![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Četl jsem několik článků o I7 vyhraje, ale co je Váš názor na to |
|
| |||
| |||
| I7 již vyhrál. Měřítek a reálný svět hra ukázala, že phenom 2permorms horší ve hře, ale o něco lepší v kódování. stojí stejně jako Intel q9400 a stále dostává poražen. jeho není tak dobrý procesor na 300 $ dostanete základní I7. jediná dobrá věc je, že jste dont potřebovat novou desku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Četl jsem, že v Maximum PC AMD přichází s jádrem a 6 a 12 CPU brzy. I pokusíme najít článek o tom za chvilku.
|
| |||
| |||
| Intel přichází s 8 základních a 12 základních stejně, ale vždy budou nové technologie. Například, 4 lety to bylo o hodinové rychlosti. 2.4 potom 3.2. všichni diskutují, kdo by se dostat do první 5 GHz. Poté žil dvojí vyšel. tak teď si myslím nějaké nové technologie přijde mimo. nikdo věděl dát více jader. Myslím, že jsme se uvidí |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oba jsou k ničemu, pro hraní her, takže I7 výher v čisté výkon pro pracovní stanice davu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jak je k ničemu, pro hry ????????? co by podle Vašeho názoru pro herní jeden nebo Opteron Xeon Vím, že server cpu, ale |
|
| |||
| |||
| Hm, ani?
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Váš velmi negativní. 300 $ I7 výkonem qx9700 v každé hře. Kde je to není dobré pro hraní her? |
|
| |||
| |||
| Na E8500 překoná obojí.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| dokonce i ve hře, které lze využít čtyřjádrových jádra? jako je Lonely Planet a Supreme Commander. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rozhodnutí CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 26. května 2009 18:32 |
| AMD Phenom II X4 940 vs Intel I7 920 | robina80 | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 6. února 2009 16:00 |
| AM2 + Phenom bude fungovat na této desce? | dom96 | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 21. ledna 2009 10:57 |
| Phenom chyba | garethpletts | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 12. ledna 2008 11:51 |
| Mobo pro phenom? | craiig | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 10. ledna 2008 09:32 |
| Thread Nástroje | |
| |