![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czytałem parę artykułów i7 wygra ale whats swoje poglądy na to |
|
| |||
| |||
| i7 już wygrał. Benchmarks i rzeczywisty świat gier wykazały, że phenom 2permorms gorsze w grach, ale nieco lepiej w kodowaniu. to koszty, jak Intel q9400 i nadal dostaje pobity. jej nie taki dobry procesor 300 $ uzyskać podstawowe i7. jedyną dobrą rzeczą jest to, że dont potrzeba nowej płyty głównej. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czytałam, że w Maksymalna PC AMD wychodzi z 6 podstawowych i 12-core CPU wkrótce. I'll try i znaleźć artykuł na ten temat w ciągu minuty.
|
| |||
| |||
| Intel wychodzi z 8-core i 12 podstawowych, ale zawsze będą nowe technologie. Na przykład, 4 lata temu było o prędkości zegara. 2.4 następnie 3.2. debatujących wszyscy, którzy się do pierwszych 5 GHz. następnie podwójnych rdzeni wyszedł. tak teraz myślę, że niektóre nowe technologie będą wychodzić. nikt nie wiedział umieścić więcej rdzeni. Chyba będziemy patrz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obie są bezużyteczne dla gier, więc i7 wygrywa w czystej wydajność stacji roboczej tłumu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| oba są bezużyteczne dla gier ????????? co proponujesz dla gier jeden lub Opteron i Xeon CPU serwera nie wiedzieć, ale |
|
| |||
| |||
| Uch, nie?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| swoje bardzo negatywne. 300 $ i7 wyprzedza w qx9700 w każdej grze. jeżeli nie jest to dobra gra? |
|
| |||
| |||
| W E8500 wyprzedza obu.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| nawet w gry, które mogą wykorzystać quad rdzeni? Lonely Planet i jak najwyższego dowódcy. |