![]() |
|
| |||
| |||
| קראתי כמה מאמרים על i7 יהיה לנצח אבל מה את רואה על זה |
|
| |||
| |||
| i7 כבר זכתה. מידע בנושא ואת העולם האמיתי המשחקים הראו כי phenom 2permorms גרוע יותר במשחקים, אבל קצת יותר טוב ב קידוד. הוא עולה ככל q9400 של אינטל ועדיין מקבל מכות. זה לא כזה טוב עבור מעבד 300 $ לקבל core i7. הדבר הטוב היחיד הוא שאתה צריך dont חדשה לוח האם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קראתי ב מקסימלית מחשב AMD כי היא יוצאת עם 6 ליבות ו 12 ליבות CPU בקרוב. אני יהיה לנסות למצוא מאמר על זה רגע.
|
| |||
| |||
| אינטל יוצאת עם 8 ליבות ו 12 הליבה גם כן, אבל שם תמיד יהיה טכנולוגיה חדשה. לדוגמה, 4 שנים לפני זה היה הכל על מהירות השעון. 2.4 לאחר מכן 3.2. כל אדם אשר היה דיון להגיע 5 Ghz הראשון. לאחר מכן יצא כפול ליבות. אז עכשיו אני חושב כמה חדשים בטכנולוגיה יצא. אף אחד לא ידע לשים יותר ליבות. אני מניח שאנחנו יראו |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שתיהן חסר תועלת עבור משחקים, כך i7 זוכה ב טהור ביצועים עבור העבודה קהל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| שתיהן חסר תועלת עבור משחקים ????????? מה היית מציע עבור המשחקים של Opteron או Xeon אני יודע שיש שרת CPU של אבל |
|
| |||
| |||
| אה, לא?
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| את מאוד שלילית. 300 $ i7 את הביצועים של qx9700 בכל משחק. איפה זה לא טוב בשביל המשחק? |
|
| |||
| |||
| E8500 על הביצועים של שתיהן.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| גם משחק שיכול לנצל מרובע ליבות? כמו כוכב בודד ואת המפקד העליון. |