![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хотів би трохи інформації. Я буду будувати новий комп'ютер. Я хочу переконатися, що вона може працювати BlueRay фільми без проблем. Я маю на увазі Початок концерту 3,0 Dual Core. Але всі ці цифри я не знаю, що вони означають і що це добре. Як кеш. L1 L2. Є Dual Core 2,5 концерту буде швидше, ніж Dual Core 3,0 концерту, якщо кеш вище? Що ще потрібно шукати? Я хотів би витратити близько $ 100-150 на материнській платі / CPU Combo. Я хочу, щоб мати можливість запускати 64-бітний. Я хочу бути в змозі розширювати до 16gig RAM +. Не те щоб я коли-небудь використовувати його зараз, але, можливо, в майбутньому. Він повинен мати можливість запускати Blue Ray фільмів, не пропускає. Я хотів би, щоб материнська плата з HDMI-вихід і я Dont доведеться купити відеокарту. Будь-які пропозиції? Я дуже багато чого в моєму ціновому діапазоні? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7750 + ВЕ плюс 780G материнську плату = ~ $ 150 і має HDMI OUT. Не турбуйтеся про речі, як кеш, тільки Модель, як правило, вони не можуть бути безпосередньо порівнювати.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Завдяки цій інформації! Я знайшов кілька процесорів, які є 3gig в моєму ціновому діапазоні. Чому той, який ви обрали для мене буде краще, ніж один з вище швидкість? Для мене, як людини, який є новим для побудови комп'ютерних річ, я думаю, вище Концерти = швидше. Щось мені не вистачає? Im впевнений, є. Що потужності потрібно ні з чим? деякі з них 65 або 95 або 120. Чи потрібно турбуватися з цього приводу? |
|
| |||
| |||
| Є ряд факторів, включаючи розмір кристала, кеш, архітектура і т.д., які не мають нічого спільного з ГГц і що впливає на швидкість роботи процесора. Це в значній мірі безглуздим метрики. Не турбуйтеся про потужність, це просто означає, що деякі процесори тягнути більше енергії, ніж інші.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Можливо, більш важливим є кількість оперативної пам'яті Ви плануєте вкласти в системі, обидва процесора Ви згадали, повинна робити добре до тих пір, поки ви не скупиться на барана. 4Gig повинно бути нормально, але чим більше, тим краще! |
|
| |||
| |||
| Q = Quad швидше, ніж двоядерні. Intel Processor, C2Q, 2.4, L2 Chache 4 МБ Оперативна пам'ять: - від 2 до 4 ГБ Працює з материнської плати (Intel Original) Спробуйте придбати Мультимедійний комп'ютер. |
|
| |||
| |||
| Цитата: Мені здається, я нарешті вирішив у справі =) http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2262 Я знаю свої lanbox. Але знаєте що? Я не знаю, що це значить так як мені doesn't LOL. Мій друг є. Мені подобається, як вона виглядає. Я хочу використовувати це для домашнього мультимедійного ПК. Тому виду високий. 9inches я вірю. Це була моя іншого вибору http://www.compusa.com/applications/...&Sku=T925-2182 Я думаю, що lanbox буде легше зберігати холоднокровність. Коли я отримую в CompUSA я буду дивитися в обидва, і зробити вибір. Коли я, нарешті, вибрати річ, я можу почати дивитися на Материнські плати / CPU alittle складніше. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Коли ви говорите, придбати мультимедійний комп'ютер ... Що ви маєте на увазі? Моя головна мета це музика, фільми, фотографії, на мій телевізор, підключили через мій будинок і об'ємним звуком. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
У будь-якому разі, пам'ятайте, що ці випадки MATX дуже важко працювати і зберігати холоднокровність.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Цитата:
WOW. Я просто зрозумів моєї ЛВС поле фактично менше спільного, то білий. ЛВС 9high і один білий 7. Але один білий 17х17 і в локальній мережі 17x12. Я думаю, їм отримувати ЛВС поле. |