![]() |
|
| |||
| |||
| הייתי רוצה קצת מידע. אני יהיה לבנות מחשב חדש. אני רוצה לוודא שניתן יהיה להציגה Blueray סרטים ללא שום בעיה. אני חושב מקבל 3.0 חלטורה DUAL CORE. אבל יש את כל המספרים האלה אני יודע מה הם dont מתכוון או מה זה טוב. כמו מטמון. L1 L2. האם DUAL CORE 2.5 חלטורה יהיה מהיר יותר אז DUAL CORE 3.0 חלטורה אם את המטמון הוא גבוה יותר? מה עוד אני צריך לחפש? אני מעוניין להשקיע בערך 100-150 $ על אמא Board / CPU משולבות. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל 64 ביט. אני רוצה להיות מסוגל להגדיל את 16gig + ראם. לא שאני אי פעם להשתמש בו עכשיו, אבל אולי בעתיד. הוא צריך להיות מסוגל להפעיל Blue Ray עם לא מדלגת על הסרט. הייתי אוהב לעשות את לוח האם עם HDMI dont כך אני צריך לקנות כרטיס הווידאו. כל הצעה? האם אני שואל יותר מדי בבית שלי מחיר בדולרים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7750 + יהיה ועוד 780G לוח האם = ~ 150 $ עם HDMI החוצה. אל דאגה לגבי דברים כמו זיכרון מטמון, רק את המודל #, הם בדרך כלל לא ניתן להשוות באופן ישיר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה על מידע זה! מצאתי כמה מעבדים כי הם 3gig את טווח המחירים. למה אתה בחרת אחד בשבילי להיות יותר טוב מאשר אחד גבוה יותר מהירות? לי, בתור מישהו שהוא חדש למחשב בונים דבר, הייתי חושב gigs גבוה יותר = מהר יותר. האם יש משהו שאני חסר? Im בטוח שיש. מה עושה את wattage צריך משהו? כמה מהם, 65 או 95 או 120. האם עלי לדאוג לגבי זה? |
|
| |||
| |||
| יש מגוון רחב של דברים כולל למות גודל המטמון, אדריכלות וכו 'שאין להן שום קשר עם Ghz וזה משפיע על מהירות המעבד. זהו מדד חסר משמעות, במידה רבה. אל תדאג בנוגע wattage, זה רק אמצעי CPUs למשוך קצת יותר כוח מאשר לאחרים.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| כנראה יותר חשוב הוא הסכום של ראם אתה מתכוון להכניס לתוך המערכת, הן של מעבד של שציינת צריך לעשות בסדר כל עוד אתה לא לקמץ ב ראם. 4Gig אמור להיות בסדר אבל עוד יותר טוב! |
|
| |||
| |||
| ש = Quad מהר אז DUAL CORE. מעבד אינטל, C2Q, 2,4, 4 MB L2 Chache זיכרון RAM: - 2 עד 4 GB תואם אמא Board (אינטל המקורי) נסה לרכוש מחשב מולטימדיה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט: אני חושב שיש לי סוף סוף החליט על מקרה =) http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262 אני מכיר את א lanbox. אבל נחשו מה? Dont אני יודע מה זה אומר את זה כל כך doesn't הן אותי LOL. חבר שלי יש אחת. אני אוהב איך שזה נראה. אני רוצה לעשות את זה עבור משתמשים ביתיים המדיה במחשב. אז היא סוג של גבוה. 9inches אני מאמין. זו היתה הבחירה שלי אחר http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182 אני חושב lanbox יהיה קל יותר לשמור מגניב. כאשר אני מקבל את compUSA אני תסתכל על שניהם ולבצע בחירה. ברגע שאני סוף סוף לקחת מקרה, אני יכול להתחיל להסתכל על אמא לוחות / CPU alittle קשה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כשאתה אומר לרכוש מחשב מולטימדיה ... מה זאת אומרת? המטרה העיקרית שלי היא מוזיקה, סרטים, תמונות, על הטלוויזיה שלי, מכור באמצעות קול להקיף את ביתי. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
בכל מקרה, זכור כי mATX מקרים אלה הם די קשה לעבוד ולשמור מגניב.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
וואו. אני פשוט הבנתי את תיבת יאן הוא למעשה קטן יותר הכולל אז לבן אחד. לרשת המקומית הוא 9high ואת לבן אחד 7. אבל הלבן הוא אחד 17x17 ואת יאן הוא 17x12. אני חושב IM יאן מקבל את התיבה. |