![]() |
|
| |||
| |||
| Es izlasīju pāris i7 raksti uzvarēs bet whats jūsu viedokļus par to |
|
| |||
| |||
| i7 jau uzvarēja. Kritēriju un reālo pasauli spēļu liecina, ka Phenom 2permorms sliktāk spēlēs, bet nedaudz labāk kodējumu. tas maksā tik daudz, cik Intel Q9400 un joprojām saņem sakauts. tās nav tādas labas procesoru par 300 $ get CORE I7. tikai labi, ir, ka jūs dont nepieciešama jaunu mātesplati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| es lasīju Maksimālais datoru, AMD tuvojas veic ar 6 serdi un 12 kodols CPU drīz. Es mēģinātu atrast par to rakstu minūti.
|
| |||
| |||
| Intel iznāks ar 8 serdi un 12 kodols, kā arī, bet vienmēr būs jaunās tehnoloģijas. Piemēram, 4 gadus atpakaļ tas viss bija par pulksteni ātrumu. 2,4 tad 3,2. visi ir diskusiju, kas varētu nokļūt 5 GHz pirmās. tad divu serdeņu radās. tāpēc tagad es domāju, ka dažas jaunās tehnoloģijas var noplūst. neviens nezināja, Lai vairāk serdes. Es domāju, mēs redzēsim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Abi ir nelietderīgi, gaming, lai i7 uzvar tīra sniegumu darbstacijas pūļa.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| abi ir nelietderīgi, spēļu ????????? ko Jūs ieteiktu spēļu Opteron vai Xeon Es zinu, ka servera cpu's, bet |
|
| |||
| |||
| Uh, ne?
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Jūsu ļoti negatīva. 300 $ i7 pārspēj qx9700 katrā spēlē. Kur tas nav par labu spēļu? |
|
| |||
| |||
| E8500 pārspēj abus.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| pat spēles, kuras var izmantot quad serdes? piemēram, Lonely Planet un virspavēlnieku. |