![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš perskaičiau keletą straipsnių i7 laimės, bet whats savo nuomonę apie jį |
|
| |||
| |||
| i7 jau laimėjo. Gaires ir realaus pasaulio žaidimų parodė, kad Phenom 2permorms blogiau žaidimus, tačiau šiek tiek geriau ir kodavimas. kainuoja tiek pat, kiek Intel q9400, ir vis dar pasireiškia sumuštas. jo nėra toks geras procesorius 300 $ gauti core i7. vienintelis geras dalykas yra, kad you dont reikia nauja plokštė. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš perskaičiau, didžiausias kompiuterio, kad AMD išeina su 6 pagrindinių ir 12 Core CPU greičiau. I'll try ir sužinoti apie jį straipsnyje minutę.
|
| |||
| |||
| Intel išeina su 8 core ir 12 pagrindinių, taip pat, bet visada bus nauja technologija. Pavyzdžiui, prieš 4 metus ji buvo viską apie laikrodžio greitį. 2,4 to 3,2. visi diskutuoja, kuris gaus iki 5 GHz pirma. po dviejų branduolių išėjo. todėl dabar manau, kai naujos technologijos bus lauk. niekas nežinojo, kad būtų daugiau branduolių. I guess we will see |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Abu yra nenaudingas žaidimų, todėl i7 laimi gryno našumo darbo vietos minioje.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| abu yra nenaudingas žaidimų ????????? Ką galėtumėte pasiūlyti žaidimų Opteron arba Xeon Žinau ten serverio procesoriaus, bet |
|
| |||
| |||
| Uh, nei?
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Jūsų labai neigiamas. 300 $ i7 pralenkia qx9700 kiekviename žaidime. kur tai nėra geras žaidimų? |
|
| |||
| |||
| E8500 pralenkia abu.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| net į žaidimą, kad galima pasinaudoti Quad branduolių? pvz Lonely Planet ir Supreme Commander. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| CPU Sprendimas - 9.950 AMD Phenom / Phenom 720 | xZoDiACx | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Gegužė 26, 2009 18:32 |
| AMD Phenom X4 940 II vs Intel i7 920 | robina80 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 6 vasaris 2009 16:00 |
| Ar AM2 + Phenom dirbti šią plokštę? | dom96 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 21 sausis 2009 10:57 |
| Phenom klaidų | garethpletts | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 12 sausis 2008 11:51 |
| MOBO už Phenom? | craiig | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 10 sausis 2008 09:32 |
| Temos įrankiai | |
| |