![]() |
|
| |||
| |||
| Διάβασα τα άρθρα της ηλικίας i7 θα κερδίσει αλλά whats την άποψή σας σχετικά με αυτό |
|
| |||
| |||
| i7 ήδη κερδίσει. Τα σημεία αναφοράς και του πραγματικού κόσμου παιχνίδια έχουν δείξει ότι οι phenom 2permorms χειρότερο στα παιχνίδια, αλλά λίγο καλύτερα στο encoding. κοστίζει όσο το ένα Intel q9400 παίρνει ακόμη και ξυλοδαρμό. δεν την τόσο καλή επεξεργαστή για 300 $ get πυρήνας i7. το μόνο καλό είναι ότι εσείς dont ανάγκη μια νέα μητρική πλακέτα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Διάβασα στην Ανώτατη PC AMD ότι βγαίνει με έναν πυρήνα 6 και 12 πυρήνα επεξεργαστή σύντομα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα άρθρο σχετικά με αυτό σε ένα λεπτό.
|
| |||
| |||
| Intel βγαίνει με 8 πυρήνα βασικών και 12, αλλά θα υπάρχει πάντα η νέα τεχνολογία. Για παράδειγμα, 4 χρόνια πριν ήταν όλα σχετικά με την ταχύτητα ρολογιού. 2.4 τότε 3.2. όλοι συζητάμε που θα φτάσετε στο 5 GHz πρώτα. το διττό πυρήνες βγήκε. τώρα πιστεύω ότι κάποια νέα τεχνολογία θα βγει. κανείς δεν ήξερε για να το θέσουμε πιο πυρήνες. Μάλλον θα δούμε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και οι δύο είναι άχρηστοι για gaming, οπότε το i7 νίκες σε καθαρή απόδοση για το σταθμό εργασίας του πλήθους.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| και οι δύο είναι άχρηστοι για gaming ????????? Τι θα προτείνατε για gaming ένα Opteron ή Xeon γνωρίζω εκεί server της cpu αλλά |
|
| |||
| |||
| Όχι, δεν?
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| σας είναι πολύ αρνητική. των 300 $ i7 ξεπεράσει το qx9700 σε κάθε παιχνίδι. όπου αυτό δεν είναι καλό για gaming; |
|
| |||
| |||
| Η E8500 ξεπεράσει και τα δύο.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| ακόμη και στο παιχνίδι που μπορεί να αξιοποιήσει τετράκλινα πυρήνες; όπως Lonely Planet και ανώτατο κυβερνήτη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Απόφαση CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 26η Μαΐου 2009 18:32 |
| AMD Phenom ΙΙ X4 940 vs Intel i7 920 | robina80 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 6 Φεβ 2009 16:00 |
| Θα AM2 + Phenom μητρική πλακέτα για αυτό το έργο; | dom96 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 21 Ιαν 2009 10:57 |
| Phenom bug | garethpletts | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 12 Ιαν 2008 11:51 |
| Mobo για το phenom; | craiig | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 10 Ιαν 2008 09:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |