![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aş dori nişte informaţii. I se va construi un nou calculator. Vreau să vă asiguraţi că acesta poate rula Blueray filme cu nici o problema. Mă gândesc de a obţine un 3.0 gig dual core. Dar sunt toate aceste numere I dont know ce le spui sau ceea ce este bun. Ca cache. L1 L2. Este un dual core 2.5 gig va fi mai rapid, atunci dual core 3.0 gig în cazul în care cache-ul este mai mare? Ce altceva ar trebui să-mi caut? Aş dori să-şi petreacă aproximativ 100-150 $ pe mama bord / cpu combo. Vreau să fie capabil să ruleze pe 64 biţi. Vreau să se poată extinde pentru a 16gig RAM +. Nu că voi folosi vreodată, acum, dar poate in viitor. Acesta trebuie să poată rula un film cu albastru ray nu trece peste. Mi-ar placea sa am o placa de baza cu HDMI afară, aşa că am dont trebuie să cumpăr o placă video. Orice sugestii? N-am cere prea mult la mine gamă de preţ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7750 + BE, plus o placa de bază 780G = ~ 150 dolari si are HDMI out. Nu vă faceţi griji despre chestii de genul cache-ul, la fel de model #, de obicei, ele nu pot fi comparate direct.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru că info! Am găsit unele procesoare care sunt 3gig în gamă de preţ. De ce vor de care aţi selectat-o pentru mine să fie mai bine decât orice parte dintr-o viteza mai mare? Pentru mine, ca pe cineva care este nou la computer clădire lucru, eu cred că ar fi mai mare gigs = mai repede. Există ceva Sunt lipseşte? Im sigur există. Ce trebuie să wattage cu ceva? unele sunt 65 sau 95 sau 120. Ar trebui să vă faceţi griji despre asta? |
|
| |||
| |||
| Există o serie de lucruri, inclusiv dimensiunea muri, cache-ul, arhitectura, etc, care nu au nimic de a face cu GHz şi care afectează viteza procesorului. Este o mare măsură de sens metrice. Nu vă faceţi griji cu privire la wattage, aceasta înseamnă doar unele procesoare trage mai multă putere decât altele.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Probabil, cea mai importantă este cantitatea de RAM vă intenţia de a pune în sistem, atât de procesoare le-aţi menţionat ar trebui să facă bine, atâta timp cât nu drămui pe RAM. 4Gig ar trebui să fie în regulă, dar cu atât mai mult cu atât mai bine! |
|
| |||
| |||
| Q = Quad mai repede atunci dual core. Procesor Intel, C2Q, 2.4, L2 Chache 4 MB RAM: - la 2 la 4 GB Compatibil Mama bord (Intel Original) Încercaţi să cumpăraţi Multimedia PC. |
|
| |||
| |||
| Citat: Cred ca am decis de la caz la caz =) http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262 Stiu ca o sa lanbox. Dar ghici ce? I dont ştiu ce înseamnă asta asa doesnt ambele mine lol. Prietenul meu are unul. Îmi place cum arată. Vreau sa fac pentru a folosi această casă de media pentru un PC. Deci este un fel de înalt. 9inches cred. Acest lucru a fost alegerea mea alte http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182 Cred că lanbox va fi mai uşor de a păstra calmul. Când am ajuns la compUSA voi uita-te la ambele şi de a face o alegere. După ce am sfârşit alegeţi un caz, nu pot începe căutarea de la mama panouri / cpu alittle greu. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Când spui cumpărare multimedia PC ... Ce vrei să spui? Meu principal scop este de muzică, filme, imagini, pe tv, cuplat prin casa mea sunet surround. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Oricum, reţineţi că mATX aceste cazuri sunt foarte greu de a lucra într-şi păstra calmul.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Citat:
WOW. M-am dat seama mea lan cutie este, de fapt, mai mici în total atunci albă. LAN este 9high alb şi unul este 7. Dar una este alb 17x17 şi lan este 17x12. Cred că im obtinerea lan cutie. |