по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Искам да си купя един процесор - 3Gig Dual Core Може би.

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти март 2009, 20:42
Член Група

Default Искам да си купя един процесор - 3Gig Dual Core Може би.

Бих искал малко инфо. Аз ще се изграждането на нов компютър. Аз искам да се уверя, че може да работи Blueray филми без никакви проблеми.

Аз мислех да си намерят 3,0 Концертен двойно ядро. Но там са всички тези числа Не знам какво означава, или това, което е добре. Подобно на кеша. L1 L2. Има двоен ядрото 2,5 концерта ще бъдат бързо след това двойния ядрото 3,0 Концертен ако кеш е по-високо? Какво още трябва да търсите?

Бих искал да похарчите около $ 100-150 за майка борда / CPU комбо. Аз искам да мога да тичам 64 късче. Искам да съм в състояние да се разшири до 16gig овен +. Не че някога ще го използват сега, но може би в бъдеще. Тя трябва да бъде в състояние да тече синя Рей филм, без Пропуснати. Бих искал да има дънни платки с HDMI, затова аз DONT трябва да купя видео карта.

Всякакви предложения? Am I питам прекалено много в моя ценови диапазон?
Old 16-ти март 2009, 21:03
Номер на групата

7750 + BE плюс 780G дънната = ~ $ 150 и има HDMI изложени.

Не се притеснявайте за неща като кеш, просто модела #, обикновено те не могат да бъдат пряко сравнени.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 17-ти март 2009, 10:22
Член Група

Благодаря за тази информация!

Намерих някои процесори, които са 3gig в моя ценови диапазон. Защо няма една сте избрали за мен да е по-добре от един от по-висока скорост?

За мен, като човек, който е нов за изграждане на компютърни нещо, аз ще мисля високи участия = бързо. Има ли нещо, което съм липсва? Im сигурен че има.

Какво прави мощност са с нещо? някои са 65 или 95 или 120. Трябва ли да се тревожи за това?
Old 17-ти март 2009, 10:56
Номер на групата

Има редица неща, включително и умират размер, кеш, архитектура и т.н., които нямат нищо общо с GHz и които засягат процесор скорост. Това е до голяма степен безсмислена метрични.

Не се притеснявайте за мощност, то просто означава, някои процесори дръпнете повече енергия, отколкото в други.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 18-ти март 2009, 15:56
Член Група

Може би по-важно е в размер на овена, които възнамерявате да се въвеждат в системата, както на процесора на Споменахте трябва да правят добре, докато не се скъпя за овена. 4Gig трябва да се оправи, но колкото повече толкова по-добре!

Old 19-ти март 2009 г, 03:53
Забранени група

Q = Quad-бързо след това двойно ядро.

Intel процесор, C2Q, 2.4,
4 MB L2 Chache

RAM: - от 2 до 4 GB

Съвместими Майка картон (Intel Original)

Опитайте се да закупите Мултимедия компютър.
Old 19-ти март 2009 г, 07:38
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от bluefox View Post
Може би по-важно е в размер на овена, които възнамерявате да се въвеждат в системата, както на процесора на Споменахте трябва да правят добре, докато не се скъпя за овена. 4Gig трябва да се оправи, но колкото повече толкова по-добре!

Благодаря за въвеждане. Аз съм за планиране на това намира AM2 + сокет така че да получите 1066 овен. Аз ще бъда с 8 участия за сега. Работа за подготовка за работа win7 64 късче.

Мисля, че има окончателно решение по даден случай =)

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262

Знам, че му един lanbox. Но познайте какво? Не знам какво означава това, така че и двете ми doesn't LOL. Моят приятел е един. Харесва ми как изглежда. Аз искам да използват това за домашен медия компютър. Така че това е вид висок. 9 инча аз вярвам.

Това ми беше друг избор

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182

Мисля, че lanbox ще бъде по-лесно да се поддържат супер. Когато стигнете до compUSA Аз ще изглежда така и да направи избор.

Щом аз накрая мотика случай, че можете да започнете да търсите най-майка дъски / CPU alittle трудно.
Old 19-ти март 2009 г, 07:49
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от johnpol78 View Post
Q = Quad-бързо след това двойно ядро.

Intel процесор, C2Q, 2.4,
4 MB L2 Chache

RAM: - от 2 до 4 GB

Съвместими Майка картон (Intel Original)

Опитайте се да закупите Мултимедия компютър.
куадро ядрото е твърде скъпо. Аз скоро ще получи двойно ядрото, за сега, и тогава ъпгрейд по-късно. Когато се получи майката борда ще се търси тази, която подкрепя quadcore сигурно. Но аз искам да изгради приличен бюджет за PC синьо Рей възпроизвеждане.

Когато ви кажа закупуване на мултимедийни PC ... Какво искаш да кажеш? Моята основна цел е музика, филми, картини, в моя телевизор, уредила през дома ми съраунд звук.
Old 19-ти март 2009 г, 09:16
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от PhilipM1 View Post
куадро ядрото е твърде скъпо. Аз скоро ще получи двойно ядрото, за сега, и тогава ъпгрейд по-късно. Когато се получи майката борда ще се търси тази, която подкрепя quadcore сигурно. Но аз искам да изгради приличен бюджет за PC синьо Рей възпроизвеждане.

Когато ви кажа закупуване на мултимедийни PC ... Какво искаш да кажеш? Моята основна цел е музика, филми, картини, в моя телевизор, уредила през дома ми съраунд звук.
Той не знае какво говори.

Както и да е, не забравяйте, че тези, mATX случаи са доста трудни за работа и поддържа готино.
Old 19-ти март 2009 г, 09:31
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Той не знае какво говори.

Както и да е, не забравяйте, че тези, mATX случаи са доста трудни за работа и поддържа готино.

WOW. Просто осъзнах моята LAN кутия е действително МАЛКИ цялостната тогава бял един. В локална мрежа е 9high и бяло е 7. Но белият е 17x17 и LAN е 17x12. Мисля Im получавам LAN кутия.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core scooby180169 Процесори, дънни платки & RAM 1 28-ми септември 2009 година 09:28
Quad Core Vs. Dual Core - Видео Оказване Час надпревара cheesepuff Процесори, дънни платки & RAM 11 29-ти август, 2009 09:31
Dual Core срещу Quad Core - и други въпроси ... ibex_57 Процесори, дънни платки & RAM 13 5-и парламентарен Oct 2008 04:34
Висше Единична Core, Долна Dual Core mykul Процесори, дънни платки & RAM 7 16-то Feb 2008 13:28
Dual Core Vs Quad Core процесори? ong_1988 Процесори, дънни платки & RAM 3 18 Март 2007 22:22
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc