![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες. Θα την κατασκευή ενός νέου υπολογιστή. Θέλω να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να λειτουργεί με Blueray ταινίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Σκέφτομαι πάρουμε 3,0 GIG διπλού πυρήνα. Υπάρχουν, όμως, όλες αυτές οι αριθμοί Ι dont ξέρτε τι σημαίνουν ή τι είναι καλό. Όπως cache. L1 L2. Είναι ένας διπλού πυρήνα 2,5 GIG θα είναι ταχύτερη η διπλού πυρήνα 3,0 GIG αν η μνήμη cache είναι υψηλότερο; Τι άλλο πρέπει να αναζητήσουμε; Θα ήθελα να δαπανήσει περίπου $ 100-150 για την μητέρα του σκάφους / CPU combo. Θέλω να είμαι σε θέση να τρέχουν 64 bit. Θέλω να είναι σε θέση να επεκτείνουν τις 16gig ζευγαρώσει +. Οχι ότι θα το χρησιμοποιήσει ποτέ τώρα, αλλά ίσως στο μέλλον. Θα πρέπει να είναι σε θέση να διευθύνει μια μπλε ακτίνων ταινία δεν με κάδους. Θα ήθελα πολύ να έχουμε μια μητρική πλακέτα με HDMI τόσο Ι dont πρέπει να αγοράσετε μια κάρτα οθόνης. Όποιες προτάσεις; Είμαι ζητούν πάρα πολλά σε εύρος τιμών μου; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7750 + BE συν ένα 780G μητρική πλακέτα = ~ $ 150 και έχει HDMI out. Μην ανησυχείτε για πράγματα όπως η προσωρινή μνήμη, μόλις το μοντέλο #, συνήθως δεν μπορούν να συγκριθούν άμεσα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για το info! Βρήκα κάποιο επεξεργαστές που χρησιμοποιούνται κατά τη δική μου 3gig εύρος τιμών. Γιατί αυτό που θα έχετε επιλέξει για μένα να είναι καλύτερα από κάθε ένα από μια μεγαλύτερη ταχύτητα; Για μένα, ως κάποιος που είναι νέο για την κατασκευή του υπολογιστή πράγμα, θα ήθελα να πιστεύω υψηλότερο συναυλίες = ταχύτερα. Υπάρχει κάτι που μου λείπει; Im βέβαιος ότι υπάρχει. Τι κάνει η ισχύς πρέπει να με τίποτα; κάποιοι είναι 65 ή 95 ή 120. Θα πρέπει να ανησυχείτε για αυτό; |
|
| |||
| |||
| Υπάρχουν μια σειρά από πράγματα συμπεριλαμβανομένων πεθαίνουν μέγεθος, την προσωρινή μνήμη, αρχιτεκτονική, κ.λπ., τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με GHz και που επηρεάζουν την ταχύτητα επεξεργαστή. Είναι ένα μεγάλο βαθμό το νόημά μετρικών. Μην ανησυχείτε για την ηλεκτρική ισχύ σε watt, απλώς κάποιες επεξεργαστές έλξης μεγαλύτερη εξουσία από τους άλλους.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Μάλλον πιο σημαντικό είναι το μέγεθος της μνήμης RAM που σκοπεύετε να μπει στο σύστημα, τόσο της CPU του αναφέρατε προστίμου θα πρέπει να κάνουμε για όσο διάστημα δεν σας τσιγγουνεύομαι για RAM. 4Gig θα πρέπει να είναι η πιο ωραία, αλλά το καλύτερο! |
|
| |||
| |||
| Q = Quad ταχύτερη τότε διπλού πυρήνα. Επεξεργαστή Intel, C2Q, 2.4, L2 Chache 4 MB RAM: - 2 έως 4 GB Συμβατή Μητέρα του σκάφους (Intel Πρωτότυπο) Προσπαθήστε να αγοράσουν υπολογιστή πολυμέσων. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα: Νομίζω ότι τελικά αποφασιστεί για κάθε =) http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262 Ξέρω ένα πολύ lanbox. Αλλά μάντεψε; Ι dont ξέρτε τι σημαίνει γι 'αυτό τόσο doesn't μου lol. Ο φίλος μου έχει ένα. Μου αρέσει πώς φαίνεται. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσετε αυτό για ένα σπίτι μέσα ενημέρωσης υπολογιστή. Έτσι λοιπόν, είναι το είδος ψηλά. 9inches πιστεύω. Αυτό ήταν δική μου επιλογή http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182 Νομίζω ότι το lanbox θα είναι ευκολότερο να διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Όταν θα πάω στην CompUSA Θα εξετάσουμε και τα δύο και να επιλέξουν. Αφού τελικά επιλέξετε μια περίπτωση, είμαι σε θέση να αρχίσουμε να εξετάζουμε μητέρα πλακέτες cpu alittle δυσκολότερη. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Όταν λέτε αγορά πολυμέσων υπολογιστή ... Τι εννοείς; Κύριος σκοπός μου είναι η μουσική, ταινίες, φωτογραφίες, tv μου, κάπνισμα μέχρι το σπίτι μου με ήχο surround. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Τέλος πάντων, να θυμάστε ότι αυτές οι περιπτώσεις mATX είναι πολύ δύσκολο να εργάζεται σε και διατηρήστε την ψυχραιμία σας.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
WOW. Μόλις πραγματοποιηθεί lan θέση μου είναι στην πραγματικότητα, τότε η συνολική ΜΙΚΡΩΝ μία λευκή. Ο Ίαν είναι 9high λευκό και το ένα είναι 7. Αλλά ένα είναι το λευκό και το 17x17 Ίαν είναι 17x12. Νομίζω im απόκτηση του Ίαν κουτί. |