![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Es gribētu kādu info. I būs ēka jaunu datoru. Es gribu, lai pārliecinātos, ka tā var palaist Blueray filmas ar nekādu problēmu.
Es domāju, kā iegūt 3,0 GIG Dual Core. Bet tur ir visi šie numuri I dont zina, ko nozīmē vai kas ir labs. Tāpat kā cache. L1 L2. Ir Dual Core 2,5 kabriolets būs ātrāk, tad divkodolu 3,0 GIG ja cache ir augstāka? Ko vēl man vajadzētu meklēt? Es vēlētos iztērēt par $ 100-150 uz mātes kuģa / cpu combo. Es gribu, lai varētu palaist 64 bitu. Es gribu, lai varētu paplašināt, lai 16gig ram +. Nav, ka es kādreiz to izmantot šobrīd, bet varbūt nākotnē. Tas nepieciešams, lai varētu vadīt blue ray movie bez Lēcieni. Es mīlu ir mātesplate ar HDMI no tā I dont ir pirkt video karti. Any suggestions? Man prasot pārāk daudz kas ir manā cenu diapazonā? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
7.750 + BE plus 780G mātesplates = ~ $ 150 un ir HDMI out.
Neuztraucieties par sīkumi kā cache, tikai modelis #, parasti tie nav tieši salīdzināmi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Paldies par šo info!
Es atklāju dažu pārstrādātāju, kas ir 3gig manā cenu diapazonā. Kāpēc viena atlasītā man ir labāka nekā vienu lielāku ātrumu? Man, kā cilvēkam, kas ir jauns dators ēkas lieta, es domāju, ka lielāka gigs = ātrāk. Vai ir kaut kas man trūkst? Im pārliecināts, ka tur ir. Kāda jaudas ir ar kaut ko? dažas ir 65 vai 95 vai 120. Man būtu jāuztraucas par šo? |
|
|
|||
|
|||
|
Ir lietas, ieskaitot die izmērs, cache, arhitektūrā, uc, kas nav nekāda sakara ar GHz un kas ietekmē procesora ātrumu. Tas ir lielā mērā bezjēdzīga metriskā.
Neuztraucieties par jaudas, tas nozīmē tikai daži CPU pull vairāk enerģijas nekā citi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Droši vien svarīgāks ir summa RAM esat paredzējis laist sistēmā, gan CPU's Jūs minējāt jādara naudas, ja vien jums nav taupīt uz RAM. 4Gig jābūt naudas sodu, taču vēl labāk!
|
|
|
|||
|
|||
|
Q = Quad ātrāk nekā Dual Core.
Intel procesoru, C2Q, 2.4, L2 Chache 4 MB RAM: - 2 līdz 4 GB Compatible Mother board (Intel Original) Mēģināt iegādāties Multimedia PC. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Es domāju, ka esmu beidzot pieņēma lēmumu par lietas =) http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262 Es zinu, tā lanbox. Bet guess what? Nezinu ko tas nozīmē, lai tā doesn't gan man lol. Mans draugs ir viens. Man patīk, kā tas izskatās. Es vēlos izmantot šo par Home Media PC. Tādēļ tā ir sava veida gara. 9inches I believe. Šī bija mana citas izvēles http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182 Es domāju, ka lanbox būs vieglāk glabāt vēsumā. Kad es nokļūt CompUSA es apskatīt abus un izdarīt izvēli. Kad es beidzot paņemt lietu, es varu sākt meklēt pie mātes plates / cpu alittle grūtāk. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Kad jūs sakāt, iegādājoties multimediju PC ... what do you mean? Mans galvenais mērķis ir mūzika, filmas, fotogrāfijas, uz manu TV, saliekts līdz ar manas mājas surround sound. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Anyway, atcerieties, ka šie mATX gadījumi ir diezgan grūti strādāt un glabā vēsā.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
WOW. Es tikko sapratu, mana lan kaste ir faktiski mazāku vispārējo tam balta vienu. LAN 9high un baltās viens ir 7. Bet balts viens ir 17x17 un lan ir 17x12. Es domāju, im kļūst lan lodziņā. |