![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čitala sam par članaka na i7 će pobjediti nego što je vaše mišljenje o njoj |
|
| |||
| |||
| i7 već osvojio. Repere i stvarnog svijeta igara su pokazali da je phenom 2permorms lošije u igrama, ali se malo bolje u kodiranju. IT troškova koliko Intel q9400, a još uvijek dobiva tukli. ne njen takav dobar procesor za 300 $ dobijete core i7. jedina dobra stvar je da te dont morati novu matičnu ploču. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čitala sam u najvišu AMD računalo koje dolazi s 6 osnovnih i 12 core CPU uskoro. Ja ću pokušati pronaći članak o tome u minuti.
|
| |||
| |||
| Intel dolazi s 8 jezgri i 12 jezgri, ali uvijek će biti novih tehnologija. Na primjer, 4 godine je to sve o clock speed. 2,4 onda 3.2. diskutovanje je svima koji bi se na 5 GHz prvi. onda dual jezgre iziđe. Mislim da je to sad neka nova tehnologija će izaći. nitko nije znao da stavite više jezgri. Valjda ćemo vidjeti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oba su beskorisni za igranje, tako da je pobjeda u i7 čiste performanse za radnu gužva.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| obje su beskorisni za gaming ????????? Što bi vam predlažemo za gaming Opteron jedan ili Xeon znam postoji poslužitelju CPU-a, ali |
|
| |||
| |||
| Uh, ne?
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Vaše vrlo negativno. za 300 $ i7 nadmaši u qx9700 u svakoj igri. gdje se ona nije dobra za gaming? |
|
| |||
| |||
| The E8500 nadmaši oboje.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| čak u igri koje možete koristiti quad jezgre? poput Lonely Planet i vrhovnog zapovjednika. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Odluka CPU - AMD Phenom 9950 / Phenom 720 | xZoDiACx | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 26. svibanj 2009 18:32 |
| AMD Phenom II X4 940 vs Intel i7 920 | robina80 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 6. veljača 2009 16:00 |
| Hoće AM2 + Phenom raditi na ovoj matičnoj ploči? | dom96 | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 21 siječanj 2009 10:57 |
| Phenom bug | garethpletts | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 12 siječanj 2008 11:51 |
| Mobo za phenom? | craiig | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 10 siječanj 2008 09:32 |
| Thread Tools | |
| |