kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

I Want to Buy a processzor - 3Gig Dual Core Talán.

Reply

Téma eszközök
Old Március 16, 2009, 20:42
Csoport tagja

Default I Want to Buy a processzor - 3Gig Dual Core Talán.

Szeretnék néhány infó. ÉN lesz építve egy új számítógépet. Azt akarom, hogy jól tud futni Blueray film nem probléma.

Gondolok a szerzés egy 3,0 koncert kétmagos. De vannak ezek a számok mind I dont tudom mit jelent, vagy hogy mi a jó. Mint cache. L1 L2. Van egy dual core 2,5 koncert lesz gyorsabb, majd a kétmagos 3,0 koncert, ha a cache nagyobb? Mit kell még keresni?

Szeretném költ $ 100-150 anya a fórumon / cpu combo. Azt akarom, hogy tudja futtatni 64 bites. Azt akarom, hogy bővítse a 16gig RAM +. Nem mintha valaha is használni, de talán a jövőben. Meg kell tudni, hogy fut egy kék ray filmet nem futja. I would love is alaplap a HDMI ki so I dont volna vásárolni videokártya.

Any suggestions? Én túl sokat kérnek az én Árfekvés?
Old Március 16, 2009, 21:03
Donor Group

7750 + BE plusz 780G alaplap = ~ $ 150, és a HDMI ki.

Ne aggódj cucc, mint a cache, csak a modell #, általában ezeket nem lehet közvetlenül összehasonlítani.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Március 17, 2009, 10:22
Csoport tagja

Kösz, hogy az info!

Találtam néhány processzorok, amelyek az én 3gig ártartományban. Miért a kiválasztott nekem kell jobban, mint a nagyobb sebesség?

Nekem, mint valaki, aki új, a számítógép építése dolgot, azt hiszem, nagyobb koncertek = gyorsabb. Van valami, I am missing? Im biztosan van.

Mit jelent a wattértékek hogy bármi? néhányan pedig 65 vagy 95 vagy 120. Should I worry about this?
Old Március 17, 2009, 10:56
Donor Group

Van egy sor olyan dolgot, beleértve die méret, cache, építészet, stb, hogy nincs közük a GHz-es processzor, és hogy befolyásolja a sebességet. Ez nagyrészt értelmetlen metrikus.

Ne aggódjon amiatt, hogy a teljesítményt, ez csak azt jelenti, egyes CPU-k több mint ösztönző erő, mint a többiek.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Március 18, 2009, 15:56
Csoport tagja

Talán még fontosabb az az összeg RAM kívánja helyezni a rendszert, mind az ön által említett CPU kell tennie a finom, amíg meg nem fukarkodik a ram. 4Gig kell finom, de annál jobb!

Old Március 19, 2009, 03:53
Tiltott Group

Q = Quad gyorsabb kétmagos majd.

Intel processzor, C2Q, 2.4,
L2 Chache 4 MB

RAM: - 2 és 4 GB

Compatible Mother board (Intel eredeti)

Próbálja vásárolni multimédiás PC.
Old Március 19, 2009, 07:38
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by bluefox View Post
Talán még fontosabb az az összeg RAM kívánja helyezni a rendszert, mind az ön által említett CPU kell tennie a finom, amíg meg nem fukarkodik a ram. 4Gig kell finom, de annál jobb!

thanks for the input. Én tervezem, hogy kapok egy AM2 + foglalat így juthat 1066 ram. Azt fogja használni 8 koncertek most. Working on getting win7 64 bit.

Azt hiszem, végül úgy döntött, az ügyben =)

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262

Tudom, hogy egy lanbox. De tudod mit? I dont tud mit jelent ez így ez nem is nekem lol. A barátom egy. Tetszik, hogy hogyan néz ki. Én nem akarom, hogy használja ezt a Home Media PC. Tehát ilyen magas. 9inches gondolom.

Ez volt más választása

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182

Azt hiszem, a lanbox lesz könnyebb, hogy cool. Mikor megérkezem CompUSA fogok keresni, és a két választása.

Egyszer végre Pick esetben tudok kezdeni nézett anya boards / CPU alittle nehezebb.
Old Március 19, 2009, 07:49
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by johnpol78 View Post
Q = Quad gyorsabb kétmagos majd.

Intel processzor, C2Q, 2.4,
L2 Chache 4 MB

RAM: - 2 és 4 GB

Compatible Mother board (Intel eredeti)

Próbálja vásárolni multimédiás PC.
quad core túl drága. Én inkább egy dual core, mert most, majd később upgrade. Amikor egy anya fórumon fogok keresni, amely támogatja a quadcore biztos. De azt akarom, hogy egy tisztességes költségvetést db kék ray lejátszás.

Ha mondjuk vásárlás multimédiás PC ... Mit jelent? A fő cél az, zene, filmek, képek, az én tv, kampós segítségével otthoni surround hang.
Old Március 19, 2009, 09:16
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by PhilipM1 View Post
quad core túl drága. Én inkább egy dual core, mert most, majd később upgrade. Amikor egy anya fórumon fogok keresni, amely támogatja a quadcore biztos. De azt akarom, hogy egy tisztességes költségvetést db kék ray lejátszás.

Ha mondjuk vásárlás multimédiás PC ... Mit jelent? A fő cél az, zene, filmek, képek, az én tv, kampós segítségével otthoni surround hang.
Azt, hogy fogalma sincs, mit beszél.

Egyébként ne feledjük, hogy ezek az esetek mATX nagyon keményen dolgoznak, és tartsuk hűvös.
Old Március 19, 2009, 09:31
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Azt, hogy fogalma sincs, mit beszél.

Egyébként ne feledjük, hogy ezek az esetek mATX nagyon keményen dolgoznak, és tartsuk hűvös.

WoW. Csak rájött, én lan doboz valójában KISEBB teljes, akkor a fehér. A lan 9high és a fehér közül az egyik 7. De a fehér, az egyik 17x17, és a lan 17x12. Úgy gondolom, hogy az im LAN mezőbe.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.