менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Я хочу купити Процесор - Dual Core 3Gig Може бути.

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 березня 2009, 20:42
Член групи

Default Я хочу купити Процесор - Dual Core 3Gig Може бути.

Я хотів би трохи інформації. Я буду будувати новий комп'ютер. Я хочу переконатися, що вона може працювати BlueRay фільми без проблем.

Я маю на увазі Початок концерту 3,0 Dual Core. Але всі ці цифри я не знаю, що вони означають і що це добре. Як кеш. L1 L2. Є Dual Core 2,5 концерту буде швидше, ніж Dual Core 3,0 концерту, якщо кеш вище? Що ще потрібно шукати?

Я хотів би витратити близько $ 100-150 на материнській платі / CPU Combo. Я хочу, щоб мати можливість запускати 64-бітний. Я хочу бути в змозі розширювати до 16gig RAM +. Не те щоб я коли-небудь використовувати його зараз, але, можливо, в майбутньому. Він повинен мати можливість запускати Blue Ray фільмів, не пропускає. Я хотів би, щоб материнська плата з HDMI-вихід і я Dont доведеться купити відеокарту.

Будь-які пропозиції? Я дуже багато чого в моєму ціновому діапазоні?
Old 16 березня 2009, 21:03
Донор групи

7750 + ВЕ плюс 780G материнську плату = ~ $ 150 і має HDMI OUT.

Не турбуйтеся про речі, як кеш, тільки Модель, як правило, вони не можуть бути безпосередньо порівнювати.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 17 березня 2009, 10:22
Член групи

Завдяки цій інформації!

Я знайшов кілька процесорів, які є 3gig в моєму ціновому діапазоні. Чому той, який ви обрали для мене буде краще, ніж один з вище швидкість?

Для мене, як людини, який є новим для побудови комп'ютерних річ, я думаю, вище Концерти = швидше. Щось мені не вистачає? Im впевнений, є.

Що потужності потрібно ні з чим? деякі з них 65 або 95 або 120. Чи потрібно турбуватися з цього приводу?
Old 17 березня 2009, 10:56
Донор групи

Є ряд факторів, включаючи розмір кристала, кеш, архітектура і т.д., які не мають нічого спільного з ГГц і що впливає на швидкість роботи процесора. Це в значній мірі безглуздим метрики.

Не турбуйтеся про потужність, це просто означає, що деякі процесори тягнути більше енергії, ніж інші.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 18 березня 2009, 15:56
Член групи

Можливо, більш важливим є кількість оперативної пам'яті Ви плануєте вкласти в системі, обидва процесора Ви згадали, повинна робити добре до тих пір, поки ви не скупиться на барана. 4Gig повинно бути нормально, але чим більше, тим краще!

Old 19 2009 березня, 03:53
Забороненої угруповання

Q = Quad швидше, ніж двоядерні.

Intel Processor, C2Q, 2.4,
L2 Chache 4 МБ

Оперативна пам'ять: - від 2 до 4 ГБ

Працює з материнської плати (Intel Original)

Спробуйте придбати Мультимедійний комп'ютер.
Old 19 2009 березня, 07:38
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Bluefox View Post
Можливо, більш важливим є кількість оперативної пам'яті Ви плануєте вкласти в системі, обидва процесора Ви згадали, повинна робити добре до тих пір, поки ви не скупиться на барана. 4Gig повинно бути нормально, але чим більше, тим краще!

Спасибо за вхід. Я планую отримати Socket AM2 +, щоб я міг отримати 1066 RAM. Я буду використовувати 8 концертів зараз. Працюючи на отримання win7 64 біт.

Мені здається, я нарешті вирішив у справі =)

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262

Я знаю свої lanbox. Але знаєте що? Я не знаю, що це значить так як мені doesn't LOL. Мій друг є. Мені подобається, як вона виглядає. Я хочу використовувати це для домашнього мультимедійного ПК. Тому виду високий. 9inches я вірю.

Це була моя іншого вибору

http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182

Я думаю, що lanbox буде легше зберігати холоднокровність. Коли я отримую в CompUSA я буду дивитися в обидва, і зробити вибір.

Коли я, нарешті, вибрати річ, я можу почати дивитися на Материнські плати / CPU alittle складніше.
Old 19 2009 березня, 07:49
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав johnpol78 View Post
Q = Quad швидше, ніж двоядерні.

Intel Processor, C2Q, 2.4,
L2 Chache 4 МБ

Оперативна пам'ять: - від 2 до 4 ГБ

Працює з материнської плати (Intel Original)

Спробуйте придбати Мультимедійний комп'ютер.
Quad Core, є занадто дорогим. Я б скоріше отримати подвійне ядро, на даний момент, а потім відновити його пізніше. Коли я отримаю я материнській платі будуть шукати ту, яка підтримує чотирьохядерний точно. Але я хочу, щоб побудувати гідну бюджетних ПК для відтворення Blue Ray.

Коли ви говорите, придбати мультимедійний комп'ютер ... Що ви маєте на увазі? Моя головна мета це музика, фільми, фотографії, на мій телевізор, підключили через мій будинок і об'ємним звуком.
Old 19 2009 березня, 09:16
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав PhilipM1 View Post
Quad Core, є занадто дорогим. Я б скоріше отримати подвійне ядро, на даний момент, а потім відновити його пізніше. Коли я отримаю я материнській платі будуть шукати ту, яка підтримує чотирьохядерний точно. Але я хочу, щоб побудувати гідну бюджетних ПК для відтворення Blue Ray.

Коли ви говорите, придбати мультимедійний комп'ютер ... Що ви маєте на увазі? Моя головна мета це музика, фільми, фотографії, на мій телевізор, підключили через мій будинок і об'ємним звуком.
Він не має поняття, що він говорить.

У будь-якому разі, пам'ятайте, що ці випадки MATX дуже важко працювати і зберігати холоднокровність.
Old 19 2009 березня, 09:31
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Він не має поняття, що він говорить.

У будь-якому разі, пам'ятайте, що ці випадки MATX дуже важко працювати і зберігати холоднокровність.

WOW. Я просто зрозумів моєї ЛВС поле фактично менше спільного, то білий. ЛВС 9high і один білий 7. Але один білий 17х17 і в локальній мережі 17x12. Я думаю, їм отримувати ЛВС поле.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.