![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chcela by som nejaké info. Budem budovanie nového počítača. Chcem, aby ste sa uistili, že môže bežať Blueray filmy so žiadnym problémom. Já jsem přemýšlel o získanie 3,0 koncert duální jadro. Ale tam sú všetky tieto položky I dont vedieť, čo znamenajú a čo je dobré. Podobne ako cache. L1 L2. Je duálny jadro 2.5 koncertu bude rýchlejší potom dvojaký základné 3,0 koncert v prípade, že cache je vyššia? Čo iného by som mal hľadať? Chtěl bych stráviť asi $ 100-150 na palube matka / cpu combo. Chcem, aby bolo možné spustiť 64 bit. Chcem, aby bolo možné rozšíriť na 16gig ram +. Nie že by som sa niekedy používa teraz, ale možno v budúcnosti. Je potrebné, aby bol schopný bežať modré ray film bez vynechá. Bol by som rád, že má základná doska s HDMI tak já dont mať ku kúpe grafickej karty. Akýkoľvek návrhy? Am I žiadajú príliš veľa na mojej cenovej relácii? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7750 + BE plus 780G dosku = ~ $ 150 a má HDMI výstup. Nerobte si starosti o veci, ako je cache, len model #, väčšinou je nemožno priamo porovnávať.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za info, že! Našiel som niekoľko procesorov, ktoré sú 3gig v mojej cenovej relácii. Prečo sa ten, ktorý ste vybrali pre mňa bude lepšie, ako jeden z vyššiu rýchlosť? Pre mňa, ako niekoho, kto je novým počítačom budova vec, myslím vyššia koncertoch = rýchlejší. Existuje niečo, čo som chýba? Im určite existuje. Čo príkon musieť s niečím? niektoré sú 65 alebo 95 alebo 120. By som sa mal starať o to? |
|
| |||
| |||
| Existuje mnoho vecí, vrátane zomrieť veľkosti cache, architektúre, atď, ktoré nemajú nič spoločného s GHz a ktoré majú vplyv na rýchlosť procesora. Je to do značnej miery zmysel metrických. Nerobte si starosti s príkonom, to znamená len niekoľko procesorov vytiahnuť viac energie, než ostatní.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Asi dôležitejšie je množstvo pamäte RAM chcete vložiť do systému, a to ako na CPU to ste mali urobiť, je uvedené pokuty tak dlho, kým nebudete škudlit na barana. 4giga by mal byť dobre, ale čím viac, tým lepšie! |
|
| |||
| |||
| Q = Quad rýchlejšie potom dvojitým jadrom. Intel procesor, C2Q, 2,4, L2 chache 4 MB RAM: - 2 až 4 GB Kompatibilné Matka doske (Intel Original) Skúste kúpiť multimediálne PC. |
|
| |||
| |||
| Citácia: Myslím, že som sa nakoniec rozhodol o veci =) http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262 Viem, že jeho jedna lanbox. Ale vieš čo? I dont vedieť, čo to znamená tak, ako mi to doesnt lol. Môj kamarát má jedno. Páči sa mi, ako to vyzerá. Ja chcem používať tento pre domáce médiá PC. Takže je to tak trochu vysoká. 9 palcov verím. To boli moje ďalšie voľby http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182 Myslím, že lanbox bude jednoduchšie zachovať chladnú hlavu. Keď som sa dostať do CompUSA som sa pozrieť na oba a na výber. Až som nakoniec vybrať veci, môžem začať hľadať v materinskom dosky / cpu alittle ťažšie. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Keď poviete nákup multimediálne PC ... co si o tom myslíte? Mojím hlavným cieľom je hudba, filmy, fotky, na moju tv, hákovitý cez môj domov priestorový zvuk. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Každopádně si uvedomte, že tí, mATX prípady sú dosť tvrdej práci a udržať chladnú hlavu.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Citácia:
WOW. Len som si uvedomil mojej lán box je skutočne menšia, celkovo potom bieleho. LAN je 9high a biela je 7. Ale biela je 17x17 a 17x12 je lán. Myslím, že im získanie lán box. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 64 X 2 Dual Core spracovateľom? Quad Core | scooby180169 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 28.září 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslenie tímu Race | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 29.srpna 2009 09:31 |
| Duálny Core vs Quad Core - a ďalšie otázky ... | ibex_57 | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 5. októbra 2008 04:34 |
| Vyššia Jednotný Core, Dolné Duální Core | mykul | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 16. február 2008 13:28 |
| Duálny Vs Core Quad Core procesory? | ong_1988 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 18. marca 2007 22:22 |
| Thread Tools | |
| |