![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am citit cateva articole de I7 va castiga, dar ce este dvs. de vedere cu privire la aceasta |
|
| |||
| |||
| I7 deja castigat. Criteriilor de referinţă şi a lumii reale de jocuri, au arătat că phenom 2permorms mai rău în jocuri, dar un pic mai bine în codificare. costă la fel de mult ca un Intel q9400 devine încă şi bătuţi. sa nu o astfel de bun procesor de 300 $ obţine I7 core. singurul lucru bun este faptul că aveţi nevoie de un nou dont placa de bază. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am citit în maxim PC AMD care vine cu un interval de 6 de bază şi de 12 core CPU curând. Voi încerca să găsim un articol despre asta într-un minut.
|
| |||
| |||
| Intel vine cu un 8 de bază şi 12 de baza, dar vor exista întotdeauna noua tehnologie. De exemplu, acum 4 ani a fost totul despre ceasul de viteză. 2.4 apoi 3.2. toată lumea este de discuţii, care ar ajunge la 5 GHz prima. apoi dublu miezuri iesit. Şi acum cred că unele noua tehnologie va ieşi. Nimeni nu a ştiut să pun mai multe miezuri. Cred ca vom vedea |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ambele sunt nefolositoare pentru jocuri, astfel încât I7 victorii în pur performanţă pentru staţii de lucru mulţime.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ambele sunt nefolositoare pentru jocuri ????????? Ce aţi sugera pentru jocuri, un Opteron sau Xeon Stiu ca server de procesoare, dar |
|
| |||
| |||
| Uh, nu?
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| dumneavoastră foarte negativ. de 300 $ I7 surclasează pe qx9700 în fiecare meci. în cazul în care acesta nu este bun pentru jocuri? |
|
| |||
| |||
| De E8500 surclasează pe ambele.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| chiar şi în jocul pe care se poate utiliza quad miezuri? ca Lonely Planet şi Supreme Commander. |
![]() |
|
| Marcaje |