![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Chciałbym info. I będzie budowanie nowego komputera. Chcę, aby upewnić się, że można uruchomić Blueray filmów bez problemu. Mam tu na myśli uzyskanie 3,0 koncercie podwójnym rdzeniu. Ale są wszystkie te numery I dont znać co one oznaczają i co jest dobre. Jak Wikisłowniku. L1 L2. Czy podwójny rdzeń 2,5 koncercie będzie szybciej następnie podwójnej core 3,0 gig jeśli bufor jest wyższy? Co jeszcze powinienem szukać? Chciałbym spędzić około $ 100-150 na pokładzie matka / cpu kombi. Chcę być w stanie uruchomić 64-bitowe. Chcę, aby móc rozwinąć 16gig do barana +. Nie będę już nigdy go używać, ale może w przyszłości. To musi być w stanie uruchomić niebieskim ray filmu nie pomija. Bardzo chciałbym mieć płyty głównej z HDMI obecnie tak I dont musisz kupować karty wideo. Wszelkie sugestie? Am I zwracając zbytnio na moje cenowym? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7750 + BE plus płyta 780G = ~ 150 dolarów i obecnie posiada HDMI. Nie martw się o rzeczy, takie jak pamięć podręczna, tylko model, zwykle nie mogą być bezpośrednio porównywane.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dzięki tej informacji! Znalazłem kilka procesorów, które są 3gig w moim przedziale cenowym. Dlaczego z jednej wybranej dla mnie lepszy niż jakikolwiek jeden z większą prędkością? Dla mnie, jako ktoś, kto jest nowy komputer do budowania rzeczy, chciałbym myśleć wyższe koncerty = szybciej. Czy istnieje coś mi brakuje? Im na pewno istnieje. Co mocy muszą z czegoś? niektóre są 65 lub 95 lub 120. Czy muszę się martwić o tym? |
|
| |||
| |||
| Istnieje wiele rzeczy, w tym śmierć wielkości, Wikisłowniku, architektura, itp., które nie mają nic wspólnego z GHz i które wpływają na szybkość procesora. Jest to w dużej mierze znaczenia metrycznych. Nie martw się o moc, to tylko niektóre środki procesorów ciągnąć więcej energii niż inni.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Prawdopodobnie bardziej istotna jest ilość pamięci RAM masz zamiar wprowadzić do systemu, zarówno z procesorów wymienione powinny zrobić dobrze, dopóki nie skąpić na barana. 4Gig powinno być dobrze, ale im więcej tym lepiej! |
|
| |||
| |||
| Q = Quad szybciej następnie podwójnym rdzeniu. Procesor Intel, C2Q, 2.4, 4 MB L2 Chache RAM: - 2 do 4 GB Kompatybilny Matki pokładzie (Intel Original) Spróbuj zakupu multimedialne komputera. |
|
| |||
| |||
| Cytat: Sądzę, że w końcu zdecydował się na razie =) http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262 Znam swój lanbox. Ale guess what? I dont know what that means it doesnt tak jak mnie lol. Mój przyjaciel ma jeden. Lubię, jak to wygląda. I nie chce korzystać z tego dla Home Media PC. Więc jest to rodzaj talowego. 9inches wierzę. To był mój wybór innych http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182 Myślę, że lanbox będzie łatwiej zachować cool. Kiedy się do CompUSA będę patrzeć na obu i dokonać wyboru. Kiedy wreszcie wybrać przypadku mogę rozpocząć patrząc na matkę desek / cpu alittle trudniejsze. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Kiedy mówisz zakup komputerów multimedialnych ... Co masz na myśli? Moim głównym celem jest muzyka, filmy, zdjęcia, w mojej tv, podłączyć się do mojego domu dźwięku. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
W każdym razie należy pamiętać, że te mATX przypadkach są dość trudne do pracy i utrzymać cool.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Cytat:
WOW. Właśnie realizuje moje Lan polu jest faktycznie mniejszych ogólnej następnie białego jeden. LAN jest 9high i 7 z nich jest biały. Ale jedno jest białe 17x17 i 17x12 jest Lan. Myślę, że im uzyskanie Lan polu. |