![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szeretnék néhány infó. ÉN lesz építve egy új számítógépet. Azt akarom, hogy jól tud futni Blueray film nem probléma.
Gondolok a szerzés egy 3,0 koncert kétmagos. De vannak ezek a számok mind I dont tudom mit jelent, vagy hogy mi a jó. Mint cache. L1 L2. Van egy dual core 2,5 koncert lesz gyorsabb, majd a kétmagos 3,0 koncert, ha a cache nagyobb? Mit kell még keresni? Szeretném költ $ 100-150 anya a fórumon / cpu combo. Azt akarom, hogy tudja futtatni 64 bites. Azt akarom, hogy bővítse a 16gig RAM +. Nem mintha valaha is használni, de talán a jövőben. Meg kell tudni, hogy fut egy kék ray filmet nem futja. I would love is alaplap a HDMI ki so I dont volna vásárolni videokártya. Any suggestions? Én túl sokat kérnek az én Árfekvés? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
7750 + BE plusz 780G alaplap = ~ $ 150, és a HDMI ki.
Ne aggódj cucc, mint a cache, csak a modell #, általában ezeket nem lehet közvetlenül összehasonlítani.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Kösz, hogy az info!
Találtam néhány processzorok, amelyek az én 3gig ártartományban. Miért a kiválasztott nekem kell jobban, mint a nagyobb sebesség? Nekem, mint valaki, aki új, a számítógép építése dolgot, azt hiszem, nagyobb koncertek = gyorsabb. Van valami, I am missing? Im biztosan van. Mit jelent a wattértékek hogy bármi? néhányan pedig 65 vagy 95 vagy 120. Should I worry about this? |
|
|
|||
|
|||
|
Van egy sor olyan dolgot, beleértve die méret, cache, építészet, stb, hogy nincs közük a GHz-es processzor, és hogy befolyásolja a sebességet. Ez nagyrészt értelmetlen metrikus.
Ne aggódjon amiatt, hogy a teljesítményt, ez csak azt jelenti, egyes CPU-k több mint ösztönző erő, mint a többiek.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Talán még fontosabb az az összeg RAM kívánja helyezni a rendszert, mind az ön által említett CPU kell tennie a finom, amíg meg nem fukarkodik a ram. 4Gig kell finom, de annál jobb!
|
|
|
|||
|
|||
|
Q = Quad gyorsabb kétmagos majd.
Intel processzor, C2Q, 2.4, L2 Chache 4 MB RAM: - 2 és 4 GB Compatible Mother board (Intel eredeti) Próbálja vásárolni multimédiás PC. |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Azt hiszem, végül úgy döntött, az ügyben =) http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262 Tudom, hogy egy lanbox. De tudod mit? I dont tud mit jelent ez így ez nem is nekem lol. A barátom egy. Tetszik, hogy hogyan néz ki. Én nem akarom, hogy használja ezt a Home Media PC. Tehát ilyen magas. 9inches gondolom. Ez volt más választása http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182 Azt hiszem, a lanbox lesz könnyebb, hogy cool. Mikor megérkezem CompUSA fogok keresni, és a két választása. Egyszer végre Pick esetben tudok kezdeni nézett anya boards / CPU alittle nehezebb. |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Ha mondjuk vásárlás multimédiás PC ... Mit jelent? A fő cél az, zene, filmek, képek, az én tv, kampós segítségével otthoni surround hang. |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Egyébként ne feledjük, hogy ezek az esetek mATX nagyon keményen dolgoznak, és tartsuk hűvös.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
WoW. Csak rájött, én lan doboz valójában KISEBB teljes, akkor a fehér. A lan 9high és a fehér közül az egyik 7. De a fehér, az egyik 17x17, és a lan 17x12. Úgy gondolom, hogy az im LAN mezőbe. |