![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Norėčiau info. Būsiu statyti naują kompiuterį. Noriu įsitikinti, kad ji gali veikti Blueray filmus be problemų. Galvoju gauti 3,0 koncertą dual core. Bet yra ir visi šie numeriai i dont know, ką jie reiškia arba tai, kas gera. Kaip talpyklą. L1 L2. Ar Dual Core 2,5 koncertą bus greičiau nei dual core 3,0 koncertą, jei talpyklos yra didesnis? Ką dar aš turėčiau ieškoti? Aš norėčiau išleisti apie $ 100-150 su mama lenta / CPU combo. Noriu, kad būtų galima paleisti 64 bitų. Noriu, kad būtų galima išplėsti iki 16gig RAM +. Ne todėl, kad aš kada nors naudoti dabar, bet galbūt ateityje. Ji turi būti galima paleisti Blue Ray filmą su ne praleidžia. Norėčiau turėti su HDMI plokštę iš to I dont turi pirkti vaizdo plokštę. Any suggestions? Aš prašydama per daug ne mano kainų diapazone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7750 + BE plius 780G plok = ~ 150 $ ir turi HDMI OUT. Don't worry about stuff kaip talpyklą, tik modelis, paprastai jie negali būti tiesiogiai lyginamos.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks for that info! Radau kai perdirbėjai, kurie 3gig mano kainos. Kodėl pasirinkote vieną man būti didesnis greitis bet geriau nei viena? Man, kaip kažkas, kas yra nauja kompiuterio pastato dalykas, aš manau didesnė koncertų = greičiau. Ar aš ko nors trūksta? Im tikrai yra. Ką galią turi su nieko? kai yra 65 arba 95 arba 120. Turėčiau pergyventi? |
|
| |||
| |||
| Yra dalykų, įskaitant die dydis, talpyklos, architektūra ir tt, kad neturi nieko bendro su GHz ir kurios turi įtakos procesoriaus greičio diapazoną. Tai labai prasmės metrikos. Nesijaudinkite dėl galingumo, tai reiškia kai CPU traukti daugiau energijos nei kitos.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Turbūt dar svarbiau yra RAM dydis, kurį ketina įvesti į sistemą, tiek iš procesoriaus, Jūs minėjote reikia daryti gerai, kol nereikia taupyti dėl RAM. 4Gig turėtų būti gerai, bet dar geriau! |
|
| |||
| |||
| Q = Quad greičiau nei Dual Core. Intel procesorius, C2Q, 2.4, L2 Chache 4 MB RAM: - nuo 2 iki 4 GB Suderinamumas Mother Board (Intel Original) Pabandykite įsigyti multimedijos kompiuterį. |
|
| |||
| |||
| Citata: Manau, kad galiausiai nusprendė byla =) http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262 Aš žinau savo lanbox. O kas? I dont know, ką tai reiškia, kad tai nepadės ir man Lol. Mano draugas turi vieną. Man patinka kaip jis atrodo. Aš nori naudoti šią Home Media PC. Taigi natūra aukštaūgiai. 9inches tikiu. Tai buvo mano kitas pasirinkimas http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182 Manau lanbox bus lengviau laikyti vėsioje. Kai aš gausiu į CompUSA aš atrodys tiek ir padaryti pasirinkimą. Kai aš galutinai pasirinkti atveju, galiu pradėti ieškoti ne motina plokštės / CPU alittle sunkiau. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Kai sakote įsigyti multimedijos kompiuterį ... Ką tai reiškia? Mano pagrindinis tikslas yra muzika, filmus, nuotraukas, mano TV, užsikabinęs per mano namų surround. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Anyway, nepamirškite, kad tie mATX atvejais yra gana sunku dirbti ir laikyti vėsioje.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Citata:
WOW. Aš tiesiog suprato mano LAN lauke iš tiesų yra mažesni bendrą tada balta vieną. LAN 9high ir baltas vienas yra 7. O balta viena yra 17x17 ir 17x12 LAN. I think im getting LAN laukelyje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 64 X 2 Dual Core Processer? Core | scooby180169 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 28 rugsėjis 2009 09:28 |
| Core Vs. Dual Core - Video rendering time Race | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Rugpjūtis 29, 2009 09:31 |
| Dual Core vs Quad Core - ir kitus klausimus ... | ibex_57 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 5 spalis 2008 04:34 |
| Aukštasis Single Core, Dual Core Apatinis | mykul | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 16 vasaris 2008 13:28 |
| Dual Core Vs Quad Core procesorius? | ong_1988 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Kovas 18, 2007 22:22 |
| Temos įrankiai | |
| |