az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Bir işlemci satın almak istiyorum - 3Gig Çift Çekirdekli Belki.

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2009, 20:42 16
Üye Grubu

Default Bir işlemci satın almak istiyorum - 3Gig Çift Çekirdekli Belki.

Biraz bilgi istiyorum. Yeni bir bilgisayar inşa edilecektir. Emin hiçbir sorun ile Blueray filmler çalıştırabilirsiniz yapmak istiyorum.

Ben 3,0 iş çift çekirdekli almanın düşünme duyuyorum. Ama ben ne demek ya da ne iyi bilmiyorduysanız bu sayılardır. Önbellek gibi. L1 L2. Eğer önbellek yüksek bir çift çekirdekli 2,5 iş için hızlı sonra da çift çekirdekli 3,0 iş mi? Ben ne olmalıdır?

Ben Anakartta / işlemci birlikte yaklaşık 100-150 $ harcamak istiyorum. Ben 64 bitlik çalışabiliyor olmak istiyorum. Ben 16gig RAM Genişletmek için mümkün olmak istiyorum +. Not that I ever Şimdi kullanacaktır, ama belki ileride. Hiçbir atlar ile mavi ışını film çalışabiliyor olması gerekir. Çünkü bu kadar I dont HDMI'li bir anakart için aşk bir ekran kartı satın almak zorunda.

Any suggestions? Ben de benim kadar fiyat mesafeden istiyor muyum?
Old Mart 2009, 21:03 16
Bağış Grubu

7750 + bir 780G anakart artı = ~ 150 $ BE ve HDMI çıkışı var.

Önbellek gibi şeyler hakkında endişelenme sadece model #, genellikle doğrudan kıyaslanamaz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old Mart 2009, 10:22 17
Üye Grubu

Bu bilgi için teşekkürler!

O 3gig benim fiyat aralığında bazı işlemciler bulundu. Neden olacak bir bana bir daha bir daha hızlı olmak için seçilen?

Ben yüksek Gb'lik = hızlı düşünürdüm bana olan bilgisayar bina şey yeni olan biri olarak için. Ben eksik birşey var mı? Im emin var.

Ne vat miktarı bir şey ile ilgisi var? bazı 65 veya 95 veya 120 vardır. Bu endişe mi?
Old Mart 2009, 10:56 17
Bağış Grubu

İşte büyüklüğü, önbellek kalıp, mimarlık, vb bu GHz bir ilgisi yok ve bu işlemci hızını etkileyen şeyler de dahil olmak üzere bir dizi vardır. Bu büyük bir ölçüt anlamsız.

Bu vat miktarı konusunda endişelenmeyin, sadece bazı CPU'ları diğerlerinden daha fazla güç çekmek anlamına gelir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old Mart 2009, 15:56 18
Üye Grubu

Muhtemelen daha önemli RAM bir sisteme gerek CPU size RAM üzerinde eksik olmayan sürece iyi yapmalıyım belirttiğim koymak niyetinde miktardır. 4Gig iyi ama daha iyi olmalı!

Old Mart 2009 03:53, 19
Yasak Grubu

S = Dört daha hızlı olarak, çift çekirdekli.

Intel işlemci, C2Q, 2.4,
L2 Chache 4 MB

RAM: - 2 ila 4 GB

Uyumlu Anakartta (Intel Orijinal)

Multimedya PC satın almaya çalışın.
Old Mart 2009, 07:38 19
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by bluefox View Post
Muhtemelen daha önemli RAM bir sisteme gerek CPU size RAM üzerinde eksik olmayan sürece iyi yapmalıyım belirttiğim koymak niyetinde miktardır. 4Gig iyi ama daha iyi olmalı!

thanks for the input. Bir AM2 ilgili planlama pm + soketi yani 1066 koç alabilirsiniz. Şimdi 8 Gb'lik kullanarak olacaktır. Çalışma win7 64 bitlik ilgili.

Ben son bir davayla ilgili karar verdik =) düşünüyorum

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262

Ben onun bir lanbox biliyorum. Ama ne oldu? Ben bu nedenle de yaz lol doesnt ne demek bilmiyorduysanız. Arkadaşım var. Sevdiğim nasıl görünüyor. Ben bir ana bilgisayarda bu kullanmak istiyorum. Bu nedenle uzun bir türüdür. 9inches inanıyorum.

Bu benim diğer tercihti

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182

Ben lanbox serin tutmak için daha kolay olacağını düşünüyorum. Ben de bakacağız ve bir seçim yapması compUSA için.

Sonra sonunda bir durumda seçin, ben anne kartlarına bakarak başlayabilirsiniz / işlemci alittle zor.
Old Mart 2009, 07:49 19
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by johnpol78 View Post
S = Dört daha hızlı olarak, çift çekirdekli.

Intel işlemci, C2Q, 2.4,
L2 Chache 4 MB

RAM: - 2 ila 4 GB

Uyumlu Anakartta (Intel Orijinal)

Multimedya PC satın almaya çalışın.
dört çekirdekli çok pahalı. Ben değil, şimdi, ve daha sonra bunu yükseltme bir çift çekirdekli tanınacak. Ben bir kesin quadcore destekler arayan bir Anakartta almak. Ama mavi ışını çalma için bir bütçe adet inşa etmek istiyorum.

Ne zaman sen satın multimedya bilgisayar ... Ne demek istiyorsun? Benim asıl amacı müzik, benim televizyonda filmler, resimler, ev ile bağladım ses surround.
Old Mart 2009, 09:16 19
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by PhilipM1 View Post
dört çekirdekli çok pahalı. Ben değil, şimdi, ve daha sonra bunu yükseltme bir çift çekirdekli tanınacak. Ben bir kesin quadcore destekler arayan bir Anakartta almak. Ama mavi ışını çalma için bir bütçe adet inşa etmek istiyorum.

Ne zaman sen satın multimedya bilgisayar ... Ne demek istiyorsun? Benim asıl amacı müzik, benim televizyonda filmler, resimler, ev ile bağladım ses surround.
Başbakan hakkında neler konuştuğunu's hiç bir fikrim var.

Neyse, bu mATX durumda çok çalışmak zordur ve serin tutmak hatırlıyorum.
Old Mart 2009, 09:31 19
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
Başbakan hakkında neler konuştuğunu's hiç bir fikrim var.

Neyse, bu mATX durumda çok çalışmak zordur ve serin tutmak hatırlıyorum.

WOW. Sadece LAN kutusunu fark aslında KÜÇÜK genel sonra beyaz olanıdır. LAN ve beyaz bir 9high ise 7. Ama beyaz bir 17x17 ve LAN ise 17x12 olduğunu. Ben Sohbet LAN kutusunu elde düşünüyorum.
Reply

Register

Bookmarks