menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Chcem si kúpiť procesor - 3Gig Duální Core Možno.

Reply

Thread Tools
Old 16 marca 2009, 20:42
Člen Skupina

Default Chcem si kúpiť procesor - 3Gig Duální Core Možno.

Chcela by som nejaké info. Budem budovanie nového počítača. Chcem, aby ste sa uistili, že môže bežať Blueray filmy so žiadnym problémom.

Já jsem přemýšlel o získanie 3,0 koncert duální jadro. Ale tam sú všetky tieto položky I dont vedieť, čo znamenajú a čo je dobré. Podobne ako cache. L1 L2. Je duálny jadro 2.5 koncertu bude rýchlejší potom dvojaký základné 3,0 koncert v prípade, že cache je vyššia? Čo iného by som mal hľadať?

Chtěl bych stráviť asi $ 100-150 na palube matka / cpu combo. Chcem, aby bolo možné spustiť 64 bit. Chcem, aby bolo možné rozšíriť na 16gig ram +. Nie že by som sa niekedy používa teraz, ale možno v budúcnosti. Je potrebné, aby bol schopný bežať modré ray film bez vynechá. Bol by som rád, že má základná doska s HDMI tak já dont mať ku kúpe grafickej karty.

Akýkoľvek návrhy? Am I žiadajú príliš veľa na mojej cenovej relácii?
Old 16 marca 2009, 21:03
Darcu Skupina

7750 + BE plus 780G dosku = ~ $ 150 a má HDMI výstup.

Nerobte si starosti o veci, ako je cache, len model #, väčšinou je nemožno priamo porovnávať.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 17 marca 2009, 10:22
Člen Skupina

Vďaka za info, že!

Našiel som niekoľko procesorov, ktoré sú 3gig v mojej cenovej relácii. Prečo sa ten, ktorý ste vybrali pre mňa bude lepšie, ako jeden z vyššiu rýchlosť?

Pre mňa, ako niekoho, kto je novým počítačom budova vec, myslím vyššia koncertoch = rýchlejší. Existuje niečo, čo som chýba? Im určite existuje.

Čo príkon musieť s niečím? niektoré sú 65 alebo 95 alebo 120. By som sa mal starať o to?
Old 17 marca 2009, 10:56
Darcu Skupina

Existuje mnoho vecí, vrátane zomrieť veľkosti cache, architektúre, atď, ktoré nemajú nič spoločného s GHz a ktoré majú vplyv na rýchlosť procesora. Je to do značnej miery zmysel metrických.

Nerobte si starosti s príkonom, to znamená len niekoľko procesorov vytiahnuť viac energie, než ostatní.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 18 marca 2009, 15:56
Člen Skupina

Asi dôležitejšie je množstvo pamäte RAM chcete vložiť do systému, a to ako na CPU to ste mali urobiť, je uvedené pokuty tak dlho, kým nebudete škudlit na barana. 4giga by mal byť dobre, ale čím viac, tým lepšie!

Old 19 marca 2009, 03:53
Banned Skupina

Q = Quad rýchlejšie potom dvojitým jadrom.

Intel procesor, C2Q, 2,4,
L2 chache 4 MB

RAM: - 2 až 4 GB

Kompatibilné Matka doske (Intel Original)

Skúste kúpiť multimediálne PC.
Old 19 marca 2009, 07:38
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal bluefox View Post
Asi dôležitejšie je množstvo pamäte RAM chcete vložiť do systému, a to ako na CPU to ste mali urobiť, je uvedené pokuty tak dlho, kým nebudete škudlit na barana. 4giga by mal byť dobre, ale čím viac, tým lepšie!

Díky za vstup. Som plánovania o získanie socket AM2 +, aby som mohol získať 1066 baran. I bude pomocou 8 koncertov pre teraz. Pracuje na získanie win7 64 bit.

Myslím, že som sa nakoniec rozhodol o veci =)

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262

Viem, že jeho jedna lanbox. Ale vieš čo? I dont vedieť, čo to znamená tak, ako mi to doesnt lol. Môj kamarát má jedno. Páči sa mi, ako to vyzerá. Ja chcem používať tento pre domáce médiá PC. Takže je to tak trochu vysoká. 9 palcov verím.

To boli moje ďalšie voľby

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182

Myslím, že lanbox bude jednoduchšie zachovať chladnú hlavu. Keď som sa dostať do CompUSA som sa pozrieť na oba a na výber.

Až som nakoniec vybrať veci, môžem začať hľadať v materinskom dosky / cpu alittle ťažšie.
Old 19 marca 2009, 07:49
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal johnpol78 View Post
Q = Quad rýchlejšie potom dvojitým jadrom.

Intel procesor, C2Q, 2,4,
L2 chache 4 MB

RAM: - 2 až 4 GB

Kompatibilné Matka doske (Intel Original)

Skúste kúpiť multimediálne PC.
Quad jadro je príliš drahé. Já bych skôr dostať dvojitým jadrom, pre túto chvíľu, a potom upgradovať neskôr. Keď som si matka palube budu hľadáte ten, ktorý podporuje quadcore pre istotu. Ale chcem vybudovať slušný rozpočet PC pre modrý lúč prehrávanie.

Keď poviete nákup multimediálne PC ... co si o tom myslíte? Mojím hlavným cieľom je hudba, filmy, fotky, na moju tv, hákovitý cez môj domov priestorový zvuk.
Old 19 marca 2009, 09:16
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal PhilipM1 View Post
Quad jadro je príliš drahé. Já bych skôr dostať dvojitým jadrom, pre túto chvíľu, a potom upgradovať neskôr. Keď som si matka palube budu hľadáte ten, ktorý podporuje quadcore pre istotu. Ale chcem vybudovať slušný rozpočet PC pre modrý lúč prehrávanie.

Keď poviete nákup multimediálne PC ... co si o tom myslíte? Mojím hlavným cieľom je hudba, filmy, fotky, na moju tv, hákovitý cez môj domov priestorový zvuk.
On nemá potuchy, čo to hovoríš.

Každopádně si uvedomte, že tí, mATX prípady sú dosť tvrdej práci a udržať chladnú hlavu.
Old 19 marca 2009, 09:31
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
On nemá potuchy, čo to hovoríš.

Každopádně si uvedomte, že tí, mATX prípady sú dosť tvrdej práci a udržať chladnú hlavu.

WOW. Len som si uvedomil mojej lán box je skutočne menšia, celkovo potom bieleho. LAN je 9high a biela je 7. Ale biela je 17x17 a 17x12 je lán. Myslím, že im získanie lán box.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
64 X 2 Dual Core spracovateľom? Quad Core scooby180169 Procesory, základné dosky & RAM 1 28.září 2009 09:28
Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslenie tímu Race cheesepuff Procesory, základné dosky & RAM 11 29.srpna 2009 09:31
Duálny Core vs Quad Core - a ďalšie otázky ... ibex_57 Procesory, základné dosky & RAM 13 5. októbra 2008 04:34
Vyššia Jednotný Core, Dolné Duální Core mykul Procesory, základné dosky & RAM 7 16. február 2008 13:28
Duálny Vs Core Quad Core procesory? ong_1988 Procesory, základné dosky & RAM 3 18. marca 2007 22:22
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.