мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Желим купити Процессор - Дуал Цоре 3Гиг Можда.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. март 2009, 20:42
Мембер Гроуп

Хтјела бих неки инфо. Ја ћу бити изградња новог рачунара. Желим да га се може изводити Блуераы филмове без проблема.

Мислим узимајући 3,0 харпун дуал цоре. Но, ту су сви ти бројеви ја донт кноткле шта они значе и шта је добро. Као и цацхе. Л1 Л2. Је дуал цоре 2,5 харпун ће бити брже онда дуал цоре 3,0 харпун цацхе ако је већи? Шта још требам да тражи?

Хтела бих потрошите око $ 100-150 на мајку пансион / ЦПУ комбиновани. Желим бити у могућности да тече 64 залогај. Желим бити у могућности проширити на 16гиг рам +. Није да ћу икад га користити сада, али можда у будућности. Она треба да буде у могућности да води плавом раы филм без прескачем. Ја бих радо да има матичну плочу са ХДМИ оут порт, тако ја донт морати купити графичку картицу.

Било који сугестија? Јесам ли превише на молба моја распон цена?
Old 16. март 2009, 21:03
Донаторска Група

7750 + БЕ плус 780Г матичне плоче = ~ 150 $ и има ХДМИ оут.

Не брините се ствари попут цацхе, само модел #, обично не могу бити директно упоредиви.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 17. март 2009, 10:22
Мембер Гроуп

Хвала за тај инфо!

Нашао сам неке процесори који су у мом 3гиг опсега цена. Зашто сте изабрали један за мене да буде било боље него једна од веће брзине?

За мене, као неког ко је нова зграда на рачунар ствар, ја бих мислити вишим наступе = брже. Има ли нешто недостаје сам ја? Им сигурно постоји.

Шта је са снагом морати ништа? неки 65 или 95 или 120. Требам ли да брине о томе?
Old 17. март 2009, 10:56
Донаторска Група

Постоји низ ствари укључујући умрети величину, цацхе, архитектуре, итд који немају везе са ГХз процесор и да утичу на брзину. То је углавном бесмислене метриц.

Не брините се са снагом, то значи само неке ЦПУ повући више струје од других.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 18. март 2009, 15:56
Мембер Гроуп

Вероватно је још важније износу од овна желите ставити у систем, а обе ЦПУ-а које сте поменули требало учинити у реду све док се не штедјети на РАМ. 4Гиг би требало да буде у реду, али што више то боље!

Old 19. март 2009, 03:53
Аустин Гроуп

К = Куад брже онда дуал цоре.

Интел процесор, Ц2К, 2/4,
Л2 Цхацхе 4 МБ

РАМ: - од 2 до 4 ГБ

Компатибилни Мајка пансион (Интел Оригинал)

Покушајте купити Мултимедиа ПЦ.
Old 19. март 2009, 07:38
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы блуефокс View Post
Вероватно је још важније износу од овна желите ставити у систем, а обе ЦПУ-а које сте поменули требало учинити у реду све док се не штедјети на РАМ. 4Гиг би требало да буде у реду, али што више то боље!

хвала за допринос. Ја сам на планирање узимајући један АМ2 + соцкет, тако да могу добити рам 1066. Ја ћу бити помоћу 8 наступе за сада. Радећи на уин7 узимајући 64 залогај.

Мислим да сам на крају одлучио на случај =)

хттп://ууу.цомпуса.цом/апплицатионс/...&Ску=Т925-2262

Знам један њен ланбокс. Али погодите шта? Ја донт кноткле шта то значи, тако да се и мене лол. Мој пријатељ има једну. Свиђа ми се како то изгледа. ЈА донт оскудица да бисте користили ову за дом медији ПЦ. Па то је врста стаса. 9инцхес верујем.

То је био мој други избор

хттп://ууу.цомпуса.цом/апплицатионс/...&Ску=Т925-2182

Мислим да је ланбокс ће бити лакше да задржите цоол. Кад сам доћи до цомпУСА ћу погледати обе и направити избор.

Када сам напокон мотика случају, не могу почети гледајући мајку заједнице / ЦПУ алиттле теже.
Old 19. март 2009, 07:49
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы јохнпол78 View Post
К = Куад брже онда дуал цоре.

Интел процесор, Ц2К, 2/4,
Л2 Цхацхе 4 МБ

РАМ: - од 2 до 4 ГБ

Компатибилни Мајка пансион (Интел Оригинал)

Покушајте купити Мултимедиа ПЦ.
Куад цоре је прескупо. Радије бих добити дуал цоре, за сада, а онда надоградити касније. Нашто ЈА добити један мајка одбора ћу бити у потрази за једну која подржава куадцоре сигурно. Али ја желим да изграде пристојно буџет за пц плава раы репродукцију.

Када рећи куповине вишемедијски ПЦ ... Како то мислиш? Мој главни циљ је музика, филмови, слике, на мом тв, упецан се кроз мој дом сурроунд звук.
Old 19. март 2009, 09:16
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы ПхилипМ1 View Post
Куад цоре је прескупо. Радије бих добити дуал цоре, за сада, а онда надоградити касније. Нашто ЈА добити један мајка одбора ћу бити у потрази за једну која подржава куадцоре сигурно. Али ја желим да изграде пристојно буџет за пц плава раы репродукцију.

Када рећи куповине вишемедијски ПЦ ... Како то мислиш? Мој главни циљ је музика, филмови, слике, на мом тв, упецан се кроз мој дом сурроунд звук.
Он нема појма што он причају.

У сваком случају, не заборавите да оне мАТКС случајеви су прилично тешко радити у извршуј цоол.
Old 19. март 2009, 09:31
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Он нема појма што он причају.

У сваком случају, не заборавите да оне мАТКС случајеви су прилично тешко радити у извршуј цоол.

УОУ. Управо сам схватио мој лан кутија је заправо мањи укупни затим белим један. Године лан је 9хигх и један је бели 7. Али бела је 17кс17, а лан је 17кс12. Мислим да им добијање лан кутија.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц