menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Chci si koupit procesor - 3Gig Duální Core Možná.

Reply

Thread Nástroje
Old 16 března 2009, 20:42
Člen Skupina

Default Chci si koupit procesor - 3Gig Duální Core Možná.

Chtěla bych nějaké info. Budu budování nového počítače. Chci, abyste se ujistili, že může běžet Blueray filmy s žádným problémem.

Já jsem přemýšlel o získání 3,0 koncert duální jádro. Ale tam jsou všechny tyto čísla I dont vědět, co znamenají a co je dobré. Podobně jako cache. L1 L2. Je duální jádro 2.5 koncertu bude rychlejší pak dvojí základní 3,0 koncert v případě, že cache je vyšší? Co jiného bych měl hledat?

Chtěl bych strávit asi $ 100-150 na palubě matka / cpu combo. Chci, aby bylo možné spustit 64 bit. Chci, aby bylo možné rozšířit na 16gig ram +. Ne že bych se někdy používá nyní, ale možná v budoucnu. Je třeba, aby byl schopen běžet modré ray film bez vynechává. Byl bych rád, že má základní deska s HDMI tak já dont mít ke koupi grafické karty.

Jakýkoliv návrhy? Am I žádají příliš mnoho na mé cenové relaci?
Old 16 března 2009, 21:03
Dárce Skupina

7750 + BE plus 780G desku = ~ $ 150 a má HDMI výstup.

Nedělejte si starosti o věci, jako je cache, jen model #, většinou je nelze přímo srovnávat.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 17 března 2009, 10:22
Člen Skupina

Díky za info, že!

Našel jsem několik procesorů, které jsou 3gig v mé cenové relaci. Proč se ten, který jste vybrali pro mě bude lepší, než jeden z vyšší rychlost?

Pro mě, jako někoho, kdo je novým počítačem budova věc, myslím vyšší koncertech = rychlejší. Existuje něco, co jsem chybí? Im určitě existuje.

Co příkon muset s něčím? některé jsou 65 nebo 95 nebo 120. Bych se měl starat o to?
Old 17 března 2009, 10:56
Dárce Skupina

Existuje celá řada věcí, včetně zemřít velikosti cache, architektuře, atd., které nemají nic společného s GHz a které mají vliv na rychlost procesoru. Je to do značné míry smysl metrických.

Nedělejte si starosti s příkonem, to znamená jen několik procesorů vytáhnout více energie, než ostatní.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 18 března 2009, 15:56
Člen Skupina

Asi důležitější je množství paměti RAM chcete vložit do systému, a to jak na CPU to jste měli udělat, je uvedeno pokuty tak dlouho, dokud nebudete škudlit na berana. 4Gig by měl být dobře, ale čím více, tím lépe!

Old 19 března 2009, 03:53
Banned Skupina

Q = Quad rychleji pak dvojím jádrem.

Intel procesor, C2Q, 2,4,
L2 Chache 4 MB

RAM: - 2 až 4 GB

Kompatibilní Matka desce (Intel Original)

Zkuste koupit multimediální PC.
Old 19 března 2009, 07:38
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal bluefox View Post
Asi důležitější je množství paměti RAM chcete vložit do systému, a to jak na CPU to jste měli udělat, je uvedeno pokuty tak dlouho, dokud nebudete škudlit na berana. 4Gig by měl být dobře, ale čím více, tím lépe!

Díky za vstup. Jsem plánování o získání socket AM2 +, abych mohl získat 1066 beran. I bude pomocí 8 koncertů pro teď. Pracuje na získání win7 64 bit.

Myslím, že jsem se nakonec rozhodl o věci =)

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262

Vím, že jeho jedna lanbox. Ale víš co? I dont vědět, co to znamená tak, jak mi to doesnt lol. Můj kamarád má jedno. Líbí se mi, jak to vypadá. Já chci používat tento pro domácí média PC. Takže je to tak trochu vysoká. 9 palců věřím.

To byla moje další volby

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182

Myslím, že lanbox bude jednodušší zachovat chladnou hlavu. Když jsem se dostat do compUSA jsem se podívat na oba a na výběr.

Až jsem konečně vybrat věci, mohu začít hledat v mateřském desky / cpu alittle těžší.
Old 19 března 2009, 07:49
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal johnpol78 View Post
Q = Quad rychleji pak dvojím jádrem.

Intel procesor, C2Q, 2,4,
L2 Chache 4 MB

RAM: - 2 až 4 GB

Kompatibilní Matka desce (Intel Original)

Zkuste koupit multimediální PC.
Quad jádro je příliš drahé. Já bych spíše dostat dvojím jádrem, pro tuto chvíli, a pak upgradovat později. Když jsem si matka palubě budu hledáte ten, který podporuje quadcore pro jistotu. Ale chci vybudovat slušný rozpočet PC pro modrý paprsek přehrávání.

Když řeknete nákup multimediální PC ... co si o tom myslíte? Mým hlavním cílem je hudba, filmy, fotky, na mou tv, hákovitý přes můj domov prostorový zvuk.
Old 19 března 2009, 09:16
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal PhilipM1 View Post
Quad jádro je příliš drahé. Já bych spíše dostat dvojím jádrem, pro tuto chvíli, a pak upgradovat později. Když jsem si matka palubě budu hledáte ten, který podporuje quadcore pro jistotu. Ale chci vybudovat slušný rozpočet PC pro modrý paprsek přehrávání.

Když řeknete nákup multimediální PC ... co si o tom myslíte? Mým hlavním cílem je hudba, filmy, fotky, na mou tv, hákovitý přes můj domov prostorový zvuk.
On nemá ponětí, co to mluvíš.

Každopádně si uvědomte, že ti, mATX případy jsou dost tvrdé práci a zachovat chladnou hlavu.
Old 19 března 2009, 09:31
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
On nemá ponětí, co to mluvíš.

Každopádně si uvědomte, že ti, mATX případy jsou dost tvrdé práci a zachovat chladnou hlavu.

WOW. Jen jsem si uvědomil mé lan box je skutečně menší, celkově pak bílého. LAN je 9high a bílá je 7. Ale bílá je 17x17 a 17x12 je lan. Myslím, že im získání lan box.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
64 X 2 Dual Core zpracovatelem? Quad Core scooby180169 Procesory, základní desky & RAM 1 28.září 2009 09:28
Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslení týmu Race cheesepuff Procesory, základní desky & RAM 11 29.srpna 2009 09:31
Duální Core vs Quad Core - a další otázky ... ibex_57 Procesory, základní desky & RAM 13 5. října 2008 04:34
Vyšší Jednotný Core, Dolní Duální Core mykul Procesory, základní desky & RAM 7 16. únor 2008 13:28
Duální Vs Core Quad Core procesory? ong_1988 Procesory, základní desky & RAM 3 18. března 2007 22:22
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.