![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Htjela bih neki info. Ja ću biti izgradnja novog računala. Želim da ga se može izvoditi Blueray filmove bez problema.
Mislim uzimajući 3,0 harpun dual core. No, tu su svi ti brojevi ja dont znati što oni znače i što je dobro. Kao i cache. L1 L2. Je dual core 2,5 harpun će biti brže onda dual core 3,0 harpun cache ako je veći? Što još trebam tražiti? Htjela bih potrošiti oko $ 100-150 na majku pansion / CPU kombinirani. Želim biti u mogućnosti to trčanje 64 zalogaj. Želim biti u mogućnosti proširiti na 16gig ram +. Nije da ću ikad ga koristiti sada, ali možda u budućnosti. Ona treba da bude u mogućnosti voditi plavom ray film bez preskače. Ja bih rado imati matičnu ploču sa HDMI out priključak, tako ja dont morati kupiti grafičku karticu. Bilo koji sugestija? Jesam li previše na molba moja raspon cijena? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
7750 + BE plus 780G matične ploče = ~ 150 $ i ima HDMI out.
Ne brinite se stvari poput cache, samo model #, obično ne mogu biti izravno usporedivi.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Hvala za taj info!
Našao sam neke procesore koji su u mom 3gig raspona cijena. Zašto ste odabrali jedan za mene biti bilo bolje nego jedna od veće brzine? Za mene, kao nekog tko je nova zgrada na računalo stvar, ja bih misliti višim nastupe = brže. Ima li nešto nedostaje sam ja? Im sigurno postoji. Što je sa snagom morati ništa? neki 65 ili 95 ili 120. Trebam li brinuti o tome? |
|
|
|||
|
|||
|
Postoji niz stvari uključujući umrijeti veličinu, cache, arhitekture, itd koji nemaju veze s GHz procesor i da utječu na brzinu. To je uglavnom besmislene metric.
Ne brinite se sa snagom, to znači samo neke CPU povući više struje od drugih.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Vjerojatno je još važnije iznosu od ovna želite staviti u sustav, a obje CPU-a koje ste pomenuli trebali učiniti u redu sve dok se ne štedjeti na RAM. 4Gig bi trebalo biti u redu, ali što više to bolje!
|
|
|
|||
|
|||
|
Q = Quad brže onda dual core.
Intel procesor, C2Q, 2.4, L2 Chache 4 MB RAM: - od 2 do 4 GB Kompatibilni Majka pansion (Intel Original) Pokušajte kupiti Multimedia PC. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Mislim da sam na kraju odlučio na slučaj =) http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262 Znam jedan njen lanbox. Ali pogodite što? Ja dont znati što to znači, tako da se i mene lol. Moj prijatelj ima jednu. Sviđa mi se kako to izgleda. JA dont ištanje da biste koristili ovu za dom mediji PC. Pa to je vrsta stasa. 9inches vjerujem. To je bio moj drugi izbor http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182 Mislim da je lanbox će biti lakše da zadržite cool. Kad sam doći do compUSA ću pogledati obje i napraviti izbor. Kada sam napokon motika slučaju, ne mogu početi gledajući majku zajednice / CPU alittle teže. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Kada reći kupnje višemedijski PC ... Kako to misliš? Moj glavni cilj je glazba, filmovi, slike, na mom tv, upecan se kroz moj home surround zvuk. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
U svakom slučaju, ne zaboravite da one mATX slučajevi su prilično teško raditi u izvršuj cool.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
WOW. Upravo sam shvatio moj lan kutija je zapravo manji ukupni zatim bijelim jedan. Godine lan je 9high i jedan je bijeli 7. Ali bijela je 17x17, a lan je 17x12. Mislim da im dobivanje lan kutija. |