAN кутия. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core | scooby180169 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 28-ми септември 2009 година 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Видео Оказване Час надпревара | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 29-ти август, 2009 09:31 |
| Dual Core срещу Quad Core - и други въпроси ... | ibex_57 | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 5-и парламентарен Oct 2008 04:34 |
| Висше Единична Core, Долна Dual Core | mykul | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 16-то Feb 2008 13:28 |
| Dual Core Vs Quad Core процесори? | ong_1988 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 18 Март 2007 22:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |