![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Четох няколко статии на i7 ще спечелим, но какво вашите мнения за него |
|
| |||
| |||
| i7 вече спечели. Критерии и реалния свят на игрите са показали, че phenom 2permorms-лошо в игрите, но малко по-добре в кодиране. струва колкото като Intel q9400 и все още получава бити. му не е толкова добър процесор за 300 $ се ядрото i7. единственото хубаво нещо е, че вие DONT нужда от нова дънна платка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Четох в Максимална PC, че AMD излиза с 6 основни и 12 ядрото на процесора скоро. Аз ще се опитам да намеря една статия за него в една минута.
|
| |||
| |||
| Intel излиза с 8 основни и 12 основни и нея, но винаги ще има нови технологии. За пример, 4 години преди това беше всичко за часовника скорост. 2,4 тогава 3.2. Всеки е обсъждането, които ще получи до 5 GHz първи. Тогава двойната ядра излезе. Сега мисля, че някои нови технологии, ще излезе. Никой не знаеше, за да положи повече ядра. Предполагам, ще видим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И двете са безполезни за игри, така че i7 победи в чисто изпълнение за работна тълпата.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| и двете са безполезни за игри ????????? Какво ще предложи за игри един Opteron или Xeon Знам там CPU на сървъра, но |
|
| |||
| |||
| Ъ-ъ, и не?
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Вашата много отрицателни. 300 $ i7 превъзхожда в qx9700 във всеки мач. когато тя не е добра за игри? |
|
| |||
| |||
| В E8500 превъзхожда и двете.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| дори и в игра, която може да използвате четворни ядра? като Lonely Planet и върховен главнокомандващ. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Решение CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 26 май 2009 г. 18:32 |
| AMD Phenom II X4 940 срещу Intel i7 920 | robina80 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 6 Feb 2009 16:00 |
| Ще AM2 + Phenom работата на тази дънна платка? | dom96 | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 21 Jan 2009 10:57 |
| Phenom буболечка | garethpletts | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 12 Jan 2008 11:51 |
| Mobo за phenom? | craiig | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 10 Jan 2008 09:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |